κάτσε να πάρει τις εκλογές ο ηγέτης και τα ξαναλέμε
Με μπερδεύεις κομμούνι με αυτά που λες. Σε ποιον αναφέρεσαι όταν λες "ηγέτης";
κάτσε να πάρει τις εκλογές ο ηγέτης και τα ξαναλέμε
Οταν λες ηγετη, εννοεις αυτον που τον Νοεμβριο του 2017 ελεγες οτι θα τον κρεμασετε στην Πλατεια Συνταγματος ως προδότη?κάτσε να πάρει τις εκλογές ο ηγέτης και τα ξαναλέμε
Κάποτε η αριστερα εκανε αγωνες για ψωμι παιδεια ελευθερια.
Τωρα πλεον κανει αγωνα για διορισμο στο δημοσιο.
Λιγη ντροπη.
Τον Τσιπρα εννοει, που μεχρι το Νοεμβριο 2017 ελεγε να τον κρεμασουμε ως προδοτη της αριστερας, αλλά τον Ιανουαριο πηρε προαγωγη σε ηγετη επειδη του εδωσε κοινωνικο μερισμα 450 ευρω και ρουσφετολογικο διορισμο να σηκωνει ενα τηλεφωνο σε ενα νοσοκομειο.Με μπερδεύεις κομμούνι με αυτά που λες. Σε ποιον αναφέρεσαι όταν λες "ηγέτης";
Τον Τσιπρα εννοει
Δεν ζητατε εργασία, ζητατε διορισμο στο Δημοσιο.είναι κακό που ζητάμε εργασία????
Σκατα αγωνες εκανε.Κάποτε η αριστερα εκανε αγωνες για ψωμι παιδεια ελευθερια.
Τωρα πλεον κανει αγωνα για διορισμο στο δημοσιο.
Λιγη ντροπη.
Κι ο Καρανικας πηγε φυλακη γιατι ηταν αντιρρησιας. Να τον κανουμε εθνικο ηρωα.Δεν ζητατε εργασία, ζητατε διορισμο στο Δημοσιο.
Λιγη ντροπη.
Αν σας εβλεπαν οι αριστεροι του 1950 θα σας μουτζωναν με τα δυο χερια.
Αυτοι πηγαιναν στα ξερονησια επειδη δεν γινονταν δηλωσίες.
Εσεις με εναν διορισμό, κάνατε τον προδότη ηγέτη.
Πλήρης εξευτελισμος.
Εννοειται. Απλως ετσι λεγανε τουλαχιστον.Σκατα αγωνες εκανε.
Αν πηγε φυλακη ως αντιρρησίας, τουλαχιστον ανελαβε το κοστος της επιλογης του.Κι ο Καρανικας πηγε φυλακη γιατι ηταν αντιρρησιας. Να τον κανουμε εθνικο ηρωα.
Τον Τσιπρα εννοει, που μεχρι το Νοεμβριο 2017 ελεγε να τον κρεμασουμε ως προδοτη της αριστερας, αλλά τον Ιανουαριο πηρε προαγωγη σε ηγετη επειδη του εδωσε κοινωνικο μερισμα 450 ευρω και ρουσφετολογικο διορισμο να σηκωνει ενα τηλεφωνο σε ενα νοσοκομειο.
Μιλαμε για τον ορισμό του ξεπουλημενου δηλωσία και κομματόσκυλου.
είναι κακό που ζητάμεεργασία[size=20pt]αργομισθία[/size] ????
Κι εγω γνωρισα εναν που εκανε λεει 100 καμψεις με το λοχια στην πλατη. Τρεχα γυρευε.Εννοειται. Απλως ετσι λεγανε τουλαχιστον.
1ον ο ηγέτης δίνει καθημερινό αγώνα για το κοινωνικό κράτος
2ον δεν σηκώνω πλέον τηλέφωνα έχω θέση ευθύνης πλέον είμαι στα χειρουργεία και κάνω τις εισαγωγές
3ον δηλωσίας δεν θα γίνω ποτέ
Τι εκανε απο τον Νοεμβριο που ηθελε κρεμασμα ως προδότης, μεχρι τον Ιανουαριο που εγινε ηγετης?1ον ο ηγέτης δίνει καθημερινό αγώνα για το κοινωνικό κράτος
1ον ο ηγέτης δίνει καθημερινό αγώναγια το κοινωνικό κράτος[size=20pt]για την καρέκλα και τα τσιράκια του [/size]
2ον δεν σηκώνω πλέον τηλέφωνα έχω θέση ευθύνης πλέον είμαι στα χειρουργεία και κάνω τις εισαγωγές [size=20pt]Ωωωωωωχχχχ[/size]
3ον δηλωσίας δεν θα γίνω ποτέ [size=20pt]Είσαι ήδη αλλά κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις, κλασσικός αριστερός.[/size]
Αυτον που τον Νοεμβριο προετρεπε να τον κρεμασουμε ως προδοτη και τον Ιανουαριο επειδη τον διορισε, τον ανακηρυξε ηγετη. Καταλαβαινεις για τι ξεπουληταρι και δηλωσία μιλαμε?Μα πες μας επιτέλους ποιον εννοείς ηγέτη!
Τι εκανε απο τον Νοεμβριο που ηθελε κρεμασμα ως προδότης, μεχρι τον Ιανουαριο που εγινε ηγετης?
Εκτος απο το να σε διορισει και να σου δωσει κοινωνικο μερισμα εννοω.
Περιμενω απαντηση. Ή τοτε ελεγες μαλακιες, ή τωρα. Δεν συνδυαζονται.
Και αυτοι οι ανθρωποι επικαλουνται και "ηθικά πλεονεκτηματα" τύπε. Καταλαβαινεις μηπως τωρα γιατι εξοργίζομαι με κατι δηθεν δεξιους, που δεν ψηφιζουν ΝΔ επειδη τους χαλαει η χωριστρα του Κούλη αλλά αποδεχονται να τους κυβερνανε αυτοι οι τυποι?Συνδυάζονται. ΚΑΙ τότε έλεγε μαλακίες ΚΑΙ τώρα. Κομμουνιστικό μανιφέστο.