BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Απολαυστε καποιον που ξεπουληθηκε για εναν διορισμο και εχει το θρασος να λεει σημερα "γιατι να ντραπω".
Δώσε Άλεξ

Απολαυστε καποιον που ξεπουληθηκε για εναν διορισμο και εχει το θρασος να λεει σημερα "γιατι να ντραπω".
Επίσης όπως έχετε καταλάβει μας οδηγούν συντεταγμένα εκτός ευρώ και χωρίς ταμειακά διαθέσιμα. Όπου χωρίς πραγματική κυβέρνηση αλλά μια κυβέρνηση μαριονέτα της μέρκελ αλλά και με τα ταμειακά να τα διαχειρίζονται οι διεθνείς τοκογλύφοι οδηγούμαστε στην καταστροφή
με μνημόνια και αστικό κόμμα που εξελίσσεται ο συριζα τίποτα δεν πάει καλά
ο κόσμος υποφέρει από την φτώχεια και την εξαθλίωση
Φυσικά είτε κυβερνάει κούλης είτε ο τσίπρας ξεκάθαρα είμαστε προτεκτοράτο
ο καλύτερος υπουργός οικονομικών.Τα αποτελέσματα των όσων λέει θα φανούν το Σεπτέμβριο του 2018 που θα χρειαστούμε νέο μνημόνιο. Αυτό που υπέγραψε [size=40pt]ο προδότης [/size]ήταν επιπρόσθετα μέτρα του 3 μνημονίου.Νέο μνημόνιο έρχεται τέλος του 2018.Εκτός αν τότε μας οδηγήσουν σε χρεοκοπία με όρους φιλελευθερισμού ο λαός θα υποφέρει και θα καταλάβει την αναγκαιότητα αυτών που έλεγε ο βαρουφάκης
Ο "ηγετης" ηταν ΠΡΟΔΟΤΗΣ πριν λιγοτερο απο ενα χρονο.
ψηφίστηκε το κοινωνικό μέρισμα τα νέα κριτήρια και οι αναλυτικοί πίνακες
ο τσίπρας είναι ηγέτης
ο τσίπρας είναι ηγέτης
1ον δεν είναι ''δικός μου'' ο τσίπρας επίσης ο τσίπρας ουδεμία σχέση έχει με την αριστερά εδώ ο ίδιος ο φίλης παραδέχτηκε ότι η κυβερνηση ακολουθεί φιλελεύθερη πολιτική
2ον ο τσίπρας είναι προδότης μιας ιδεολογίας του αξίζει κρέμασμα
3ον απο που βγαίνει το συμπέρασμα οτι είμαι βολεμένος?
4ον η γυάρος είναι τόπος μαρτυρίων μαλάκα
5ον ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
Ναι φιλε αυτη ειναι.Αυτη ειναι η Αριστερα που βιαζονταν ολοι να φερουν;
Τυπε δεν ειναι αστειο,ο συγκεκριμενος πρεπει να ειναι επικυνδινος ,εχει ηδη ομολογησει βιαιες επιθεσεις εναντιων μελων της κυβερνησηςΗρεμα παιδια, θα τον πνιξετε με τοσα φλοκια.
μη χαίρεσαι αριστεροί πέταξαν νερά και καφέδες στο φίλη (ανάμεσα στο πλήθος ήμουν και εγώ για τη συμπαράσταση στην ηριάνα)
Ναι φιλε αυτη ειναι.
Γι αυτο ουρλιαζω σε καθε λογης δεξιους οτι ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να μην ψηφισουν ΝΔ και να εγκρινουν ουσιαστικα δια της ψηφου τους σε ασχετο κομμα να συνεχισουν να κυβερνανε αυτοι οι τυποι.