tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
άρα σταματάει και η χρηματοδότηση εσπα λογικό στον κόσμο σου
Όχι. .. Απλά μπαίνει συμπληρωματικος όρος στο συγκεκριμένο μέτρο
άρα σταματάει και η χρηματοδότηση εσπα λογικό στον κόσμο σου
προς παύση η αντωνοπούλου κρίμα γιατί είχε κάνει πολλές δράσεις για τους ανέργους
δεν ξεχνάμε τη χρηματοδότηση και τις 100.000 θέσεις εργασίας για τους άνεργους
Επικοινωνία Τσίπρα-Αντωνοπούλου για το επίδομα ενοικίου
«Ζήτησε εξηγήσεις» ο πρωθυπουργός
«Ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει με την αναπληρωτή υπουργό, της μετέφερε ότι δεν θεωρεί ορθό το γεγονός ότι έγινε χρήση της συγκεκριμένης διάταξης, από εκεί και πέρα περιμένουμε και τη δική της τοποθέτηση. Με αυτή την έννοια δεν θέλω να κάνω κανένα περαιτέρω σχόλιο».
Αυτή ήταν η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στον Real FM, με αφορμή τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το θέμα της επιδότησης ενοικίου που λαμβάνει η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησής της.
«Η γνώμη του πρωθυπουργού είναι ότι δεν έπρεπε να έχει γίνει η χρήση της συγκεκριμένης διάταξης, από εκεί και πέρα σας λέω ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει δείξει με σειρά ενεργειών της ότι προσπαθεί να εξορθολογήσει τα συστήματα των αμοιβών, τόσο των βουλευτών όσο και των υπουργών, με διατάξεις που αφορούν την φορολογική εξίσωση μεταξύ πολιτικών και όλων των υπολοίπων πολιτών, έχουμε πάρει πολύ συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυτή και νομίζω ότι αυτό είναι το κεντρικό στίγμα αυτής της κυβέρνησης», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.
Στο μεταξύ πληθαίνουν οι φωνές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν ότι δεν έπρεπε να γίνει χρήση της διάταξης εκ μέρους της κ. Αντωνοπούλου και ζητούν την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση.
Σπυράκη: Εδώ χάθηκε και το φιλότιμο
«Η κ. Αντωνοπούλου ζήτησε και έλαβε 1.000 ευρώ μηνιαίως επίδομα ενοικίου ως κάτοικος Νέας Υόρκης. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να επιστρέψει αμέσως και εντόκως τα χρήματα και να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες» δήλωσε σχετικά η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, και πρόσθεσε:
«Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε παραίτηση, αλλά κάτι τέτοιο σε αυτήν την κυβέρνηση δεν συνηθίζεται ακόμη και αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Εδώ, όμως, χάθηκε και το φιλότιμο».
πηγή
Όχι. .. Απλά μπαίνει συμπληρωματικος όρος στο συγκεκριμένο μέτρο
συγνώμη που έχουμε κανονική άδεια δεν θα ξαναγίνει
προς παύση η αντωνοπούλου κρίμα γιατί είχε κάνει πολλές δράσεις για τους ανέργους
δεν ξεχνάμε τη χρηματοδότηση και τις 100.000 θέσεις εργασίας για τους άνεργους
Επικοινωνία Τσίπρα-Αντωνοπούλου για το επίδομα ενοικίου
«Ζήτησε εξηγήσεις» ο πρωθυπουργός
«Ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει με την αναπληρωτή υπουργό, της μετέφερε ότι δεν θεωρεί ορθό το γεγονός ότι έγινε χρήση της συγκεκριμένης διάταξης, από εκεί και πέρα περιμένουμε και τη δική της τοποθέτηση. Με αυτή την έννοια δεν θέλω να κάνω κανένα περαιτέρω σχόλιο».
Αυτή ήταν η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στον Real FM, με αφορμή τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το θέμα της επιδότησης ενοικίου που λαμβάνει η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησής της.
«Η γνώμη του πρωθυπουργού είναι ότι δεν έπρεπε να έχει γίνει η χρήση της συγκεκριμένης διάταξης, από εκεί και πέρα σας λέω ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει δείξει με σειρά ενεργειών της ότι προσπαθεί να εξορθολογήσει τα συστήματα των αμοιβών, τόσο των βουλευτών όσο και των υπουργών, με διατάξεις που αφορούν την φορολογική εξίσωση μεταξύ πολιτικών και όλων των υπολοίπων πολιτών, έχουμε πάρει πολύ συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυτή και νομίζω ότι αυτό είναι το κεντρικό στίγμα αυτής της κυβέρνησης», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.
Στο μεταξύ πληθαίνουν οι φωνές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν ότι δεν έπρεπε να γίνει χρήση της διάταξης εκ μέρους της κ. Αντωνοπούλου και ζητούν την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση.
Σπυράκη: Εδώ χάθηκε και το φιλότιμο
«Η κ. Αντωνοπούλου ζήτησε και έλαβε 1.000 ευρώ μηνιαίως επίδομα ενοικίου ως κάτοικος Νέας Υόρκης. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να επιστρέψει αμέσως και εντόκως τα χρήματα και να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες» δήλωσε σχετικά η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, και πρόσθεσε:
«Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε παραίτηση, αλλά κάτι τέτοιο σε αυτήν την κυβέρνηση δεν συνηθίζεται ακόμη και αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Εδώ, όμως, χάθηκε και το φιλότιμο».
πηγή
στο δικό σου κόσμο γίνεται αυτό
το ΕΣΠΑ προγραματίζεται 1 χρόνο πρίν και κυβέρνηση να αλλάξει δεν αλλάξει η δράση του οι όροι οι προυποθέσεις
π.χ όταν βγήκε ο συριζα το 2015 υπήρχε βαουτσερ δράση ΕΣΠΑ για άνεργους σε ιδιωτικές εταιρίες (προωθούσε ανέργους σε ιδιωτικές εταιρίες και πληρώνοντας από το εσπα χωρίς ο εργοδότης να πληρώνει ούτε 1€ για τον εργαζόμενο που απασχολούσε) ο συριζα διαφωνούσε με το πρόγραμμα ούτε να το καταργήσει μπορούσε όυτε να αλλάξει τους όρους οπότε υλοποιήθηκε αναγκαστικά μέχρι το 2016 υπήρχε το πρόγραμμα
έτσι θα γίνει και με όσους εργάζονται στο δημόσιο με πρόγραμμα την πρώτη φουρνιά ανανέωσε πρίν 2 μήνες και τώρα ανανεώνει τη δική μας φουρνιά στα δημόσια νοσοκομεία
και εργατικός και φιλότιμος είμαι και εξυπηρετώ 1 τηλ ανά 30 λεπτά
Λοιπόν θα προτείνω εγώ καριέρα στον Νικολιό, όταν θα λήξει το ΕΣΠΑ και θα φύγουν οι απατεώνες που παριστάνουν την κυβέρνηση.
Να δώσει όλα τα post του σε θεατρικό συγγραφέα για να γράψει κωμωδίες που θα κάνουν θραύση.
Προτεινόμενοι τίτλοι.
1. Ο κωλοτούμπας ψευτοκομμουνιστής, ή απλά ο κωλοτούμπας.1
2. Η επιβίωση των λαμόγιων στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ.
3. Τρέφοντας τους κηφήνες.
4. Το παρασιτείν εστί φιλοσοφείν.
5. Πως να ζείτε σε βάρος των άλλων.
6. Αμάρτησα για τα επιδόματά μου.
7. ¨Δικαιούμαι¨τα πάντα και δεν ε΄χω καμιά υποχρέωση.
Συμπληρώστε και εσείς τίτλους.
8. ο συνεπης φορολογουμενος κανει το σκατο του παξιμαδι και απο τους φορους του πληρωνομαι για να ποσταρω στο bou εν ωρα αργομισθιας
Εύστοχο. αλλά μακρύ. Πρέπει να είναι μικρή η φράση....
(μόνο εγώ νομίζω ότι) εργαζομαι και παραγω .....
(οπως λεει και ο ιδιος)
Λοιπόν θα προτείνω εγώ καριέρα στον Νικολιό, όταν θα λήξει το ΕΣΠΑ και θα φύγουν οι απατεώνες που παριστάνουν την κυβέρνηση.
Να δώσει όλα τα post του σε θεατρικό συγγραφέα για να γράψει κωμωδίες που θα κάνουν θραύση.
Προτεινόμενοι τίτλοι.
1. Ο κωλοτούμπας ψευτοκομμουνιστής, ή απλά ο κωλοτούμπας.1
2. Η επιβίωση των λαμόγιων στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ.
3. Τρέφοντας τους κηφήνες.
4. Το παρασιτείν εστί φιλοσοφείν.
5. Πως να ζείτε σε βάρος των άλλων.
6. Αμάρτησα για τα επιδόματά μου.
7. ¨Δικαιούμαι¨τα πάντα και δεν ε΄χω καμιά υποχρέωση.
Συμπληρώστε και εσείς τίτλους.