kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
θα μου κάνεις ένα γλυφομούνι???
μου εχουν πει ότι εισαι ξυνόμουνα
θα μου κάνεις ένα γλυφομούνι???
τρανσακο όπως εγραψα εχθες και στο άλλο το πουσταριο τον barock τα τελευταια ευρω που θα εχω λιγο πριν μας τα κανουν δρχ τα φυλαω για εσενα και τον φιλο σου για να ερθετε από την γειτονια μου να χορεψετε τσιφτετελι και καρσιλαμά να βγαλετε γουστα μεσα στα κιλοτάκια σας τα τα χωνο τα τελευταια 20-ευρα
Αλλαγή σκηνικού - στο πιο ποιοτικό
Διάβασα με περίσση προσοχή όσα έγραψες πιο πριν. Έχεις θεματα φιλαράκο. Οχι μόνο οικονομικά. Εισαι καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος. Και φτωχός. Και βλακόμουτρο. Δηλαδή, ένας αποτυχημένος. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, η κατάστασή σου θα χειροτερέψει
Διάβασα με περίσση προσοχή όσα έγραψες πιο πριν. Έχεις θεματα φιλαράκο. Οχι μόνο οικονομικά. Εισαι καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος. Και φτωχός. Και βλακόμουτρο. Δηλαδή, ένας αποτυχημένος. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, η κατάστασή σου θα χειροτερέψει
Τυπε Αγγλικα εμαθες; Δεν εμαθες;
Δεν πειραζει, ουτε ο μαλακας ξερει.
τυπε το résumé ειναι γαλλικη λεξη
τελικα αποτυχια η κινηση του τυπου 8000 να αριστευσει στα Αγγλικα, ολο κλεμμενες λεξεις ειναι οι αχρηστοι
Σκέφτηκα να μάθω, αλλά μιας και θα βγούμε απο την ευρωζώνη όπως λέει ο οχτακόσια, γιατί να χάσω το χρόνο μου; Ε;
αν είναι να γινω σαν εσενα τοτε σε καλο δρομο είμαι
απλα πες μου περνεις γεννοσημα ή πρωτοτυπα?????
εχεις και συμμετοχη στα φαρμακα ή 100% τα πληρωνει το κρατος????
Τύπε, στην Αμερική μόνο resume υπάρχει. Το CV δεν το ξέρουν.
Το resume το ξέρουν και τα 15χρονα γιατί από τότε αρχίζουν να το προετοιμάζουν.
Δεν παύεις να εκπλήσσεις (ευχάριστα πάντα) με το σκαμπρόζικο και το εύστοχο των απαντήσεών σου. Λαμπρό μέλλον προδιαγράφεται για σένα, η ευφυία σου απλά δεν κρύβεται (παρά τις προσπάθειές σου)
Σκέφτηκα να μάθω, αλλά μιας και θα βγούμε απο την ευρωζώνη όπως λέει ο οχτακόσια, γιατί να χάσω το χρόνο μου; Ε;
Δε θα βγουμε τυπε, θα τη ΔΙΑΛΥΣΕΙ ο γιγαντας. Χι ιζ γκοουινγκ του διαλαιζ γιουροζοουν αγγλιστι.