tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Που είναι ρε σεις το σκουπίδι ο Νικολιος? Λες να τον μάζεψε καμιά σκουπιδιαρα
Άρθρο της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στο enikos.gr
09:11 Πολιτική
ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ.
Τσώνυ μέχρι και το κόμμα σου, ότι απέμεινε τέλος πάντων, συντάσσεται με τη γραμμή της νδ, σα να αρχίζει η Φώφη να καταλαβαίνει τι παίζεται και πλέον πλευρίζει τη νδ σε περίπτωση εκλογών. Μόνο εσύ ακόμα παίζεις το παιχνίδι των συριζόσκυλων.
μονο στην φαντασια σου μικρη μπαρου
κάποιοι εργάζονται σόρρυ κι όλας
γνώρισα κάτι καλό το σκ
και ημουν απασχολημένος
Τον Νικολιό που ήξερες να τον ξεχάσεις τύπε μου.
Πάνε τα επαναστατικά τσιτάτα.
Πάνε τα ποσταρίσματα "Ηρθε η ανάτυξη" και απο κάτω άρθρα για πένητες που βουτάνε στους κάδους.
Πάνε οι μεγαλοστομίες οτι θα τρώμε χαρουπάλευρο αλλά θα είμαστε υπερήφανοι.
Πάνε τα ποσταρίσματα υποστήριξης του Ρουβίκωνα για τους πλειστηριασμούς.
Πάνε τα όνειρα του συνεργατικού καφενέ για τους αναρχομπαχαλάκηδες στα Εξάρχεια.
Πάνε οι αφισοκολήσεις, πάει και το εθνικό νόμισμα, πάει και ο Λαφαζάνης.
Παει και η Ζωή που από μαχητική αγωνίστρια έγινε γραφική.
Και όλα αυτά για ένα επίδομα 450€ και μια αργομισθία.
Ο επαναστάτης έγινε μικροαστός.
Να ροκανίζει τον προσωρινό μισθουλάκο, να υπολογίζει τις προσαυξήσεις αργιών και εξαιρεσίμων και να σκαρώνει δικαιολογίες για την χοντρή μπας και λείψει το βράδι και πάει να γαμήσει καμιά συνάδελφο.
Ξέχνα λοιπόν τον Νικολιό που ήξερες.
"Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!"
γνώρισα κάτι καλό το σκ
και ημουν απασχολημένος
γνώρισα κάτι καλό το σκ
και ημουν απασχολημένος
κάποιοι έχουν κρίση και σήμερα η εργατική τάξη και οι προλετάριοι έχουν κάποια βοηθήματα δεν είναι εξαθλιωμένοι
ότι και να λές πάντα θα είμαι υπέρ των αδυνάτων και των προλετάριων ξέρω σε ποια τάξη ανήκω
κάποιοι έχουν κρίση και σήμερα η εργατική τάξη και οι προλετάριοι έχουν κάποια βοηθήματα δεν είναι εξαθλιωμένοι
ότι και να λές πάντα θα είμαι υπέρ των αδυνάτων και των προλετάριων
ξέρω σε ποια τάξη ανήκω
ότι και να λές πάντα θα είμαι υπέρ των αδυνάτων και των προλετάριων ξέρω σε ποια τάξη ανήκω
δεν ξέρεις να διαβάζεις;
Ο Σημιτης ηταν πρωθυπουργος πριν 20 χρονια και οι πολιτες τον αποδοκιμασαν στο ταξιδι προς τη Συρο. Τον Τσιπρα στη Σκυρο αν και αναμεσα σε πολιτες οχι μονο δε τον αποδοκιμασαν αλλα ετρεχαν ποιος θα βγαλει φωτογραφια μαζι του. Και οι γυναικες ιδιως που τον στηριξαν με το εξωφρενικο 40% ! οπως εγραψε καποιος εδω.
η ΦΩΦΗ δε σηκωνει μυγα στο σπαθι της