alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Καποιοι δεν εχουν κανενα. Βρες εναν που δεν εχει κανενα και δωσε του το 1/2 εξ αδιαιρετου.ποια 4 ρε
1 έχω στο όνομα μου
Καποιοι δεν εχουν κανενα. Βρες εναν που δεν εχει κανενα και δωσε του το 1/2 εξ αδιαιρετου.ποια 4 ρε
1 έχω στο όνομα μου
Καποιοι δεν εχουν κανενα. Βρες εναν που δεν εχει κανενα και δωσε του το 1/2 εξ αδιαιρετου.
το 80% των Ελλήνων έχουν δικό τους σπίτι
Σε λιγο με τον Τσιπρα που στηριζεις θα μειωθει λογω πλειστηριασμων το ποσοστο, μην ανησυχεις.το 80% των Ελλήνων έχουν δικό τους σπίτι
το 80% των Ελλήνων έχουν δικό τους σπίτι
να βγεί ο κούλης και να πεί ξεκάθαρα αυτές τις απόψεις τότε δημόσια
ότι αυτό οραματίζεται για τους άνεργους και τους μακροχρόνια άνεργους
γιατί δεν το κάνει????
που λιγοστεύουν τα χρηματα?
οι έχοντες δεν έχουν πληρώσει ΑΚΟΜΑ ότι τους αναλογεί
φορολογία στους εχοντες εδώ και τώρα προς όφελος των φτωχών
που λιγοστεύουν τα χρηματα?
Σχολίασες την αναρτηση Μπογιόπουλου για την υπερφορολογηση της φτωχολογιας τύπε? Δεν προσεξα. Μηπως και ο Μπογιοπουλος ειναι δεξιος?που λιγοστεύουν τα χρηματα?
Κατσε, περιμενει να παρει γραμμη απο Κουμουνδουρου τωρα, ο ινστρουχτορας υπηρεσιας αναλαμβανει μετα τις 12 και ο προηγουμενος κανει διαλειμμα.Κατατέθηκε στη Βουλή
Πολυνομοσχέδιο: Πιο δύσκολη η προκήρυξη απεργιών - Καταργούνται τα επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων
Περιλαμβάνει 400 άρθρα σε 1.531 σελίδες - Καταργούνται οι πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία και επιβάλλονται οι ηλεκτρονικοί - Για πρώτη φορά πλειστηριασμοί και από το Δημόσιο για χρέη στην εφορία - Αλλάζουν οι όροι προκήρυξης απεργίας, ανατρέπονται οι όροι χορήγησης επιδομάτων και καταργούνται ειδικά επιδόματα - Δείτε το πλήρες κείμενο
1500 σελιδες
το πρωτο μνημονιο ηταν 900 σελιδες
απατεωνες
αφου αυτοι εκαναν την εισβολη ρε τυπε ;)Oι νεολαιοι του Συριζα καθοντουσαν σαν τις κότες και κοιταζανε δηλαδη?
Oι νεολαιοι του Συριζα καθοντουσαν σαν τις κότες και κοιταζανε δηλαδη?
να βγεί ο κούλης και να πεί ξεκάθαρα αυτές τις απόψεις τότε δημόσια
ότι αυτό οραματίζεται για τους άνεργους και τους μακροχρόνια άνεργους
γιατί δεν το κάνει????
Σχολίασες την αναρτηση Μπογιόπουλου για την υπερφορολογηση της φτωχολογιας τύπε? Δεν προσεξα. Μηπως και ο Μπογιοπουλος ειναι δεξιος?