arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ναι τις μοιράζονταν με τον Πικραμένο.
Όταν αποδειχτεί να βγεις ξαναμιλήσεις βλάκα, άχρηστο σκουπίδι.
τράβα να συνδράμεις τον αδωνη τούβλο
Ναι τις μοιράζονταν με τον Πικραμένο.
Όταν αποδειχτεί να βγεις ξαναμιλήσεις βλάκα, άχρηστο σκουπίδι.
πήρα αύξηση ανέβηκα μισθολογικό κλιμάκιο στο μισθό που έλαβα αύξηση 24€
εδώ ο τύπος ξεφτιλιζόταν για να πουλήσει γιλέκα μίζες δεν θα έπαιρνε
Δυστυχώς αυτός ο nikos_plat είναι ένας από τους πολλούς που δεν θέλει να αλλάξει τίποτα στο ελληνικό κράτος και ας κάνει πως διαμαρτύρεται για μίζες κ.λπ.
Μεγάλωσε με την λογική, να κάνουμε λούφα στο γυμνάσιο, χαλαρά στο λύκειο, εξετάσεις όσο γίνεται πιο εύκολες, με όσο γίνεται περισσότερες θέσεις, κι ας υπάρχει ανεργία μετά.
Αποφοίτηση μετά από 7-8 χρόνια, να περνάμε όσο μπορούμε πιο άνετα, πτυχίο με την βάση, και μετά προσπάθεια βολέματος στο δημόσιο, ρουσφέτια, κι άραγμα σε κάποια θεσούλα.
Μετά από 15 χρόνια, θα αρχίσει την προσπάθεια να βρεθεί παραθυράκι να πάρει σύνταξη, και θα ψηφίζει όποιον υπόσχεται τα παραθυράκια.
Όσο υπάρχουν τέτοιοι που δεν καταλαβαίνουν ότι το μοντέλο αυτό χρεοκόπησε και θέλουν να παρασιτούν εις βάρος των άλλων, η χώρα δεν έχει σωτηρία.
Δυστυχώς αυτός ο nikos_plat είναι ένας από τους πολλούς που δεν θέλει να αλλάξει τίποτα στο ελληνικό κράτος και ας κάνει πως διαμαρτύρεται για μίζες κ.λπ.
Μεγάλωσε με την λογική, να κάνουμε λούφα στο γυμνάσιο, χαλαρά στο λύκειο, εξετάσεις όσο γίνεται πιο εύκολες, με όσο γίνεται περισσότερες θέσεις, κι ας υπάρχει ανεργία μετά.
Αποφοίτηση μετά από 7-8 χρόνια, να περνάμε όσο μπορούμε πιο άνετα, πτυχίο με την βάση, και μετά προσπάθεια βολέματος στο δημόσιο, ρουσφέτια, κι άραγμα σε κάποια θεσούλα.
Μετά από 15 χρόνια, θα αρχίσει την προσπάθεια να βρεθεί παραθυράκι να πάρει σύνταξη, και θα ψηφίζει όποιον υπόσχεται τα παραθυράκια.
Όσο υπάρχουν τέτοιοι που δεν καταλαβαίνουν ότι το μοντέλο αυτό χρεοκόπησε και θέλουν να παρασιτούν εις βάρος των άλλων, η χώρα δεν έχει σωτηρία.
μακάρι να γίνουμε βενεζουέλα εκεί η ακραία φτώχεια είναι στο 5% και εδώ στο 15% αλλά ευτυχώς έχουμε ευρώ και το κεφάλαιο τα οικονομάει
o Άδωνης δεν θα αφήσει κανέναν αγάμητο. Κάτι λαμόγια σαν την Καβαδία και το Νικόλα θα φάνε πούτσα που θα πάει σύνεφφο. Η πρώτη ήδη τον ήπιε, αφού το μόνο που μπορούσε να αρθρώσει ήταν κάτι τσιπρέικα τσιτάτα του κώλου.
Νικόλα ήρθε η σειρά σου, που καμαρώνεις και για την αύξηση που πήρες, ενώ εγώ δεν μπορώ να πάω ούτε στο super market.
φιλε σιγα μην στραβοκαβλασεις....o Άδωνης δεν θα αφήσει κανέναν αγάμητο. Κάτι λαμόγια σαν την Καβαδία και το Νικόλα θα φάνε πούτσα που θα πάει σύνεφφο. Η πρώτη ήδη τον ήπιε, αφού το μόνο που μπορούσε να αρθρώσει ήταν κάτι τσιπρέικα τσιτάτα του κώλου.
Νικόλα ήρθε η σειρά σου, που καμαρώνεις και για την αύξηση που πήρες, ενώ εγώ δεν μπορώ να πάω ούτε στο super market.
φιλε σιγα μην στραβοκαβλασεις....
ελπιζω ο γραφικος μπουμποκος να μην εχει σχεση..αλλα κρατ κ μικρο καλθι...
Εγω παντως ποτέ δεν πηρα χρηματα μαζι μου στο σχολειο για να ψωνισω τις βρωμιές του κυλικειου.Μαθητές αγοράζουν «βερεσέ» από το κυλικείο σε σχολεία του Ηρακλείου
Μαθητές αγοράζουν «βερεσέ» από το κυλικείο σε σχολεία του Ηρακλείου
12:00 πμ, Δευτέρα 01 Ιάν 2001 Κοινωνία
Θλίψη προκαλούν οι εικόνες που εκτυλίσσονται σε σχολεία του Ηρακλείου Κρήτης, με μαθητές που πεινάνε και δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν από το κυλικείο κάτι να φάνε. Χαρακτηριστικά είναι όσα αναφέρει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μισθωτών Κυλικείων Σχολικών Κτιρίων Ν. Ηρακλείου, Σταύρος Οικονομάκης, απεικονίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία της πόλης.
«Η κατάσταση είναι δραματική. Στο σχολείο που διατηρώ το κυλικείο από τα 500 παιδιά που φοιτούν , μόνο περίπου τα μισά αγοράζουν από το κυλικείο. Είναι πολλά τα παιδιά που έρχονται σχολείο χωρίς καθόλου χαρτζιλίκι. Για να φτάσει ένας γονιός να μη δώσει καθόλου χρήματα στο παιδί του, φανταστείτε τι συμβαίνει στην οικογένεια. Είναι πραγματικό τραγικό!» τονίζει.
Σύμφωνα με τον κ. Οικονομάκη, αρκετά παιδιά σε σχολεία της πόλης, κυρίως μαθητές δημοτικού δεν έχουν χρήματα και αγοράζουν βερεσέ από το κυλικείο. «Ένα μεγάλο ποσοστό παιδιών, κυρίως στα δημοτικά σχολεία, δεν κρατούν χρήματα και αγοράζουν «βερεσέ» από το κυλικείο. Ζητούν να πάρουν κάτι και λένε στους συναδέλφους μου να τα γράψουν και θα τα πληρώσουν άλλη μέρα. Τις περισσότερες φορές όμως τα χρήματα δεν τα φέρνουν, γιατί υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση όλοι που λειτουργούμε κυλικεία, προσπαθούμε να βοηθήσουμε, όπως μπορούμε, όταν βλέπουμε τέτοιες καταστάσεις» προσθέτει ο Πρόεδρος των Μισθωτών Κυλικείων.
Όπως αναφέρει ο κ. Οικονομάκης, παράλληλα ο τζίρος των κυλικείων έχει μειωθεί κατά περίπου 40% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. «Η μείωση στους τζίρους των κυλικείων φτάνει περίπου στο 40% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Κάνω έξι χρόνια αυτή τη δουλειά και τις καλές εποχές που άκουγα από τους παλαιότερους, δεν τις έχω ζήσει. Αυτό συμβαίνει λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και λόγω του εκπαιδευτικού συστήματος. Από όλη τη σχολική χρονιά μόνο τις 180 ημέρες κάνουν μάθημα οι μαθητές, εξαιτίας εκδρομών και εξωσχολικών δραστηριοτήτων που γίνονται, οι οποίες όμως δεν έχουν κανένα εκπαιδευτικό χαρακτήρα»επισημαίνει ο ίδιος.
ΝΙΚΟΛΙΕ
βγαινουμε απο τα μνημονια
βγαινουμε στις αγορες
ουτε στην λαικη αγορα δεν μπορουμε να βγουμε πλεον
Εγω παντως ποτέ δεν πηρα χρηματα μαζι μου στο σχολειο για να ψωνισω τις βρωμιές του κυλικειου.
Η μανα μου μου εφτιαχνε το κολατσιο μου σε αλουμνοχαρτο.
Τωρα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει το καθε παιδακι να εχει και λεφτα για να παιρνει τυροπιτες και κρουασαν απο το κυλικειο.
Οπως δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να βγαινουν καποιοι απο το σπιτι και να πηγαινουν να αγοραζουν καφε απο τη γωνια.
Δεν μπορουν να φτιαξουν μονοι τους και να τον βαλουν σε ενα πλαστικο ποτηρι?
Αμα δεν εχει το παιδακι να φαει στο σχολειο, να του δωσει η μανα του ενα ψωμι με λιγο τυρι να φαει στο διαλειμμα.
Αντε μπραβο.
Τι να ζηλεψω ρε τύπε? Μπας και πιστευεις οτι δεν ειχαμε?ζηλευες τα παιδακια τυπε ε?? :S :S
Χαιρετιζω την αμεση διαγραφη Αντωναρου απο τη ΝΔ μετα τις καταπτυστες αναρτησεις του.
"Εθεσε εαυτον εκτος κομματος", τύπε. Σου θυμιζει καποιο αλλο δημοκρατικοτατο κομμα? Μηπως προτιμας το "κατεβηκε απο το τρενο"?και νεα και δημοκρατια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()