σιγά ρε τέρας χρησιμότητας
μάθε να πληρώνεις τους φόρους σου πρώτα
Στα 40 χρόνια που δουλεύω δεν πήρα ποτέ ούτε σεντ από το δημόσιο ρε σκουπιδι αντίθετα έχω ταίσει πάμπολλα άχρηστα στόματα σαν και το δικό σου.
Οπότε σκουπιδι στην χωματερή σου. Από μένα δεν ξαναβλέπετε ούτε σεντ. Από δω και πέρα μόνο εισπράττω από το δημόσιο. Για παράδειγμα αν χρειαστώ φάρμακα τα παίρνω από την Ελλάδα για να επιβάρυνω το ελληνικό δημόσιο και όχι το αγγλικό.
Και θα πάρω και την οποία σύνταξη βγει ( ψίχουλα θα είναι σε σχέση με αυτά που πλήρωσα το πολύ 1400 ευρώ και αν) αλλά ότι κόβω από τον κρατικό προυπολογισμο κόβεται από άχρηστα στόματα σαν και το δικό σου.
Και στην πεθερά μου που έχει μόνον 280 ευρώ σύνταξη της έκανα αίτηση και παίρνει το ΚΈΑ και το κοινωνικό μέρισμα και το επίδομα θέρμανσης παρόλο που δεν τα έχει ανάγκη γιατί τόσο εγώ όσο και ο κουνιάδος μου της παρέχουμε όσα χρειάζεται και με το παραπάνω.
Κάθε ευρώ που μπορώ να κόψω από το ελληνικό κράτος του ΣΎΡΙΖΑ το κόβω με μεγάλη χαρά. Προτιμώ να το φάω σε άχρηστη κατανάλωση πάρα να δοθεί για να τρέφονται άχρηστα στόματα σαν και το δικό σου.