barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.268
- Πόντοι
- 5.506
Ρε Αλία, στη 1 δική σου φώτο μπορώ να σου βάλω 100 κεντροαριστερών και αριστερών, κάνε παραπέρα με τα κουβαδάκια σου στην αλβανική ριβιέρα.
Ρε Αλία, στη 1 δική σου φώτο μπορώ να σου βάλω 100 κεντροαριστερών και αριστερών, κάνε παραπέρα με τα κουβαδάκια σου στην αλβανική ριβιέρα.
να πουμε τις κολωνακιωτισσες με τις κατσαρολες
να πουμε για τις ταυτοτητες
να πουμε για τους φαρμακοποιους
για τους ταξιτζηδες
τι να πρωτοθυμηθουμε
Μην το λες τυπε, μια χαρα μας εσωσαν πασοκονεαδημοκρατια και συνεχιζουν να μας σωνουν οι συριζανελ.Συμφωνα με τις παρανοικες συνταγες του δρ.σοιμπλε και της φραου μερκελ.Με σημαια τους την λιτοτιτα και τη δυσφημιση κατα της χωρας μας.Η αναπτυξη ερχεται στο δρομο ειναι..
Επειδη το χρησιμοποιουσε ο Ανδρεας Παπανδρεου την εποχη των μεγαλων παραμυθιων για να κλεβει τις αριστερες ψηφους και τα προβατα το υιοθετησαν.Γιατί χρησιμοποιείται το επίθετο "επάρατος" δεξιά ;
Οπως καθε τριτοκοσμικη παμφτωχη χωρα, και η Ελλαδα εχει αναγκη σιτισης για να μην πεθανουν τα παιδια απο την πεινα.
ετσι την καταντησατε δεξιοι και νεοδεξιοι
απο χωρα ολυμπιακων αγωνων ζητουλες των ευρωπαιων κατσαπλιαδων
μην κλαιτε τωρα
απολαυστε τα εργα σας
ετσι την καταντησατε δεξιοι και νεοδεξιοι
απο χωρα ολυμπιακων αγωνων ζητουλες των ευρωπαιων κατσαπλιαδων
μην κλαιτε τωρα απολαυστε τα εργα σας
Δεν ειμαι ουτε δεξιος, ουτε νεοδεξιος. Με Τζημερο δεν θα φταναμε σε αυτο το καταντημα...
Επειδη το χρησιμοποιουσε ο Ανδρεας Παπανδρεου την εποχη των μεγαλων παραμυθιων για να κλεβει τις αριστερες ψηφους και τα προβατα το υιοθετησαν.
Στ' αρχιδια μου κοπελιά
Στ' αρχιδια μου κοπελιάΜια πάρα πολύ σοβαρή πολιτική εξέλιξη : Δε σε σκέφτηκα ΚΑΘΟΛΟΥ μέχρι τις 3 το μεσημέρι !!!!!
Κοπελα ειναι.
Eσυ εισαι οντως κοπελα ή απλως το δηλωνεις ενω εισαι τρανς ή καποιο αλλο απο τα 73 φυλα του Συριζα;Ευχαρίστως !!
Κοπελα ειναι.Eσυ εισαι οντως κοπελα ή απλως το δηλωνεις ενω εισαι τρανς ή καποιο αλλο απο τα 73 φυλα του Συριζα;
Δεν θα βαλω και την γατα μου να κλαιει.Άμα σου πω ότι δεν είμαι !
Άμα σου πω ότι δεν είμαι !