jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Το ότι το είπε ο Μίκης δεν είναι επιχείρημα.
τι θες ρε μαστορα;
τεστ dna;
για σοβαρευτειτε επιτελους
Το ότι το είπε ο Μίκης δεν είναι επιχείρημα.
τι θες ρε μαστορα;
τεστ dna;
για σοβαρευτειτε επιτελους
Μίκης Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα μείνει στην ιστορία ως η δεξιότερη από το 1831
δεξια και νεοδεξια
Τί να σοβαρευτούμε ρε κακομοίρη; Ότι βαφτίζεις την εξοντωτική φορολογία και το τεράστιο δημόσιο Δεξιά; Άντε παράτα μας.
Κοιτα τυπε, δεν ξερουμε στη γενετειρα του το Ελμπασαν τι θεωρουσαν δεξια και αριστερα.
Ποιοί είναι οι έχοντες βρε Νικόλα
που έχει πάρει φωτιά το taxis ,
η δε ανεργία φτάνει το 60% στους νέους με 300άρια μισθό.
Κοροιδεύεις ρε μπαγάσα ?
Στο άλλο που λες για συνεργασίες κράτα καμιά πισινή
ειδικά αν την κάνει ο Καμμένος λόγω Σκοπιανού.
Φλαμπουράρης Λαλιώτης σχεδιάζουν την επόμενη "τσόντα",
έτσι ακούγεται και όπου υπάρχει καπνός..
οι έχοντες είναι όσοι έχουν εισόδημα πάνω από το όριο βασικής διαβίωσης τα 8000€
η ανεργία στους νέους έχει μειωθεί αντιθέτως επί εποχές σαμαρά
δραματικά έχει μειωθεί η ανεργία μεταξύ 30 με 45 όπου δ΄νουν και μοριοδότηση για προγράμματα οαεδ στο δημόσιο
ο καμμένος δεν φεύγει από ην κυβέρνηση ούτε με σφαίρες
έχει πάρει πολλά προνόμια και έχει βολέψει πολλούς από το κόμμα του (και δεν εννοώ το υπουργείο που έχει πάρει η καποιες θέσεις υφυπουργούς έχει βάλει αρκετούς στο κρατικό μηχανισμό) δεν ξεκουνάει δεν τον έχω για τόσο μαλάκα
οι έχοντες είναι όσοι έχουν εισόδημα πάνω από το όριο βασικής διαβίωσης τα 8000€ και τέτοιους έχουμε αρκετούς
Ο μαλακας εγραψε οτι οσοι παιρνουν πανω απο 670€ το μηνα ειναι "εχοντες";;;
Ο μαλακας εγραψε οτι οσοι παιρνουν πανω απο 670€ το μηνα ειναι "εχοντες";;;
όσοι ζουν πάνω από τα όρια της φτώχειας πρέπει να πληρώνουν φόρους για τους μη έχοντες τι δεν καταλαβαίνεις?
δραματικά έχει μειωθεί η ανεργία μεταξύ 30 με 45 όπου δ΄νουν και μοριοδότηση για προγράμματα οαεδ στο δημόσιο
έχει πάρει πολλά προνόμια και έχει βολέψει πολλούς από το κόμμα του (και δεν εννοώ το υπουργείο που έχει πάρει η καποιες θέσεις υφυπουργούς έχει βάλει αρκετούς στο κρατικό μηχανισμό) δεν ξεκουνάει δεν τον έχω για τόσο μαλάκα
οι έχοντες είναι όσοι έχουν εισόδημα πάνω από το όριο βασικής διαβίωσης τα 8000€ και τέτοιους έχουμε αρκετούς
Νικολάκη δεν ξέρω αλλά ποτέ δεν με έφτιαχνες για να σου ανταποδώσω τρολάρισμα(αραιά μπορεί),
ίσως γιατί σε έχω για μούτρο,αλανάκι.
Τη Ζωή πως την κόβεις ,
σοβαρά, πόσο θα κόψει απο συριζα ?
4-5% βλέπω
Aμα την κοπανανε κατα εκατονταδες χιλιαδες και μετρανε και αυτους πιυ δουλευουν με 300 το μηνα περιστασιακα χαιρω πολυ
Η Ελλαδα ψοφισε οικονομικα θεμα χρονου ειναι η ληξιαρχικη πραξη θανατου της , αυτο λενε οι πραγματικοι αριθμοι
Οσο για το Συριζα ευχης εργον να φτασει μεχρι το 2019 για να εξαερωθει σε μονοψηφια ποσοστα , θα δεσει το γλυκο τοτε με την μειωση του αφορολογητου στα 5000