arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μια χαρά ψωνια εκανα τις Κυριακές νικόλα....
εσύ εργάζεσαι κυριακή?
Μια χαρά ψωνια εκανα τις Κυριακές νικόλα....
κυριακη γιορτη και σχολη σωστα κοπροσκυλο ?
φυσικα για να εισαι συμφωνος με την κοσμοθεωρια σου δεν χρησιμοποεις τις κυριακες : νοσοκομεια, ΜΜΜ (λεωφορεια, πλοια, αεροπλανα), ταξι, εστιατορια, καφετεριες, παγωτατζιδικα, φουρνους, περιπτερα και ενα σωρο αλλα επαγγελματα τα οποια δουλευουν κυριακες για να σε εξυπηρετησουν
εχουν και αυτοι δικαιωμα στην κυριακη γιορτη και σχολη !
τι ? οχι ? ειναι β κατηγοριας εργαζομενοι μηπως και πρεπει να δουλευουν για να εξυπηρετηθουν οι ΔΥ που εχουν αργια ?
εσύ εργάζεσαι κυριακή?
Σπάνια, αν πρεπει να κλεισουμε οικονομικές καταστάσεις ΔΠΧΑ του Ομίλου, κυρίως Φεβρουάριο - Μάρτιο.
Ξερεις Νικόλα τι δουλειά εχουν... οσο ασχετος και να εισαι ως "λογιστής" καταλαβαίνεις ότι χωρίς να πει κανεις τιποτα, θα παμε να δουλέψουμε....
Ειμαι συγουρος πως και εσύ το ίδιο θα εκανες.... λέμε τώρα.......
Eγω εργαζομαι και Κυριακη. Σοκαρεσαι?εσύ εργάζεσαι κυριακή?
Eγω εργαζομαι και Κυριακη. Σοκαρεσαι?
εσύ εργάζεσαι σπάνια τις κυριακές και θες οι άλλοι να εργάζονται όλες τις κυριακές
ρε τούβλο ποιος σου είπε ότι στο νοσοκομείο δεν εργαζόμαστε και κυριακή? ποιος σου είπε ότι δεν θα εργαστώ Κυριακές? τον ιανουάριο θα εργαστώ μια κυριακή στο νοσοκομείο
ο ιδιωτικός τομέας ποιο λόγο έχει να εργάζεται κυριακή? είπα εγώ να είναι ανοικτά εστιατόρια καφετέριες φούρνοι την Κυριακή?
Μα τι να του πω? Εγω αυτην την "ιεροτητα" της Κυριακης δεν την αντιλαμβανομαι. Ποιον αφορα? Ποσα πραγματα λειτουργουν Κυριακη? Ποιοι δουλευουν αυτες τις μερες? Εξωγηινοι?εμεινε αφωνος
τι λες ? θα εργαστεις μια ολοκληρη κυριακη ? προσεξε μη σου σκιστει κανενα καλσον
και τι θα κανεις ? την τηλεφωνητρια ? θα παρει κανενας παπους τηλεφωνο να κλεισει ραντεβου ?
αμα θες να μην ανοιγουν να μην τα χρησιμοποιεις κιολας, ωστε να μην εκμεταλλευονται οι κακοι εργοδοτες τους συγχρονους σκλαβους
απο ολα τα παρακατω επαγγελματα κανεις αποχη τις κυριακες ετσι ? (λεωφορεια κτελ, πλοια, αεροπλανα, ταξι, εστιατορια, καφετεριες, παγωτατζιδικα, φουρνους, περιπτερα, μινι μαρκετ, ζαχαροπλαστεια, ανθοπωλεια και ενα σωρο αλλα ανοιχτα τις κυριακες)
ωπ μου ξεφυγαν τα ξενοδοχεια - με αυτους τι γινεται ρε κοπροσκυλο ? δεν εχουν και αυτοι δικαιωμα στην κυριακη γιορτη και σχολη ?
στο ξαναπα τρολ : αντε να ζπρωξεις καμια απο τις χοντρες (Α,Β,....) καλυτερα
τι λες ? θα εργαστεις μια ολοκληρη κυριακη ? προσεξε μη σου σκιστει κανενα καλσον
και τι θα κανεις ? την τηλεφωνητρια ? θα παρει κανενας παπους τηλεφωνο να κλεισει ραντεβου ?
αμα θες να μην ανοιγουν να μην τα χρησιμοποιεις κιολας, ωστε να μην εκμεταλλευονται οι κακοι εργοδοτες τους συγχρονους σκλαβους
απο ολα τα παρακατω επαγγελματα κανεις αποχη τις κυριακες ετσι ? (λεωφορεια κτελ, πλοια, αεροπλανα, ταξι, εστιατορια, καφετεριες, παγωτατζιδικα, φουρνους, περιπτερα, μινι μαρκετ, ζαχαροπλαστεια, ανθοπωλεια και ενα σωρο αλλα ανοιχτα τις κυριακες)
ωπ μου ξεφυγαν τα ξενοδοχεια - με αυτους τι γινεται ρε κοπροσκυλο ? δεν εχουν και αυτοι δικαιωμα στην κυριακη γιορτη και σχολη ?
στο ξαναπα τρολ : αντε να ζπρωξεις καμια απο τις χοντρες (Α,Β,....) καλυτερα
δεν σηκώνω τηλέφωνα θα καταχωρώ τους ασθενείς στο σύστημα και θα τους φτιάχνω το φάκελο
Μα τι να του πω? Εγω αυτην την "ιεροτητα" της Κυριακης δεν την αντιλαμβανομαι. Ποιον αφορα? Ποσα πραγματα λειτουργουν Κυριακη? Ποιοι δουλευουν αυτες τις μερες? Εξωγηινοι?
Εγω ας πουμε πρεπει αυριο να παραδωσω ενα υπομνημα. Δεν θα δουλεψω Σαββατο και Κυριακη, να το συνταξω και να το παραδωσω?
Τι θα πω, εχω αργια? Ποια αργια?
Φανελάκια να αλλάζεις.
θα μου δανείσεις κανένα από τα δικά σου η είναι ολα στα άπλυτα?
φαντάζομαι τα χρειάζεσαι μιας και ολημερίς ποστάρεις στο μπού
ευχαριστώ πολύ για τς ευχές αλλά αδύνατο
1ον η υπηρεσία μου είναι ΥΠΕ άρα μόνο νοσοκομείο
2ον αδύνατο ν α πάρω βαθμό μιας και είμαι συμβασιούχος και όχι μόνιμος βαθμό μόνο οι μόνιμοι
Γιατι, δεν ειναι εργασια αυτο? Δεν θα πληρωθω? Τι ειναι, χομπυ?καλα ρε μας κοροιδευεις
επειδη εσυ θα κατσεις στο λαπτοπ στον καναπε του σπιτιου σου με την τηλεοραση να παιζει και θα ασχοληθεις δυο με τρεις ωρες με τις πυτζαμες σου για μια δικογραφια σημαινει οτι δουλευεις κυριακη??
δε ντρεπεσαι να λες τετοια ??
τυπε, ο αλεξ και το τηλεφωνο να σηκωσει, κερδιζει δικες :Sκαλα ρε μας κοροιδευεις
επειδη εσυ θα κατσεις στο λαπτοπ στον καναπε του σπιτιου σου με την τηλεοραση να παιζει και θα ασχοληθεις δυο με τρεις ωρες με τις πυτζαμες σου για μια δικογραφια σημαινει οτι δουλευεις κυριακη??
δε ντρεπεσαι να λες τετοια ??
Σύντροφε, σύντροφε, σύντροφε.
Φυσικά δεν είναι αδύνατον. Έχω πει ποτέ κάτι που δεν ισχύει;
Οι θέσεις αυτές δίνονται με συνέντευξη. Θυμάσαι τι έγινε όταν κάναν συνεντεύξεις για πρώτη φορά;
www.onmed.gr/ygeia-politiki/story/341830/dioikites-nosokomeion-ypopsifioi-servitoroi-kai-aerosynodoi]Διοικητές νοσοκομείων: Υποψήφιοι σερβιτόροι και αεροσυνοδοί...
[/url]
www.kathimerini.gr/843117/article/epikairothta/politikh/dioikhths-nosokomeioy-enas-gymnasths]Διοικητής νοσοκομείου, ένας γυμναστής
[/url]
Δηλαδή αυτοί καλλίτεροι από εσένα ήταν;;;;
Άκουσε πως έχει το σχέδιο.
Επειδή μερικές θέσεις έχουν μείνει κενές θα βάλουμε τον σ. Πολάκη να τις προκηρύξει ξανά με συνέντευξη.
Επίσης θα κανονίσουμε να μπεις για μεταπτυχιακό στην
https://[URL unfurl="true"]www.dikaiologitika.gr/media/k2/items/cache/6c4764aa9dedbb0eec608e16f62547e5_XL.jpg?t=-62169984000[/img[/URL]]
Θα έλεγα ότι θα πρέπει να πας κατευθείαν για διδακτορικό αλλά μπορεί να μην προλαβαίνουμε.
Με τα οικονομικά και λογιστικά που ξέρεις λόγω πτυχίου ΑΤΕΙ το οποίο θα ισοδυναμεί σύντομα με πτυχίο πανεπιστημίου μαζί με το Μεταπτυχιακό συν την μέχρι τώρα εμπειρία συν τα μόρια συν την συνδικαλιστική δράση συν την αγωνιστική σου προσφορά την θέση την έχεις ΣΙΓΟΥΡΗ.
Πίστεψε με.
[/quote]
Δηλαδή πιστεύεις οτι ο Νικόλας μπορεί να έχει την αλματώδη ανέλιξη της Περιστέρας [color=red]#σιχαινομαιτιςαμερικανιες[/color] Μπέτυς;
Να θυμίσω εδώ οτι η Περιστέρα [color=red]#σιχαινομαιτιςαμερικανιες[/color] Μπέτυ "πληρώνει" την ανέλιξή της στον Αλ6 σε είδος. :pipa1:
Δηλαδή πιστεύεις οτι ο Νικόλας μπορεί να έχει την αλματώδη ανέλιξη της Περιστέρας #σιχαινομαιτιςαμερικανιες Μπέτυς;
Να θυμίσω εδώ οτι η Περιστέρα #σιχαινομαιτιςαμερικανιες Μπέτυ "πληρώνει" την ανέλιξή της στον Αλ6 σε είδος.