barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.240
- Πόντοι
- 5.506
τα 18 δις ισοδυναμα του πιτσαδορου τι ειναι ρε μαστορα;
εξακολουθεις να στηριζεις αυτη την αθλιοτητα
Φάτε έναν ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ.
τα 18 δις ισοδυναμα του πιτσαδορου τι ειναι ρε μαστορα;
εξακολουθεις να στηριζεις αυτη την αθλιοτητα
Πραγματικοτητα ειναι οτι ο ΙΔΙΟΣ κοσμος ψηφισε ΓΑΠ το 2009 και Τσιπρα το 2015 για να παρει λεφτα.
Τελεία και παύλα.
Eχεις στοιχεια?Τι λεμε τωρα, εγω οσους πασοκους ξερω που δεν ψηφισαν πασοκ, συριζα ψηφισαν.
Τι λεμε τωρα, εγω οσους πασοκους ξερω που δεν ψηφισαν πασοκ, συριζα ψηφισαν.
Δηλαδη τωρα εσυ μιλας σοβαρα, ετσι?ποσους πασοκους ξερεις ρε μεγαλε;
Τι λεμε τωρα, εγω οσους πασοκους ξερω που δεν ψηφισαν πασοκ, συριζα ψηφισαν.
Δηλαδη τωρα εσυ μιλας σοβαρα, ετσι?
Το προηγουμενο που ελεγες, οτι προκειται για παραπλανημενους ή προδοτες, ήταν καλυτερο αλλά μαλλον για καποιο λογο ειπες να το αλλαξεις.μιλαω οπως μιλατε
μιλαω οπως ενας εστεμμενος [size=30pt]ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ 2017.[/size]
Το προηγουμενο που ελεγες, οτι προκειται για παραπλανημενους ή προδοτες, ήταν καλυτερο αλλά μαλλον για καποιο λογο ειπες να το αλλαξεις.
Φυσικα. Αλλά αυτοι δεν ειναι πανω απο 3-4% του εκλογικου σωματος. Εδω λεμε ποιοι εκαναν τον Συριζα πρωτο κομμα και ειναι οι ψηφοφοροι σας σε ποσοστο 85%-90%.εσυ αυτο που λες για τους δεξιους που ψηφισαν τον συριζα για τον ενφια;
http://[URL unfurl="true"]www.zarpanews.gr/wp-content/uploads/2013/12/papandreou-lefta-yparxoun.jpg[/img[/URL]]
παμε δυνατα,λεφτα υπαρχουν, ο Γιωργος μοιραζει λεφτα
[MEDIA=youtube][/MEDIA]
[/quote]
μακάκα αλμπανέ δεν υπάρχει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φυσικα. Αλλά αυτοι δεν ειναι πανω απο 3-4% του εκλογικου σωματος. Εδω λεμε ποιοι εκαναν τον Συριζα πρωτο κομμα και ειναι οι ψηφοφοροι σας σε ποσοστο 85%-90%.
Ποιοι δεξιοι νεοδημοκρατες? Ενα 3% παραπλανημενων και προδοτων ειναι. Τοσους ειχαμε εμεις. Εσεις ειχατε τους δεκαπλασιουςδεν εχεις στοιχεια εσυ το ειπες οποτε λες βλακειες και υποθεσεις
εγω λεω το γεγονος που ισχυει οτι δεξιοι νεοδημοκρατες στηριζουν τον τσυριζα στην κυβερνηση αυτο δεν αλλαζει
ρουφα το αυγο σου τωρα
εσυ αυτο που λες για τους δεξιους που ψηφισαν τον συριζα για τον ενφια;
δεν εχεις στοιχεια εσυ το ειπες οποτε λες βλακειες και υποθεσεις
εγω λεω το γεγονος που ισχυει οτι δεξιοι νεοδημοκρατες στηριζουν τον τσυριζα στην κυβερνηση αυτο δεν αλλαζει
ρουφα το αυγο σου τωρα