arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Να ψηφισεις Συριζα λεμε. Τι δεν καταλαβαινεις?
να βγάζετε άδωνη περισσότερο στα κανάλια
Να ψηφισεις Συριζα λεμε. Τι δεν καταλαβαινεις?
Σε αυτην την χωρα τύπε, οταν κυβερναει η Δεξια, φταιει η Δεξια. Οταν κυβερναει ο Συριζα, φταινε ολοι.Απο ποιο συνολο ρε μεγαλε, η κυβερνηση δεν αποφασιζει;
Καλα λει ο Αλεξ, για δεσιμο ειστε, συριζα σας αξιζει. Πολακης, κατρουγκαλος, σταθακης, τασια.
καλά δεν είαι τόσο εύκολο
μπορεί να υπάρξει μια περίοδος ακυβερνησίας
δηλαδή στη γερμανία που ακόμα δεν έχουν βγάλει άκρη πάθανε τίποτα?
Εισαι 34 ετων και συγκρινεις Γερμανια ή Βελγιο με την Ελλαδα οσον αφορα την ακυβερνησια?καλά δεν είαι τόσο εύκολο
καλά δεν είαι τόσο εύκολο
δες αριστεραΣε αυτην την χωρα τύπε, οταν κυβερναει η Δεξια, φταιει η Δεξια. Οταν κυβερναει ο Συριζα, φταινε ολοι.
Και στα λενε και τύποι που αυτοαποκαλουνται "αληθινοι δεξιοι".
Του κώλου βεβαια.
Ενας αληθινος δεξιος δεν δεχεται εξαιτιας της ψηφου του να βγουν πρωτοι οι νεοκομμουνιστες.
Μηπως ειναι ματαιο να καθομαι να συζηταω με τετοιους συνομιλητες?
Ρε τυπε, κατηγορεις τη νεα δημοκρατια για το προβλημα που μας φορτωσαν οι κομμουνοσυμμοριτες;
Υπάρχει προηγούμενο ...πανεύκολα έγινε συγκυβέρνηση κλεφτοπασοκων-νδ-λαος-αριστερών-τραπεζιτώνκαλά δεν είαι τόσο εύκολο
Σε αυτην την χωρα τύπε, οταν κυβερναει η Δεξια, φταιει η Δεξια. Οταν κυβερναει ο Συριζα, φταινε ολοι.
Και στα λενε και τύποι που αυτοαποκαλουνται "αληθινοι δεξιοι".
Του κώλου βεβαια.
Ενας αληθινος δεξιος δεν δεχεται εξαιτιας της ψηφου του να βγουν πρωτοι οι νεοκομμουνιστες.
Πάλι αυτο το παραμυθι με τον Σαμαρα υπουργο των εξωτερικων "οταν περνουσε λερα της Αλβανιας"?Τώρα προέκυψε το πρόβλημα;
Ποιος ήταν υπουργος εξωτερικων όταν περνουσε τα σύνορα όλα η λέρα της αλβανιας;
Αυτό εδώ σου λέει κάτι;
www.koutipandoras.gr/article/otan-o-samaras-anagnwrise-prwtos-th-makedonia]http://www.koutipandoras.gr/article/otan-o-samaras-anagnwrise-prwtos-th-makedonia[/url]
Aνθέλληνας καργιόλης,τίποτε άλλο.
Κατηγορώ τη νεα δημοκρατία λοιπόν,γιατί δεν είναι πλεον διακριτες οι ιδεολογικες διαφορες της από τα άλλα κόμματα.
Και έχεις τον Αλεξ να μιλάει για δεξιά.
Ποια δεξιά;
Αυτή που είναι υπερ του τζαμιού και βγαίνει φωτογραφίες με λαθρομετανάστες;
Που καταδικάζει τα πραγματικά δεξια κόμματα της κεντρικης Ευρώπης και τους αποκαλεί ρατσιστές;
Αυτες οι πουστρες φίλε μου δεν είναι δεξιά,αλλά ότι και το πασοκ και το σύριζα.
Τα 7-8 χιλιάρικα στην τσέπη,αστυνομικη φρουρα,σπίτι στην Εκαλη και στον πούτσο τους αν η πλατεία αττικης έχει γίνει ισλαμαμπαντ.
Και ο "αληθινος δεξιος" αναπαραγει και το παραμυθι της αριστερης προπαγανδας περι ανοιγματος των αλβανικων συνορων επι Σαμαρα.Και ο "αληθινος δεξιος" ψαχνει και τα κορδονια του προεδρου, αντιπροεδρου κλπ μην τυχον εχουν ψεγαδι.
Μου φαινεται οτι εγω τελικα ειμαι πιο δεξιος απο τους "αληθινους".
Εισαι 34 ετων και συγκρινεις Γερμανια ή Βελγιο με την Ελλαδα οσον αφορα την ακυβερνησια?
Στην Ελλαδα της ακυβερνησιας του 1989-1990, δεν μπορουσε να συμφωνηθει ουτε η τιμη του ψωμιου.
Μηπως ειναι ματαιο να καθομαι να συζηταω με τετοιους συνομιλητες?
ολα ψεμα ητανΚαι ο "αληθινος δεξιος" αναπαραγει και το παραμυθι της αριστερης προπαγανδας περι ανοιγματος των αλβανικων συνορων επι Σαμαρα.
Μιλαμε οτι οι ανθρωποι ειναι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΙ.
Αλλά πρεπει να απανταμε παντα, σε εντονο υφος, γιατι δαυτοι επηρεαζουν κοσμο και πρεπει να παρεμβαινουμε.
Ποτέ δεν ψηφισα "ό,τι να' ναι".Στην ηλικία του και συ ψήφιζες ότι νάναι,τα πάντα όλα δοκίμαζες.
Έχει ακόμη καιρό ο Νικολιός να μάθει,μόνο να μη σου μοιάσει![]()
Δεν υπαρχουν πασοκοι.Στους πασοκους να φέρεσαι με το γάντι όμως,
το αίμα νερό δεν γίνεται :S
Αλλά πρεπει να απανταμε παντα, σε εντονο υφος, γιατι δαυτοι επηρεαζουν κοσμο και πρεπει να παρεμβαινουμε.
Ποτέ δεν ψηφισα "ό,τι να' ναι".
Το να μου μοιασει δεν το θεωρω πιθανο, οπως και για τους περισσοτερους απο εσας. Αλλά αυτο ειναι μαλλον ευχαριστο.
Τιποτα δεν εχω να προσεξω, οι αλλοι να προσεξουν.Όπως είπες και σού επισήμανα,
ήδη γνωστοί σου στο live σε κράζουν και τους κράζεις στο νετ,
πρόσεξε το
Πάλι αυτο το παραμυθι με τον Σαμαρα υπουργο των εξωτερικων "οταν περνουσε λερα της Αλβανιας"?
Λοιπον τύπε, εσυ δεν εισαι δεξιος.
Εισαι εμμισθος του Συριζα.
Ολα τα ποσταρισματα σου ειναι στοχευμενα, με προπαγανδα των αριστερων.
Λίγη ντροπη δεν βλαπτει.
Εκτος αν δεχθουμε οτι εισαι επιεικως ασχετος.