barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.276
- Πόντοι
- 5.506
μπα πρώτα λαμβάνω το ΚΕΑ
Και το χαρτζηλικι απο τη μαμακα 34 χρονων γαιδαρος ομως, ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ, πεφτει.
μπα πρώτα λαμβάνω το ΚΕΑ
Γινεται οτι λογω Τσιπρα βρεθηκαμε εκει που επρεπε με τρια χρονια καθυστερηση και 80 δις πιο χρεωμενοι, εκει που θα ημασταν το 2015 αν ψηφιζατε σαν ανθρωποι και οχι σαν βοδια.Στην προμνημονιακη εποχη Επιστρεφει το σπρεντ των ελληνικων ομολογων.
Τι γινεται ρε παιδια?
μπα πρώτα λαμβάνω το ΚΕΑ
Γινεται οτι λογω Τσιπρα βρεθηκαμε εκει που επρεπε με τρια χρονια καθυστερηση και 80 δις πιο χρεωμενοι, εκει που θα ημασταν το 2015 αν ψηφιζατε σαν ανθρωποι και οχι σαν βοδια.
Γινεται οτι λογω Τσιπρα βρεθηκαμε εκει που επρεπε με τρια χρονια καθυστερηση και 80 δις πιο χρεωμενοι, εκει που θα ημασταν το 2015 αν ψηφιζατε σαν ανθρωποι και οχι σαν βοδια.
Ημουν και στο παρελθον. Δεν εχω και την καλυτερη αποψη για τα κριτηρια αξιολογησης μιας κυβερνησης απο τον κοσμο και την αναγνωριση που οφειλε ο κοσμος να αποδιδει σε μια κυβερνηση, οπως αυτη του Σαμαρα-Βενιζελου, που ηταν η καλυτερη κυβερνηση που υπηρξε, με απτά αποτελεσματα κι ομως την ριξανε οι υπεροχοι Ελληνες πιστευοντας ως βοδια σε χονδροειδη ψεματα, τα οποια υποδεικνυαμε με καθε τροπο.Καλά,υγεία πρώτα και θα τα πούμε και με εσένα σε 2 χρονια που θα είσαι κυβέρνηση..
Ό,τι και να σου θυμιζω, αληθεια ειναι.θυμίζεις λεβέντη
Καλά,υγεία πρώτα και θα τα πούμε και με εσένα σε 2 χρονια που θα είσαι κυβέρνηση..
Ημουν και στο παρελθον. Δεν εχω και την καλυτερη αποψη για τα κριτηρια αξιολογησης μιας κυβερνησης απο τον κοσμο και την αναγνωριση που οφειλε ο κοσμος να αποδιδει σε μια κυβερνηση, οπως αυτη του Σαμαρα-Βενιζελου, που ηταν η καλυτερη κυβερνηση που υπηρξε, με απτά αποτελεσματα κι ομως την ριξανε οι υπεροχοι Ελληνες πιστευοντας ως βοδια σε χονδροειδη ψεματα, τα οποια υποδεικνυαμε με καθε τροπο.
Και το χαρτζηλικι απο τη μαμακα 34 χρονων γαιδαρος ομως, ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ, πεφτει.
Eτσι ακριβως. Ασε που με τα μυαλα που εχει αυτο το μαλακισμενο μολις βγούμε απο εποπτεια θα μας ριξει στα σκατα αμα ειναι ακομα κυβέρνηση. Και αυτη τη φορα δε θα υπαρχει σωσίβιο.Γινεται οτι λογω Τσιπρα βρεθηκαμε εκει που επρεπε με τρια χρονια καθυστερηση και 80 δις πιο χρεωμενοι, εκει που θα ημασταν το 2015 αν ψηφιζατε σαν ανθρωποι και οχι σαν βοδια.
Κι ομως απεδειχθη η πιο σοβαρη και αποτελεσματικη κυβερνηση στην περιοδο της κρισης. Αν δεν ειχαμε τους καθε λογης αντιμνημονιακηδες δε θα ειχαμε αυτα τα χαλια τωρα.
Αν κοιταζε τον κωλο του, επρεπε να ψηφισει ανανεωση της θητειας Σαμαρα-Βενιζελου. Δεν ψηφισε κοιτωντας τον κωλο του. Αυτο θα ηταν σεβαστό. Ψηφισε παιζοντας το πουλι του. Και εγω τι πρεπει, να του πω μπραβο?Ούτε αριστερος έγινε ο ελληνικος λαος σε μια μέρα,ούτε τίποτα.
Τον κώλο του κοίταξε,όπως πάντα.
Κι ομως απεδειχθη η πιο σοβαρη και αποτελεσματικη κυβερνηση στην περιοδο της κρισης. Αν δεν ειχαμε τους καθε λογης αντιμνημονιακηδες δε θα ειχαμε αυτα τα χαλια τωρα.
Αυτη την ιστορια με τα ουφο μην την ξαναπεις, γιατι θα σε καταταξω στους κρυφοσυριζαιους. Εχω ακουσει πολυ καλα τι ειπε ο Κουλης για τον εξωγηινο.Εγώ φίλε ξέρω ότι το τελευταίο εξάμηνο με έχουν ρωτησει πολύ Τσέχοι,ποιος ειναι αυτός ο ΔΕΞΙΟΣ αβραμόπουλος που καταφέρετε εναντιον της χώρας τους και της Πολωνίας,ασκώντας βέτο και πιέζοντας για οικονομικες κυρώσεις;
Με ρωτανε,καλά conservative δεν είναι,γιατί υποστηρίζει αριστερές πολιτικες ανοιχτων συνόρων..
Ποια ελληνική δεξιά τώρα γαμώ τα ούφο μου και τον γουρλομάτη με το κωλοτζαμί του και τις καταδίκες του ρατσισμού.
Ξεφτίλες.
Η ελληνική πολιτική σκηνή της Ελλαδας μας καθιστά υπόλογους όπου και να ταξιδέψουμε,δεν έχουμε ουτε ένα αντεπιχείρημα να προβάλλουμε,έχουμε ξεφτιλιστεί παγκοσμίως.
Συμφωνω απολυτα για τον Αβραμοπουλο. Δεξιος υποτιθεται. Στη πραξη τον θελουμε, στο τι πολιτικη ακολουθει, οχι στους τιτλους. Να μου λειπουν τετοιοι δεξιοι. Ξεπουληθηκε για την προνομιουχο θεση του επιτροπου. Θυμαμαι οταν ηταν να διοριστει επιτροπος, οι αριστεροι στο Ευρωκοινοβουλιο του ειχαν κανει τη παρατηρηση δειχνοντας μια φωτογραφια του με οπλο G3 στα χερια απο το καιρο που ηταν υπουργος Αμυνας. Τι θελει εδω αυτος ο δεξιος πατριωτης πολεμοχαρης.Εγώ φίλε ξέρω ότι το τελευταίο εξάμηνο με έχουν ρωτησει πολύ Τσέχοι,ποιος ειναι αυτός ο ΔΕΞΙΟΣ αβραμόπουλος που καταφέρετε εναντιον της χώρας τους και της Πολωνίας,ασκώντας βέτο και πιέζοντας για οικονομικες κυρώσεις;
Με ρωτανε,καλά conservative δεν είναι,γιατί υποστηρίζει αριστερές πολιτικες ανοιχτων συνόρων..
Ποια ελληνική δεξιά τώρα γαμώ τα ούφο μου και τον γουρλομάτη με το κωλοτζαμί του και τις καταδίκες του ρατσισμού.
Ξεφτίλες.
Η ελληνική πολιτική σκηνή της Ελλαδας μας καθιστά υπόλογους όπου και να ταξιδέψουμε,δεν έχουμε ουτε ένα αντεπιχείρημα να προβάλλουμε,έχουμε ξεφτιλιστεί παγκοσμίως.
κάρτα δικιά της μ πρόσθετο μέλος εμένα
όλα δηλωμένα κανονικά την κάρτα την χρησιμοποιώ για αγορές σε σούπερμάρκετ και λογαριασμούς δεη οτε ευδαπ
Παρεμπιπτοντως, οσον αφορα την Πολωνια, οι ανθρωποι εχουν ξεφυγει.
Πολυ σωστα θα τους επιβληθουν κυρωσεις και μπραβο στον Αβραμοπουλο.
Ξαφνικα οι Πολωνοι αγνοουν και τα στοιχειωδη.
και ο γαπ τα ίδια έλεγε ότι είναι η πιο αποτελεσματική κυβέρνηση ακόμα και ο παπαδήμος