arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν περίμενα υποκλίσεις ρε σκουπίδι... περίμενα όμως από εναν ο οποίος κλαψομουνιάζεται ότι δεν έχει δουλειά και πεινάει και ο οποίος ζεί σε βάρος με τον ιδρώτα και με την καλή διάθεση των άλλων να μην πεί όχι σε μια δουλειά εύκολη και καλοπληρωμένη...
και η εκκλησία μετράει που δίνει μην το δένεις κόμπο μαλάκα... και δίνει όπου κρίνει και καμμία υποχρέωση δεν έχει να δώσει εκεί που δεν γουστάρει όπως καμμία υποχρέωση δεν έχει να ταίζει όποιον λέει ότι πεινάει ...
αει σιχτίρι σκουπίδια ψοφήστε να μας απαλλάξετε από την βρωμερή και τρισάθλια υπαρξη σας...
ΥΓ και εγώ άθεος είμαι αλλά η ενορία της γειτονιάς μου με έχει στα όπα όπα γιατί είμαι ο πρώτος που θα δώσει αίμα στις τακτικές αιμοδοσίες που κάνει (με βολεύε γιατί έρχεται 200 μέτρα από το σπίτι μου και εδεν έχω να τρέχω στα νοσοκομεία... αλήθεια νικολιέ πόσες φορές έδωσες αίμα στην ζωή σου έτσι για την αιμοδοσία και όχι για κάποιον "σύντροφο") και τους έχω κόψει και μια εισφορά 200 ευρώ τον μήνα στο φιλόπτωχο ταμείο τους... και ο παπας μου το λέει όποτε με βλέπει (στον δρόμο φυσικά γιατί εκκλησία δεν πατώ το πόδι μου) "ρε μαθηματικέ πότε θα σε δούμε στην λειτουργία?" και παίρνει την απάντηση "όταν οι παράλληλες τμηθούν"
καλοπληρωμένη τη λες εσύ όχι αυτός που θα είναι σκυμμένος στα 4 να στοκάρει και να τρίβει. Αμα τη θεωρείς εύκολη κάνε την εσύ.
Δεν ξέρω για την εκκλησία την ενορία της γειτονιάς σου αλλά εδώ στον άγιο αρτέμιο δίνει αρκετές μερίδες φαγητού χωρίς να στηρίζεται σε καταγγελίες για να διακόψει το συσσίτιο.
Μου είχε προτείνει και εμένα όταν πήγαινα γα να λάβω τα τρόφιμα ΤΕΒΑ και του εξήγησα με ευγενικό τρόπο ότι αρνούμαι γιατί κάνουν κατήχηση για ένα πιάτο φαγητό μιας και προυπόθεση ήταν η πίστη στο θεό
Στο είπα δεν θα ψοφήσουμε θα κυνηγάμε φοροφυγάδες. Στη γειτονιά μου επειδή πολλοί νοικιάζουν σπίτια τους με Airbnb (λόγο ακρόπολης) θα προβαίνουμε σε καταγγελίες για να δούμε αν όλοι έχουν μπεί στο μητρώο η αν όλοι πληρώνουν τα νόμιμα κάθε απόγευμα θα βγαίνουμε στη γύρα για τουρίστες
αίμα έχω δώσει για συντρόφους που ήταν άρρωστοι.Στην εκκλησία δεν πάω αλλά βοηθά σε δομές αλληλεγγύης εθελοντικά