jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
να ψηφιζεις τσυριζα
απλα τα πραγματα νικολιο
γιατι δεν το λες
να ψηφιζεις τσυριζα
Ρε συ τύπε πώς γίνεται όλοι οι φίλοι σου να έχουν μπει στο δημόσιο και οι δικοί μου να μην μπορούν να μπουν πουθενά; Ποια είναι τα κριτήρια;
σε κοινωφελή προγράμματα εργασίας μέσω εσπα με επιβλέπον τον ΟΑΕΔ
χρόνος συνεχόμενης ανεργίας
εισόδημα
ηλικιακή ομάδα
δικαιούχος ΚΕΑ
εντοπιότητα
σε κοινωφελή προγράμματα εργασίας μέσω εσπα με επιβλέπονοντα τον ΟΑΕΔ
Κωλογλύψιμο
Πεοθηλασμός
Φίλημα κατουρημένων ποδιών
χρόνος συνεχόμενης ανεργίας
εισόδημα
ηλικιακή ομάδα
δικαιούχος ΚΕΑ
εντοπιότητα
Με λίγα λόγια ούτε ένα κριτήριο για το αν αξίζει αυτός που προσλαμβάνεται... Αθάνατο ελληνικό δημόσιο!
γιατί μήπως πρόκειται να κάνουν κάτι ?? δεν απαιτούνται ειδικές δεξιότητες για να ξύνουν τ'αρχίδια τους ...
πάρε παράδειγμα τον νικολιό που έχει θέση τηλεφωνητή και απαντάει σε τηλεφωνήματα καταγράφοντας πράγματα που ένα IVR θα τα έκανε στο τζάμπα...
Όπως είπα και πριν, αθάνατο ελληνικό [size=20pt]ΔΕΞΙΟ[/size] δημόσιο!
γιατί μήπως πρόκειται να κάνουν κάτι ?? δεν απαιτούνται ειδικές δεξιότητες για να ξύνουν τ'αρχίδια τους ...
πάρε παράδειγμα τον νικολιό που έχει θέση τηλεφωνητή και απαντάει σε τηλεφωνήματα καταγράφοντας πράγματα που ένα IVR θα τα έκανε στο τζάμπα...
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2015/04/04/kyrtsos-kata-pakh.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
Τύπε όλοι ξέρουν ότι το κωλοΠΑΣΟΚ τα ξεκίνησε όλα αυτά. Εσύ συνέχισε τα δικά σου.
Τύπε όλοι ξέρουν ότι το κωλοΠΑΣΟΚ τα ξεκίνησε όλα αυτά. Εσύ συνέχισε τα δικά σου.
Ναι αλλά σε ότι έχει να κάνει με προκηρύξεις βολέματος κηφήνων, ξέρει να σου πει και που είναι κρυμμένες, σε ποιό ΦΕΚ, για τα δικά τους παιδιά.
Μου προξενεί εμετό αυτός και το σινάφι του. Είναι από τις ελάχιστες φορές στη ζωή μου που παρακαλάω να ψοφήσουν και να μείνουν έτσι να τους φάνε τα όρνια...
Οι διορισμοί που έκανε ο Καραμανλής ήταν επειδή έβλεπε ότι έρχεται ο Ανδρέας και προσπαθούσε να τον κόψει.
ειμαι ο ανίατος εστεμμένος χάλκινος πασοκομακάκας μου αρεσουν οι π@@τσες
τρομπάρω κόντρα με το αρχιμακακα τζεφρυ μου μα βγαινω πάντα τρίτος:'(
![]()
![]()
Ενα τετοιο κοπρόσκυλο γείτονα μου (παντρεμένος με ένα παιδί υποτίθεται άνεργος παίρνει ΚΕΑ, μέρισμα κλπ, το σπίτι του το πληρώνουν δύο μαλακισμένες άκληρες γριές, φαγητό παίρνει καθημερινά από την εκκλησία αλλά δεν πάει να βάλει ένα χέρι να βοηθήσει) του είπα να έρθει την επόμενη των Χριστουγέννων να κάνει ένα μικρό μερεμέτι (στοκάρισμα στους αρμούς στο μάρμαρο στην βεράντα λιγότερο από τρείς ώρες δουλειά) και του έδινα 30 ευρώ... αρνήθηκε λέγοντας "εεεε σήμερα είναι αργία" λες και τις άλλες μέρες σκοτωνόταν στην δουλειά το κοπρόσκυλο...
φώναξα και εγώ έναν σαρανταπεντάρη αλβανό παντρεμενο με τρία παιδιά (η κυρά του δουλεύει σε συνεργείο καθαριότητας) που δουλεύει εκτός Αθηνών (στα έργα στο Αντίρριο) και που ήρθε για μερικές μέρες να δεί τα παιδιά του,ήρθε σήμερα το πρωί σε δύο ώρες είχε τελειώσει είχε καθαρίσει είχε πλύνει σπάτουλες κλπ και μάλιστα δεν ήθελε να πάρει και λεφτά γιατί του χάρισα ενα παλιό λάπτοπ (με XP) για τα παιδιά του... δεν αφήνει να πέσει μεροκάματο κάτω ότι ώρα και να είναι ότι μέρα και να είναι... το σπίτι που μένει το αγόρασε (πληρώνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ το δάνειο του), το επισκεύασε μόνος του (βράδυα δούλευε στις επισκευές) και ποτέ δεν έμεινε από μεροκάματο...
το κοπρόσκυλο παίρνει τέσσερα κατοστάρικα ΚΕΑ, φαγητό τζάμπα, νερό, ηλεκτρικό σχεδόν τζάμπα, σπίτι τζάμπα και πιθανόν να τον δείς με καμμιά σύμβαση στον δήμο...
ψόφο στα παράσιτα...