arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δε μου απάντησες αν σου αρέσουν τα μπινελίκια στο σεξ.
να ρίχνω ναι να μου ρίχνουν όχι
Δε μου απάντησες αν σου αρέσουν τα μπινελίκια στο σεξ.
Μονο σφουγκοκωλαριου; Τα ψολαρχιδα στιν απέξω ; Ποιος θα τα σκουπίζει αυτα ;δημοσιο μισές δούλιες θελεις άλλον γιατι τη δουλια χαχαχαΜπορεί ... αλλά με γεμάτη τσέπη που δεν παρακαλάει για επιδόματα και δεν υποτιμά τον εαυτό του εντάσσοντας τον στους κοινωνικά ασθενεις ( δηλαδή στα πρεζόνια στους τρελούς ή στους ανικανους) όπως εσύ.
Μπορεί. . Αλλά δεν ζητιανευω όπως εσύ και δεν κάνω λαμογιες με τα μόρια για μια θέση σφουγκοκωλαριου για 8 μηνες
να ρίχνω ναι να μου ρίχνουν όχι
πάλι οι εμετικές σακούλες βοήθειας στη διανομή τροφίμων. Βγάλτε επιτέλους το σήμα της ΕΕ
![]()
πάλι οι εμετικές σακούλες βοήθειας στη διανομή τροφίμων. Βγάλτε επιτέλους το σήμα της ΕΕ
![]()
Αφού πρώτα σας κόψω τα αρχίδια ώστε να μην αναπαραγεστε σκουλήκια
Μπορεί ... αλλά με γεμάτη τσέπη που δεν παρακαλάει για επιδόματα και δεν υποτιμά τον εαυτό του εντάσσοντας τον στους κοινωνικά ασθενεις ( δηλαδή στα πρεζόνια στους τρελούς ή στους ανικανους) όπως εσύ.
Μπορεί. . Αλλά δεν ζητιανευω όπως εσύ και δεν κάνω λαμογιες με τα μόρια για μια θέση σφουγκοκωλαριου για 8 μηνες
μα για αυτό θα σε βοηθήσουμε να τα κόψεις και να συνεισφέρεις στο κοινωνικό σύνολο και τους κοινωνικά ασθενέστερους
ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ που είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ
Σκάσε ρε τεμπέλη, δεν ντρέπεσαι ρε παράσιτο της κοινωνίας να ζητιανεύεις?
Και έχεις και απαιτήσεις κιόλας?
Να μην τα έπαιρνες ρε σκουπίδι, να τα πάρει κάποιος που τα έχει πραγματικά ανάγκη.
δεν ζητιανεύω τα δικαιούμαι
σαφώς και έχω απαιτήσεις και δικαιώματα
είμαι υπερήφανος και με ψηλά το κεφάλι και οχι υποτακτικός
σαφώς και όσοι τα παίρνουν τα έχουν ανάγκη δεν τα στερώ από κανέναν
κατάλαβες και να μου μιλάς με σεβασμό σκουπίδι
Έχεις καταλάβει οτι εδώ μέσα δε σου μιλάει ΚΑΝΕΙΣ με σεβασμό, πουτανάκι του τσίπρα;
ο κακός μαδούρο που κυβερνά αντιδημοκρατικά
[size=20pt]Αποφυλάκιση 36 ακτιβιστών της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα
Απόφαση της κυβέρνησης Μαδούρο για τις γιορτές των Χριστουγέννων[/size]
Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας αποφυλάκισε σήμερα 36 πολιτικούς ακτιβιστές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι και επανενώθηκαν με τις οικογένειες τους, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης απελευθέρωσης πολιτικών κρατουμένων για τις γιορτές των Χριστουγέννων, σύμφωνα με τοπική οργάνωση υπεράσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Μετά τη σφοδρή κριτική που δέχθηκε η κυβέρνηση του προέδρου Νικολάς Μαδούρο για τη φυλάκιση περίπου 270 ακτιβιστών της αντιπολίτευσης, ανακοίνωσε χθες την απελευθέρωση 80 από αυτούς, με την εκτέλεση εναλλακτικών ποινών όπως, η προσφορά υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο.
πηγή
εσύ ποιανού το πουτανάκι είσαι?
Λέγε τετοια .. Να δω αν πεταχτεί ο βάγκον και πει οτι του χρωστάς τη θα κανεις χαχαΚΑΝΕΝΟΣ μαλάκα, εγώ δε χρωστάω σε ΚΑΝΕΝΑΝ πούστη και ούτε πρόκειται ποτέ. Δύσκολο να το αντιληφθείς πως είναι.
δεν ζητιανεύω τα δικαιούμαι
σαφώς και έχω απαιτήσεις και δικαιώματα
είμαι υπερήφανος και με ψηλά το κεφάλι και οχι υποτακτικός
σαφώς και όσοι τα παίρνουν τα έχουν ανάγκη δεν τα στερώ από κανέναν
κατάλαβες και να μου μιλάς με σεβασμό σκουπίδι
Λέγε τετοια .. Να δω αν πεταχτεί ο βάγκον και πει οτι του χρωστάς τη θα κανεις χαχα