barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.315
- Πόντοι
- 5.506
Αλήθεια νικολιέ ... κουράζεσαι ρε παιδάκι μου...
Στα λογια μου ερχεσαι, 1500 μισθος και μονιμοποιηση ΤΩΡΑ.
το νόμιμο διάλειμμα ανεξαρτήτως ιδιωτικού δημόσιου τομέα είναι 15 λεπτά ανά 2 ώρες για όσους ασχολούνται με η/υ το αν οι εργαζόμενοι δνε διεκδικούν το δίκιο τους και τα δικαιώματα τους δεν φταίω εγώ
το τηλέφωνο λειτουργεί 8 με 2 και έχουμε δικαιωματικά μια ώρα διάλλειμα
η βάρδια μου είναι 8 ωρη 7 με 3
6 αντίτυπα ένα για το αρχείο και από ένα σε κάθε τμήμα που πέρασε
Αφου σηκώνει το τηλ. παλι καλα. Στις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες δε το σηκωνουν καν τώρα με το ΣυριζαΕγω επιμενω, τα 700 ειναι πολυ λιγα, αξιζεις περισσοτερα.
υπάρχει αντίγραφο στο πρωτόκολλο
μόνο εγώ σηκώνω τηλέφωνα για τη συγκεκριμένη εξέταση
να πάρετε άλλα όχι όλοι μαζί
έναν ασθενή ανά 10 λεπτά εξυπηρετώ
Αφου σηκώνει το τηλ. παλι καλα. Στις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες δε το σηκωνουν καν τώρα με το Συριζα
διαβασε και τα υπολοιπα πρωτα
δηλαδη ρε κοπροσκυλο μεσα σε μια ωρα το μεσημερι πρεπει να τυπωσεις 6 λιστες, να τις δωσεις σε 2 ατομα να τις υπογραψουν, να τις μοιρασεις σε 5 τμηματα, να συμπληρωσεις 2 βιβλια πρωτοκολλου και να αρχειοθετησεις και στο κλασερ
μαλακα ουτε με 1500 δεν θα εκανα αυτη τη δουλεια
νικολιο επιδομα χαμενων θερμιδων υπαρχει;
Καλα ρε τυπε ακομα δεν εχετε ηλεκτρονικό πρωτόκολλο?μέσα σε 1 ώρα ναι τι άλλο να προλάβω να κάνω να πάρω και κανά τσιμπούκι?
μέσα σε 1 ώρα ναι τι άλλο να προλάβω να κάνω να πάρω και κανά τσιμπούκι?
ειπες επιδομα και το θυμηθηκα
ρε κοπροσκυλο διδακτορα επιδοματιουχε
η μεγαλη κορη μου εκλεισε τα 18 πριν το καλοκαιρι και γραφτηκε στον οαεδ σαν ανεργη
δικαιουται το επιδομα νεων που ανακοινωθηκε ?
(δεν φανταζομαι να τους ενδιαφερει οτι σπουδαζει στο εξωτερικο ?)
και σε μας γκρινιάζουν γιατί δεν μπορούν να περιμένουν στην αναμονή η μέση αναμονή είναι 30 λεπτά
δηλαδη ρε κοπροσκυλο μεσα σε μια ωρα το μεσημερι πρεπει να τυπωσεις 6 λιστες, να τις δωσεις σε 2 ατομα να τις υπογραψουν, να τις μοιρασεις σε 5 τμηματα, να συμπληρωσεις 2 βιβλια πρωτοκολλου και να αρχειοθετησεις και στο κλασερ
μαλακα ουτε με 1500 δεν θα εκανα αυτη τη δουλεια
Καλα ρε τυπε ακομα δεν εχετε ηλεκτρονικό πρωτόκολλο?
τι λες ρε παιδάκι μου ?? 30 λεπτά ??? όταν στο HMRC έφτασε η αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο στα 17 λεπτά διώξανε όλους τους τηλεφωνητές και προσλάβανε ιδιωτική εταιρεία και τώρα η αναμονή έχει πέσει στα 8 λεπτά...
και στο HMRC όλα γίνονται είτε από ιντερνετ ή από τηλέφωνο... δεν υπάρχει κτίριο εφορίας σε όλη την Αγγλία...
και η πλάκα είναι ότι η εταιρεία που προσλάβανε έχει το κέντρο στην Ινδία και το δευτεροβάθμιο (ας πουμε τους προισταμένους) στο Isle of Man...
συγνωμη ξεχασα οτι εχεις και να σφραγισεις τις λιστες με την μεγαλη μπλε σφραγιδα
φυσικά και το δικαιούται να μπει στο σύστημα του οαεδ με τον κλειδάριθμο της να δηλώσει iban για να κατατεθούν τα χρήματα
αν σπουδάζει στο εξωτερικό να ξέρεις ότι δεν θεωρείται άνεργη και δεν δικαιούται να είναι γραμμένη στα μητρώα του οαεδ αν δεν έχει δηλωθεί όμως θα το πάρει το επίδομα
είναι σε δοκιμαστική λειτουργία εδώ και 3 χρόνια
θα αργήσει να εφαρμοστεί άμεσα η όποιες προσπάθειες σταμάτησαν το 2016
ποσο μεγαλη ;
μπορει μονος του η χρειαζεται βοηθο;