ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
γιατι ειναι παρανομο και αντισυνταγματικογιατί να μην πληρώνουν λίγο παραπάνω οι έχοντες ώστε να μην υπάρχει κόσμος που ζεί χωρίς ρεύμα?
γιατι ειναι παρανομο και αντισυνταγματικογιατί να μην πληρώνουν λίγο παραπάνω οι έχοντες ώστε να μην υπάρχει κόσμος που ζεί χωρίς ρεύμα?
Οχι απο τους λογαριασμους της ΔΕΗ. Αν θελεις να πληρωνουν οι εχοντες, να βαλεις καποιον φορο πολυτελειας υπερ του κοινωνικου τιμολογιου. Αυτα ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ.γιατί να μην πληρώνουν λίγο παραπάνω οι έχοντες ώστε να μην υπάρχει κόσμος που ζεί χωρίς ρεύμα?
άχρηστος δεν είναι κανείς όλοι έχουμε δεξιότητες
αλήθεια ο άνεργος αυτός που δεν βρίσκει εργασία τι να κάνει? να πεθάνει στην πείνα? να μην έχει να φάει? να ζεί στην εξαθλίωση? αυτές είναι οι αρχές του κούλη?
ο τσίπρας γιατί έδωσε θέσεις εργασίας αποκλειστικά για ανέργους βάση πτυχιόυ (είτε ΔΕ είτε ΤΕ είτε ΠΕ) σε δημόσιους οργανισμούς να παράγουν? για το καλό της πατρίδος και των φτωχών και εξαθλιωμένων
Γιατι στην κουβα εχουν καναπεδες?έχει και καναπέ μήπως να τον πουλήσει και να κάθετε στο πάτωμα?
Aμα ειναι μπαφος τυπε χαλαλιΗ ανεργη με τα τρια παιδια να κοψει το τσιγαρο που βλεπω στο κομοδινο και να πληρωνει το ρευμα της.
Μπα; Τι μας λες; Δώσε λίγο από το μισθό σου για αρχή σε μένα που έχω σχεδόν το μισό σου εισόδημα.
Οχι τύπε, ας καπνιζει δυο πακετα τη μερα (9 ευρω τη μερα, 270 το μηνα, 1.080 το τετραμηνο) και να της πληρωνω εγω το ρευμα. Εκτος αν η τετραμηνια της ειναι πανω απο 1.080. Θέλεις να κανει ενα πακετο? 540 η τετραμηνία. Οσο ενας υψηλος λογαριασμος ρευματος.έχει και καναπέ μήπως να τον πουλήσει και να κάθετε στο πάτωμα?
Και στο 1,50 του λιτρου βενζινης, τα 0,95 ειναι φοροι. Αλλά πρεπει να τσονταρουμε και κατι παραπανω για να πληρωνουμε το ρευμα της ανεργης που δινει 540 ευρω την τετραμηνια για τσιγαρα και στερει το ρευμα απο τα παιδια της.Εμενα στα 100 ευρω ρευμα τα 70 ειναι φοροι και δημοτικα τελη αρα αλλπυ ειναι το πρόβλημα
Στα 540 τα 400 ειναι φοροι. Συνεισφερει στο κρατος!Και στο 1,50 του λιτρου βενζινης, τα 0,95 ειναι φοροι. Αλλά πρεπει να τσονταρουμε και κατι παραπανω για να πληρωνουμε το ρευμα της ανεργης που δινει 540 ευρω την τετραμηνια για τσιγαρα και στερει το ρευμα απο τα παιδια της.
Οχι τύπε, ας καπνιζει δυο πακετα τη μερα (9 ευρω τη μερα, 270 το μηνα, 1.080 το τετραμηνο) και να της πληρωνω εγω το ρευμα. Εκτος αν η τετραμηνια της ειναι πανω απο 1.080. Θέλεις να κανει ενα πακετο? 540 η τετραμηνία. Οσο ενας υψηλος λογαριασμος ρευματος.
Εδω εκεινη προτιμαει να καπνιζει και να έχει αφησει τα παιδια της χωρις ρευμα, και ειμαι εγω ο αναλγητος και οχι εκεινη?
Πας καλα?
αυτό πως αποδεικνύεται? το 2016 είχα δηλώσει 3.600€ και το 2015 0€ εισόδημα
είχες χαμηλότερο από αυτό?
Τα 450 κοινωνικο μερισμα τα εβαλες? Τις τσαμπα παροχες ρευμα, εισιτηρια ΜΜΜ, καρτα σιτισης, κλπ?Τώρε έχεις 700 βασικό, 200 δώρο από τη μαμά ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ και 200 ΚΕΑ. Τα μισά έχω, ξεκίνα επιτέλους αυτή την επανάσταση, από τον εαυτό σου πρώτος.
Οχι τύπε, ας καπνιζει δυο πακετα τη μερα (9 ευρω τη μερα, 270 το μηνα, 1.080 το τετραμηνο) και να της πληρωνω εγω το ρευμα. Εκτος αν η τετραμηνια της ειναι πανω απο 1.080. Θέλεις να κανει ενα πακετο? 540 η τετραμηνία. Οσο ενας υψηλος λογαριασμος ρευματος.
Εδω εκεινη προτιμαει να καπνιζει και να έχει αφησει τα παιδια της χωρις ρευμα, και ειμαι εγω ο αναλγητος και οχι εκεινη?
Πας καλα?
Και ΜΙΣΟ πακετο να κανει, ειναι 270 ευρω την τετραμηνια.το συμπέρασμα με τα 2 πακέτα την ημέρα πως βγαίνει?
επίσης ποιος σου είπε ότι έχει έκπτωση απεριόριστο ρεύμα
εγώ που είμαι 1 άτομο δικαιούμαι έκπτωση 800 κιλοβατόρες το τετράμηνο (όπου δεν τη ξεπερνάω με θερμοσίφωνα θέρμανση από αιρκοντιτιον κλπ κλπ)
άνεργη με 3 παιδιά δικαιούται έκπτωση 1600 κιλοβατόρες το τεράμηνο
κοινωνικο μερισμα
Και ΜΙΣΟ πακετο να κανει, ειναι 270 ευρω την τετραμηνια.
Θα καλυπτε ανετα τον λογαριασμο της.
Συμφωνουμε οτι προτιμησε να της κοπει το ρευμα και να μενουν τα παιδια της στο σκοταδι από το να κοψει το τσιγαρο και να βαζει 2,25 ευρω την ημερα στην ακρη για τον λογαριασμο?
Γιατι εγω να πρεπει να δειξω μεγαλυτερη ευαισθησια για τα παιδια της απο εκεινη την ιδια?
Αστο τύπε.
Εγω τα εχω πει εκατο φορες. Η υπαρξη πλεονασματος ειναι παραδοχη οτι μπηκαν παραπανω φοροι απο οσο επρεπε. Αρα επρεπε του χρονου να γινει αναλογη μειωση φορων για να ερθει στα ισα. Αυτη η συριζαιικη λογικη οτι ειναι "κοινωνικη πολιτικη" να στραγγιζω την αγορα για να δινω φιλοδωρηματα και να με αποθεωνουν οι νικολακηδες, με ξεπερνά.το κοινωνικο παραμυθι
ή
η τσυριζαιικη ληστεια
γιατι δεν τα λετε με το ονομα τους
Τώρε έχεις 700 βασικό, 200 δώρο από τη μαμά ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ και 200 ΚΕΑ. Τα μισά έχω, ξεκίνα επιτέλους αυτή την επανάσταση, από τον εαυτό σου πρώτος.
Τα 450 κοινωνικο μερισμα τα εβαλες? Τις τσαμπα παροχες ρευμα, εισιτηρια ΜΜΜ, καρτα σιτισης, κλπ?