alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Tου τα εχω πει εκατο φορες να μην αναρτά αυτον τον γελοίο πίνακα, γιατι υπαρχουν καποιοι που περιλαμβανονται πεντε και εξι φορες ως ωρομισθιοι, συμβασιουχοι κλπ. Και να λοιπον το παραδειγμα, εσυ ο ιδιος. Και οσες φορες και να του τα πω, το ξαναβαζει. Δυο τινα συμβαινουν. Ή δεν καταλαβαινει, αρα ειναι ανοητος, ή δεν θελει να καταλαβει, αρα ειναι φανατικος.δεν μου λες έναν που υπογραφει κάθε 3 μηνες συμβαση για να μαζευει σκουπίδια μηπως λεω μηπως στον πινακα σου τον μετραει 4 φορες το χρονο??
καραγκιοζη ε καραγκιοζη, μετρα ποσοι διορτιστηκαν μονιμα ή ποσοι ηταν διορισμένοι κάθε χρονο και αν ηταν πραγματικα αναγκαίοι, πχ εποχικοι πυροσβέστες στον πινακα σου μπορει να ηταν 2.000 το χρονο και συνολικα στον 5ετη πινκα σου αναφέρονται ως 5Χ2000 διορισμοι.
καραγκιοζοπαικτη.
στο λεω γιατι εγω προσωπικα εκεινη την περιοδο
διοριστηκα 1 φορα ως εκπαιδευομενος για 4 μηνες.
1 φορα ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικος για 7 μηνες.
2 φορες ως αναπληρωτης εκπαιδευτικος από 10 μηνες.
ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΥΤΟΝ ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΩΣ 4 ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ.
ενώ η αληθεια που σε ποναει είναι ότι τελικα διοριστηκα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟΣ μολις βγηκε το ΠΑΣΟΚ σου, συγκεκριμένα το πρωτο καλοκαιρι που κυβερνουσε ο ΓΑΠ.
η νδ μου εδινε 5-10 χιλιαρικα το χρονο, χωρις δικαιώματα μονιμότητας
και το ΠΑΣΟΚ με μονιμοποιησε με 10χιλιαρο το χρονο εις βαρος του προυπολογισμου.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΔΝ ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΠΛΑΣ
κατά τα αλλα 4 διορισμοι νδ και 1 διορισμος ΠΑΣΟΚ.
γελοιε
Και στις δυο περιπτωσεις χανεις τα λογια σου.
Ό,τι κι αν του πεις, αυριο θα αναρτησει παλι τον πινακα. Αδιάβροχος απο καθε επιχειρημα.
Ειναι αυτο που λενε "ο ηλιθιος επιμενει". Εκτος αν προτιμα το "φανατικος" απο το "ηλιθιος".
Δεν ξερω τελικα ποση διαφορα εχουν ομως.