stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.573
- Πόντοι
- 566
απόψε τον κράσο θα τον πιούμε στην υγειά του αλέξη
Μπραβο νικολα ετσι.... πρεπει να αναγνωρίζουμε τους ευεργετες μας, ιδιως όταν ειμαστε αχρηστοι...
απόψε τον κράσο θα τον πιούμε στην υγειά του αλέξη
Να δω τι θα τα κανεις ρε...
δηλαδή επί σαμαρά δεν πλήρωνες υψηλούς φόρους??? ε πληρώνεις κάτι παραπάνω τώρα για το κοινωνικό κράτος που το κακό?
Πλεον μονο επιδοματα.
Μην το λες. Τον εχω ικανο να τα φαει ολα μεχρι δεκαρας. Και το τελευταιο σεντ την ημερα που θα γινεται 110 ετων, δεκα λεπτα πριν τα τιναξει.θα τα παρει στον ταφο του
Δεν ξερω ρε τύπε, εγω αν καθομουν και τεμπελιαζα ετσι θα τρελαινομουν.ειναι πιο ξεκουραστα
Μην το λες. Τον εχω ικανο να τα φαει ολα μεχρι δεκαρας. Και το τελευταιο σεντ την ημερα που θα γινεται 110 ετων, δεκα λεπτα πριν τα τιναξει.
Οπως θα διαβασες, ενα μερος θα ξοδευτεί και σε μπάφους τύπεΠληρώνω ΠΟΛΥ παραπάνω και τώρα πάνε στα σκουπίδια τελείως.
Μην το λες. Τον εχω ικανο να τα φαει ολα μεχρι δεκαρας. Και το τελευταιο σεντ την ημερα που θα γινεται 110 ετων, δεκα λεπτα πριν τα τιναξει.
Οπως θα διαβασες, ενα μερος θα ξοδευτεί και σε μπάφους τύπε
Αμ δεν τα παραλεω καθολου. Δεν ειδες τι απαντησε??Εντάξει, τα παραλές, αν είχε παιδιά σα το Νικόλα, ίσως.![]()
Αμ δεν τα παραλεω καθολου. Δεν ειδες τι απαντησε??
Η ζωη ξεκιναει στα 62 δηλαδη!!!αυτό ακριβώς ξεκινώ να κάνω από την 1/7/2018....
θα στήσω δύο trust για τα παιδιά (σπίτι τους έχω εξασφαλίσει) και τα ρέστα φάγωμα μέχρι κεραίας...
στον ελληνικό λογαριασμό θα μπαίνουν οι όποιες συντάξεις για να δικαιολογούνται τα όποια τεκμήρια ...
και φυσικά ούτε σέντσι σε φόρους... ούτε σέντσι...
Η ζωη ξεκιναει στα 62 δηλαδη!!!
Ναι το λεγαμε και τις προαλλες. Ηδη εγω στα 46 νιωθω οτι μολις τελειωσα το δημοτικο. Σε λιγο θα μπω στην εφηβειαέχει ξεκινήσει από τα 17 περίπου... απλά τώρα θα κορυφωθεί ...
μην ξεχνάς ότι η επιστήμη έχει προοδεύσει.. ;)
Ειδα, ειδαείδες τι έγραψα ρε παπάρα ???
σας αφήνω να ετοιμαστώ (πλυθώ σαπουνιστώ για το γλέντι
για να μην μιζεριάσεται εσείς οι πετυχημένοι
η ζωή είναι μικρή γλεντήστε τη και λίγο δεν έχει πολύ κρύο πάτε για κανένα κρασάκι
Α και μπανιο!!!σας αφήνω να ετοιμαστώ (πλυθώ σαπουνιστώ για το γλέντι
για να μην μιζεριάσεται εσείς οι πετυχημένοι
η ζωή είναι μικρή γλεντήστε τη και λίγο δεν έχει πολύ κρύο πάτε για κανένα κρασάκι