voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Εξαρχεια τύπε?
Σπονδή, να μην χρειάζεται μετά ταξί για να πάει σπίτι.
Εξαρχεια τύπε?
Τύπε συγνωμη αλλά μεγάλο χαϊβάνι η Α...της είπα ότι είχαμε εφημερία και ότι είμαστε σε επιφυλακή
Πότε ειχε ανεργια 15% επι Καραμανλη? 11,7% την παρελαβε το 2004 και το 2008 την ειχε φτασει στο 8% (την χρονια που καηκε η Αθηνα, ως αγανακτηση στην κακη δεξια).
Σημειωτέον οτι το 11,7% της ανεργιας που παρεδωσε ο Σημιτης στον Καραμανλη ηταν το μεγαλυτερο ποσοστο στο χρονικο διαστημα 1974-2010.
Μετα ηρθε ο ΓΑΠ.
Τι Α και Β ειναι αυτα, για γκομενες μιλαμε ή για προστατευομενους μαρτυρες?
Τύπε συγνωμη αλλά μεγάλο χαϊβάνι η Α...
Τι Α και Β ειναι αυτα, για γκομενες μιλαμε ή για προστατευομενους μαρτυρες?
Εχεις κατι με τις χοντρές τύπε?η Α χαζή η Β χοντρή... λες καμμιά κανονική να έκανε σχέση με τον νικολιό ???
πήραμε λίγο χρήμα να ανασάνουμε από το κοινωνικό μέρισμα πληρώθηκα και με μισθό από την υπηρεσία μου αρχές δεκέμβρη
πήραμε μια ανάσα με τον τσίπρα
με τη Β ρε φίλε
μιλήσαμε στο τηλ με την Α της είπα ότι κουράστηκα σήμερα στην υπηρεσία και θα βγώ με τη Β
Εχεις κατι με τις χοντρές τύπε?
η Α είναι η μόνιμη η σταθερή μου σχέση
την νέα Β τη γνώρισα σε ένα πάρτι μας συλλογικότητας την πλησίασα και φασωθήκαμε/γαμηθήκαμε και περνάω υπέροχα μόνο που δεν το πάει για πολυγαμία και έχω ξεχάσει μια λεπτομέρεια να την αναφέρω ότι έχω σχέση
η Α χαζή η Β χοντρή... λες καμμιά κανονική να έκανε σχέση με τον νικολιό ???
Οικονομία Νικόλα, άσε τα γλέντια, έρχεται πείνα.
Δικος μου εισαι εσυ.η Α είναι 106 κιλά
η Β είναι 90 κιλά
Ρε τύπε, τα πιστεύει αυτά; Που τη βρήκες τέτοιο λάχανο την Α ρε τύπε;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δικος μου εισαι εσυ.
Οχι ρε. Καμια σχεση.έχουμε κοινά και εμένα μου αρέσει να πιάνω
απλά εσένα σου αρέσουν οι μπίμπο βαμμένο μαλλί βάψιμο ωραία ρούχα
Τυπε στα 106 δεν πιάνεις απλά, χάνεται το χεριέχουμε κοινά και εμένα μου αρέσει να πιάνω
απλά εσένα σου αρέσουν οι μπίμπο βαμμένο μαλλί βάψιμο ωραία ρούχα
ε εμένα μου αρέσουν πιο γήινες καθημερινές απλό ντύσιμο
Τύποι νομιζω παιρνει πόντους σημερα.το είχα φτιάξει από χτες το σκηνικό
γκρίνιαζα από χτες στην Α ότι έχουμε εφημερία και είμαστε σε επιφυλακή και ότι έχουμε κουραστεί και τι να τραβήξω και μη μου μιλάς γιατί έχω νεύρα κλπ κλπ κλπ
έχω φυλάξει 2 μισθούς στην άκρη έχω και το ΚΕΑ θα μας μοιράσουν και τρόφιμα και άλλα είδη στις 21 δεκεμβρίου για τις γιορτές έχω φτιάξει καβάτζες για τις δύσκολες μέρες
τώρα να γλεντήσουμε και λίγο