tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
πηγουλα???
Τραβά στους αγρούς και στα χωριά να δεις
πηγουλα???
πηγουλα???
Τι καινούριο κομμουνιστικό τσιτάτο είναι αυτό. Αν ένας άνεργος δεν έχει εργασία ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ.
Σε καμμιά πλέον χώρα της ευρώπης δεν μπορεί κάποιος να ζήσει όλη του του την ζωή με κοινωνικά επιδόματα. Μετά από κάποια χρόνια 3-5 κοβονται
που ακριβώς να τη βρεί????? στα τσίτος??????
ναι όπως ο φίλος μου στο μάντσεστερ απο το 2010 με επιδόματα
όπως η γκόμενα του από τα 19 της με ανήλικο τέκνο στα 28 της που είναι τώρα μόνο με επιδόματα ζει
όπως η γκόμενα του από τα 19 της με ανήλικο τέκνο στα 28 της που είναι τώρα μόνο με επιδόματα ζει
Η Αγγλία δεν είναι στην Ευρώπη νικολιε
Έχει πρότυπα το παιδί.....Ιδεολόγος
Ναι, βάζε του ιδέες να αρχίσει να ζητάει πάλι δημοψήφισμα.
Σκουπιδι με ιδεολογια
Μπααααα, τα σκουπίδια έχουν κάποια αξία, ο Νικολιός απλώς απομυζά από όλους.
βρε παλιοξεσκισμενε κιναιδε,αν πανε ελληνες στις φραουλες στην μανωλαδα(με ενσημα-πληρωμη μεσω τραπεζας κλπ),ποσο θα πουλιεται η γαμημενη φραουλα???Τραβά στους αγρούς και στα χωριά να δεις
βρε παλιοξεσκισμενε κιναιδε,αν πανε ελληνες στις φραουλες στην μανωλαδα(με ενσημα-πληρωμη μεσω τραπεζας κλπ),ποσο θα πουλιεται η γαμημενη φραουλα???
Υ.Γ το αυτο ισχυει κ οπου αλλου απασχολουνται οι χιλιαδες ανασφαλιστοι μεταναστες που διαβιουν κατω απο τραγικες συνθηκες πανω-κατω σε ολους τους νομους της χωρας ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ..
βρε παλιοξεσκισμενε κιναιδε,αν πανε ελληνες στις φραουλες στην μανωλαδα(με ενσημα-πληρωμη μεσω τραπεζας κλπ),ποσο θα πουλιεται η γαμημενη φραουλα???
Υ.Γ το αυτο ισχυει κ οπου αλλου απασχολουνται οι χιλιαδες ανασφαλιστοι μεταναστες που διαβιουν κατω απο τραγικες συνθηκες πανω-κατω σε ολους τους νομους της χωρας ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ..
βλακεντιε στραπονιαρη σκατογερε εσενα δεν σε νοιαζει..Και τι με ενδιαφέρει ρε σκατόπουστα πόσο θα πουλιέται η φράουλα ? Στα αρχίδια μου. Από την μία θέλετε μισθό γερο και ασφάλιση με 40% εισφορές και από την άλλη κλαψομουνιαζεσαι ότι θα γίνουν ακριβά τα αγροτικά προϊόντα.
Ρε δεν πας να γαμηθεις και συ και όλη σου η σκατό φάρα. 30 ευρώ και εργοσημο οι Αλβανοί στις ελιές μαλάκα. Και στους περισσότερος δίνουν και μεσημεριανό και στέγη ζωάδι. Και αυτός που κλαδεύει παίρνει 45 και αυτός που τινάζει 35. Ηλιθιε
ποιος ηρθε???Το ίδιο θα πουλιέται, θα χουν μικρότερο κέρδος οι τσιφλικάδες
ποιος ηρθε???
τι δεν καταλαβαινεις???
η κυρα μαρια που εχει 50 ριζες ελιες κ τωρα τις μαζευει,ποιους χρησιμοποιει ρε μπακαλογατε???
κολλησες στους τσιφλικαδες εσυ???