AntonisAnt2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 531
- Πόντοι
- 96
θες να καταργήσουμε το δημόσιο?
τα δημόσια σχολεία? ΝΑΙ - με κουπονια-voucher εκπαιδευσης για ολα τα παιδια και με κριτηρια ιδιωτικου τομεα στα σχολεια - πιο φτηνα θα ερχεται στους φορολογουμενους - 15-17 χιλιαρικα κοστιζει στο δημοσιο ο καθε μαθητης λυκειου ενω στα ακριβοτερα ιδιωτικα λυκεια τα διδακτρα δεν ξεπερνανε τα 15 χιλιαρικα
τα δημόσια νοσοκομεία? ΝΑΙ - το ιδιο με το παραπανω - ας κανει το κρατος ιδιωτικη ασφαλιση σε ολους τους πολιτες του και να εφαρμοσει κριτηρια ιδιωτικου τομεα σε ολα τα δημοσια νοσοκομεια - πιο φτηνα θα ερχεται στους φορολογουμενους
τους δήμους? (αλήθεια ποιος θα μαζεύει τα σκουπίδια σου) ΝΑΙ - το ιδιο με τα παραπανω - ο ιδιωτης θα μαζευει τα σκουπιδια μου πιο φτηνα απο την κρατικη υπηρεσια
τους δρόμους? ΝΑΙ - το ιδιο με τα παραπανω - ο ιδιωτης θα μου προσφερει καλυτερους και φτηνοτερους δρομους απο το κρατος - αυριο βγαινουν και τα τελη κυκλοφοριας για δρομους-καρμανιολες που κοστιζουν στον ελληνα φορολογουμενο το 6-πλασιο απο τον ευρωπαικο μεσο ορο
τα σώματα ασφαλείας?(στρατός αστυνομία πυροσβεστική) εν μερη ΝΑΙ - το ιδιο με τα παραπανω - θα μου κοστιζουν φτηνοτερα οι ιδιωτικοι - μπαινεις σε περιεργες κουβεντες εδω και γιαυτο και το εν μερη
να τα καταργήσουμε?
ναι ρε κοπροσκυλο