DoctorWh?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 291
- Πόντοι
- 291
δικαιούται μέρισμα και η κοπέλα μου 450€
Βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ!
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
Και τα παράσιτα έλκονται?
δικαιούται μέρισμα και η κοπέλα μου 450€
Βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ!
Και τα παράσιτα έλκονται?![]()
Ετσι ειναι τύπε. Οι εργαζομενοι δεν ξερουν αν θα παρουν τον μισθο τους στην ωρα τους, αλλά ο ανεργος και απορος Νικολιός βιάζεται να παρει το επιδομα στην ωρα του.εχει κλεισει Αραχωβα
Ετσι ειναι τύπε. Οι εργαζομενοι δεν ξερουν αν θα παρουν τον μισθο τους στην ωρα τους, αλλά ο ανεργος και απορος Νικολιός βιάζεται να παρει το επιδομα στην ωρα του.
Αν δουλευε θα ηταν σιγουρος οτι θα πληρωθει?
Κολοσσός ο Νικολιός.
Νικόλα είναι κομμουνιστρια? Μήπως είναι ΣΥΡΙΖΑια και με τιποτα κονε σε βολέψει καπου?
Πες μας υψος και βαρος για να καταλάβουμε ....
Γιατι, βιαζεσαι?
Ετσι ειναι τύπε. Οι εργαζομενοι δεν ξερουν αν θα παρουν τον μισθο τους στην ωρα τους, αλλά ο ανεργος και απορος Νικολιός βιάζεται να παρει το επιδομα στην ωρα του.
Αν δουλευε θα ηταν σιγουρος οτι θα πληρωθει?
Κολοσσός ο Νικολιός.
Είναι κομμουνίστρια σαφώς και δεν με βόλεψε πουθενά απασχολείται σε κοινωφελές πρόγραμμα στο δημόσιο από τον Οκτώβριο
Ύψος 1,70 βάρος 103 κιλά
Άλλος ένας σκατιάρης σαν το τζον64
Σαφώς και τα βιάζομαι τα δικαιούμαι
Είναι κομμουνίστρια σαφώς και δεν με βόλεψε πουθενά απασχολείται σε κοινωφελές πρόγραμμα στο δημόσιο από τον Οκτώβριο
Ύψος 1,70 βάρος 103 κιλά
ψηφίστηκε το κοινωνικό μέρισμα
ας ελπίσουμε να ανοίξει γρήγορα η εφαρμογή χωρίς προβλήματα
[size=50pt]η[/size] πληρωμές να έχουν γίνει έως 15 δεκεμβρίου
Εδώ άλλη παροιμία ταιριάζει :Βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ!
Και τα παράσιτα έλκονται?![]()
[size=20pt]εχω συμμετασχει[/size]..αυτό το συμπέρασμα πως βγήκε πάλι?
ξέρεις σε πόσους διαγωνισμούς του ασεπ για μόνιμες θέσεις προσωπικούέχω συμμετέχει?
.....[size=20pt]εχω συμμετασχει[/size]..
για γιδοβοσκος???
Eιναι ιδεολογική ή έλξη. Ή εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει ρόλο. Δεν έχεις δει στο ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα τοπ μοντέλα έχουν παειΒαρέων βαρών μπουλντόζα δηλαδή.
Ύψος 1,70 βάρος 103 κιλά
Eιναι ιδεολογική ή έλξη. Ή εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει ρόλο. Δεν έχεις δει στο ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα τοπ μοντέλα έχουν παει