stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
450€ δικαιούμαι
Καταλαβαίνεις ότι μας δείνεις λογους για να μειωσουμε τους φορους που καταβάλουμε...
450€ δικαιούμαι
αστε τον να παει να τα παρει ρε.....Καταλαβαίνεις ότι μας δείνεις λογους για να μειωσουμε τους φορους που καταβάλουμε...
αστε τον να παει να τα παρει ρε.....
απλα οταν αυτοκτονησει δεν πληρωνουμε την κηδεια του
κοιτα τρολ ειναι....αλλα αν 1/1000000 δεν ειναι θα τον οδηγησει η ζωη στην αυτοκτονιασιγα μην αυτοκτονησει
κοιτα τρολ ειναι....αλλα αν 1/1000000 δεν ειναι θα τον οδηγησει η ζωη στην αυτοκτονια
ελα και εσυ τωρα....ανθρωπος που δεχεται να λαβει προιον ληστειας δεν εχει αξιοπρεπεια οποτε δεν εχει και το φιλοτιμο να αυτοκτονησει
θα ψηφισει λεει τους ληστες για 400 ευρω οταν ενα πουκαμισο της αναρχοαπλυτης στοιχιζει 370 ε
φτου σου ρε αχρηστο πραγμα....
νεο παιδι και τοσο κακομοιρης...φτου σου
που το λέει αυτό ?
ναι έχεις δίκιο η φτώχεια και η ανέχεια με κατάντησε έτσι χωρίς μόνιμη και σταθερή δουλειά
στα αρχιδια μας....ναι έχεις δίκιο η φτώχεια και η ανέχεια με κατάντησε έτσι χωρίς μόνιμη και σταθερή δουλειά
ναι έχεις δίκιο η φτώχεια και η ανέχεια με κατάντησε έτσι χωρίς μόνιμη και σταθερή δουλειά
αφού δεν ψάχνεις για μόνιμη δουλεια, χθες το παραδέχθηκες.
αφού δεν ψάχνεις για μόνιμη δουλεια, χθες το παραδέχθηκες.
ο νικολας θα ηταν τιμη αν ηταν λουστρος....ειναι σκουπιδι σκετομέχρι και αυτός ρε σκουπίδι έβγαζε το ψωμί του τίμια
αυτό το συμπέρασμα πως βγήκε πάλι?
ξέρεις σε πόσους διαγωνισμούς του ασεπ για μόνιμες θέσεις προσωπικού έχω συμμετέχει?
τα κουνελια τα γαμας καθολου?αυτό το συμπέρασμα πως βγήκε πάλι?
ξέρεις σε πόσους διαγωνισμούς του ασεπ για μόνιμες θέσεις προσωπικού έχω συμμετέχει?
αυτό το συμπέρασμα πως βγήκε πάλι?
αν και άσχετο με το νήμα, αλλά αν αύριο έκοβαν όλα τα επιδόματα τι θα έκανες?
θα μείωνα κι άλλο τα έξοδα μου π.χ θα έτρωγα κρέας πιο σπάνια δεν θα έτρωγα γλυκά
θα έτρωγα από τα έτοιμα θα προσπαθούσα να βρώ μια εργασία
ο νικολας θα ηταν τιμη αν ηταν λουστρος....ειναι σκουπιδι σκετο