kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.102
- Πόντοι
- 6.256
Γενικώς δεν ξεχνάμε πασοκ νδ.
Αυτη είναι η περίληψη
Αυτη είναι η περίληψη
Νεος στο φόρουμ παρακολουθώ τη συζητηση..Ο Γιωργάκης ήξερε τι έκανε..Ήξερε πολύ καλά τι γίνεται.Είχε κλείσει συμφωνία για ξεπούλημα της χώρας κάτω από το τραπεζι..Και κυκλοφορεί ανενοχλητος..
Έχει πολλές δουλειες, πολυτεχνεία επετιέους γρηγορόπουλου κλπΑυτό το σκουπιδι ο νικολιος που είναι? Κάθεται στο φωτοτυπικό και ονειρεύεται που θα ξοδέψει το κοινωνικό μέρισμα?
Γενικώς δεν ξεχνάμε πασοκ νδ.
Αυτη είναι η περίληψη
σε λιγο θα τους ξεχασετε και θα θυμαστε μονο την σημερινη συμμορια
Κατελαβαν λεει οι αναρχικοι το πολυτεχνειο για να ματαιωσουν τις εορταστικες εκδηλωσεις?Και επειδή πλησιάζει πάλι η μέρα της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ και του ΧΑΟΥΣ για 44η φορά......
που ετρεχες? στο πολυτεχνειο να πιρφορισεις με αναρχοαπλυτες?Τύποι καλησπερα, ενημερωστε με παρακαλω επειδη τρεχω ολη μερα και δεν γνωριζω, βγηκε το τελικο αποτελεσμα στις εκλογες της κεντροαριστερας?
Ειχα ενα δικαστηριο που τελειωσε αργα. Ειδα και στην Ευελπιδων που ειχαν μαζευτει καμια 500αρια απιθανοι για την δικη του Σωρρα. Στην αρχη νομιζα οτι εγινε ντου στο Πολυτεχνειο και εχουν μαζεψει τους καταληψιες.που ετρεχες? στο πολυτεχνειο να πιρφορισεις με αναρχοαπλυτες?
στην Πατησιων αυτες τις μερες ειναι μαζεμενες ολες οι συντροφισσες απο ολα τα κομματα και συλλογικοτητες να ξες ;) θα φχαριστηθεις πιρφορισμαΕιχα ενα δικαστηριο που τελειωσε αργα. Ειδα και στην Ευελπιδων που ειχαν μαζευτει καμια 500αρια απιθανοι για την δικη του Σωρρα. Στην αρχη νομιζα οτι εγινε ντου στο Πολυτεχνειο και εχουν μαζεψει τους καταληψιες.
Αν πλησιασω εκει τύπε με το κοστουμι και την γραβατα θα μου βαλουν την τσαντα στον κωλοστην Πατησιων αυτες τις μερες ειναι μαζεμενες ολες οι συντροφισσες απο ολα τα κομματα και συλλογικοτητες να ξες ;) θα φχαριστηθεις πιρφορισμα
να πεις οτι εισαι αλληλεγγυος δικηγορος της σπφ... οι μισες συντροφισσες θα σου κατσουνε τυπε μονο με αυτη την ατακα ;)Αν πλησιασω εκει τύπε με το κοστουμι και την γραβατα θα μου βαλουν την τσαντα στον κωλο
Κατελαβαν λεει οι αναρχικοι το πολυτεχνειο για να ματαιωσουν τις εορταστικες εκδηλωσεις?
Το μετρό Αγίας Παρασκευής είναι στο Χαλάνδρι βασικά. Γύφτοι πάνε παντού. Εγώ λόγω του ότι έχω πολύ ελεύθερο χρόνο μπορεί την ίδια μέρα να είμαι και στο Μαρούσι και στην Ελευσίνα και στην Παλλήνη. Έτσι και αλλιώς στα λεωφορεία δεν μπαίνουν ελεγκτές και πηγαινοέρχομαι παντού και γουστάρω. Εσύ που κάθεσαι στο γραφείο και παίρνεις τρεις και εξήντα δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα. Έχεις; Και έχω και free WiFi.
Tύποι μάλλον ο νικολιός μίλησε για το bou στα φιλαράκια του και εμφανίζονται ένας ένας..
όλα τα παράσιτα....