ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ..100-1,000 ατομα ΑΝ μετακινουνται τσαμπα ετσι δεν ειναι ο κανονας ηλιθιο σκουπιδι....
27 χρονια το κανουν αυτο οι γαμιαδες σου οι πακιστανοι, κ οι νταβατζηδες που τους τα ακουμπας....
---------------------
nikos_plat...
εισαι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΡΕ ΦΙΛΕ...
εγω τωρα καθομαι 3 χρονια, εχω φραγκα...για αρκετα ακομη,..η οσπου να πειστω σε κατι και να βαλω λεφτα,
και να μην μπω" μεσα.
χωρις κανενα επιδομα, και δεν εχω διαθεση να παω καπου με ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ..γιατι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ την "ελεημοσυνη" κανενος...ασχετα οτι ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 15!
ΝΑ παρω μπυρα και παρκο? σε λιγο θα πεις να φερουμε κ κασσετοφωνο οπως στα 80ς-90ς..
απορω πως σε κανουν παρεα...
Β-γκομενα...
καμια μουναρα ,σοβαρη δεν θα σου κατσει πανω απο 1-2 μερες αφραγκος...
εκτος αν καυλωνεις να στα πληρωνει η γκομενα...
27 χρονια το κανουν αυτο οι γαμιαδες σου οι πακιστανοι, κ οι νταβατζηδες που τους τα ακουμπας....
---------------------
nikos_plat...
εισαι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΡΕ ΦΙΛΕ...
εγω τωρα καθομαι 3 χρονια, εχω φραγκα...για αρκετα ακομη,..η οσπου να πειστω σε κατι και να βαλω λεφτα,
και να μην μπω" μεσα.
χωρις κανενα επιδομα, και δεν εχω διαθεση να παω καπου με ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ..γιατι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ την "ελεημοσυνη" κανενος...ασχετα οτι ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 15!
ΝΑ παρω μπυρα και παρκο? σε λιγο θα πεις να φερουμε κ κασσετοφωνο οπως στα 80ς-90ς..
απορω πως σε κανουν παρεα...
Β-γκομενα...
καμια μουναρα ,σοβαρη δεν θα σου κατσει πανω απο 1-2 μερες αφραγκος...
εκτος αν καυλωνεις να στα πληρωνει η γκομενα...