barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.309
- Πόντοι
- 5.506
δηλαδή οι ελληνικές τράπεζες τυπώνουν χρήμα? και παρέχουν ρευστό στην οικονομία?
Απόφοιτος λογιστικής ο ΤΡΙμάλαξ.
δηλαδή οι ελληνικές τράπεζες τυπώνουν χρήμα? και παρέχουν ρευστό στην οικονομία?
από που και ως που είναι εξαθλιωμένοι?
επειδή έχουν ΟΛΟΙ ένα ΒΑΣΙΚΟ επίπεδο διαβίωσης?
δουλευα και σε ελεγκτικη λαμογιο
δουλευα και σε ελεγκτικη λαμογιο
Νικόλα ξέρεις πως 70+% είναι πάνω από το όριο φτώχειας, πολλοι από εμας εργαζόμαστε ΣΚΛΗΡΑ για να μην θελουμε μόνο τα βασικά.
Για παραδειγμα, εγώ θέλω κρασί Suertes del Marques και μπορώ να το αγοράσω, εσυ θα παρεις ενα κουτακι μπύρα ΕΡΜΗΣ με 0,49 ευρώ... που το πρόβλημα? Δεν νομίζω να εχεις την απαίτηση να πιεις το ιδιο κρασί με εμένα; ενας απορος;
Ελα ρε τύπε, σε ανώνυμο φόρουμ είσαι. Γιατί το περιορίζεις;
Αν δεν κάνω λάθος έχεις πει οτι κυκλοφορείς με τζιπ, γιατί τώρα δεν δηλώνεις και ceo μιας από τις Big 4?
Τζάμπα είναι.
Βέβαια προσπάθησε η περσόνα που φτιάχνεις να συνάδει με αυτά που γράφεις, γιατί και ο Νικολιός δηλώνει λογιστής ΤΕΙ αλλά... δεν.
Βανακια ευχομαι να βρεις τους ρουκαβινες στο κατωφλι της βιλαρας σου και στο τιμονι της τζιπαρας σου!!!
Ψευτοαριστερε καπιταλα!!!
Γιατί σου φαίνεται παράξενο. Όταν λέει ότι σπάει βιτρίνες και ΑΤΜ, αυτομάτως βγαίνει το συμπέρασμα ότι είναι από τα ΒΠΤζιπ δίλιτρο και σύζυγο δεξιά με σπίτι στα ΒΠ [size=25pt]ΛΕΕΙ ΟΤΙ[/size] έχει.
Ο κομμουνόβλακας.
Και εχει πηδηξει και γαλλιδα ηθοποιο που επαιζε στο "Αστεριξ".Τζιπ δίλιτρο και σύζυγο δεξιά με σπίτι στα ΒΠ [size=25pt]ΛΕΕΙ ΟΤΙ[/size] έχει.
Ο κομμουνόβλακας.
Και εχει πηδηξει και γαλλιδα ηθοποιο που επαιζε στο "Αστεριξ".
Γιατί σου φαίνεται παράξενο. Όταν λέει ότι σπάει βιτρίνες και ΑΤΜ, αυτομάτως βγαίνει το συμπέρασμα ότι είναι από τα ΒΠ
και εγω ειχα μπει σε οργανωση σιγα το πραμα
βαζαμε κανα γκαζακι σε κανα ατμ τιποτα γκραφιτι κτλ
βεβαια σε ενοπλη ομαδα δεν εχω συμμετασχει
----------νικολιό στο έχω πεί πολλές φορές ... δεν υπάρχουν ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ούτε ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ και αν πιστεύεις ότι είσαι κοινωνικά κατώτερος είσαι άξιος της μοίρας σου και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αυτοκτονήσεις...
υπάρχουν άτομα τα οποία ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεν μπορούν να εργαστούν (ασθενείς, ανάπηροι κλπ κλπ κλπ) και ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ...
οι πρώτοι χρήζουν την συμπαράσταση ΟΛΩΝ μας ... οι δεύτεροι κλωτσιές, μπουνιές και ροχάλες...
----------Και εχει πηδηξει και γαλλιδα ηθοποιο που επαιζε στο "Αστεριξ".
Και εβαζε και γκαζακια σε ΑΤΜ.
παπαράκο οι ελεγκτικές δεν προσλαμβάνουνανθρώπους15χρονα που σε μία πρόταση δέκα λέξεων κάνουν έντεκα ορθογραφικά λάθη...