alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Αν και ασχετο με το ποσταρισμα μου, θα σου πω οτι η ΝΔ εξυπηρετει κανονικα τα δανεια της.η νδ πληρωσε τα παλια δανεια και νοικιασε το καινουργιο?
Αν και ασχετο με το ποσταρισμα μου, θα σου πω οτι η ΝΔ εξυπηρετει κανονικα τα δανεια της.η νδ πληρωσε τα παλια δανεια και νοικιασε το καινουργιο?
Γιατί αν καταρρεύσουν οι τράπεζες θα καταρρεύσει όλη η οικονομία.
Γιατί αν καταρρεύσουν οι τράπεζες θα καταρρεύσει όλη η οικονομία.
Αν και ασχετο με το ποσταρισμα μου, θα σου πω οτι η ΝΔ εξυπηρετει κανονικα τα δανεια της.
Ειναι ερωτηση λογιστη αυτη?γιατί αυτο????
Αν και ασχετο με το ποσταρισμα μου, θα σου πω οτι η ΝΔ εξυπηρετει κανονικα τα δανεια της.
Οσο εχει μεγαλο ποσοστο η ΝΔ και παιρνει μεγαλη επιχορηγηση, δεν εχει προβλημα με την εξυπηρετηση των δανειων. Το προβλημα το εχει το ΠΑΣΟΚ που εχει πλεον μικρη επιχορηγηση.
ελα ρε οκ.....
Καλυτερα να εθιζεσαι στην ελευθερια παρα στην σκλαβια.
Οσο εχει μεγαλο ποσοστο η ΝΔ και παιρνει μεγαλη επιχορηγηση, δεν εχει προβλημα με την εξυπηρετηση των δανειων.
Α για ελα εδω εσυ που γελας. Ποια ειναι η θεση σου σχετικα με τη δηλωση Καμινη, οτι πρεπει ο νεος φορεας της κεντροαριστερας να αναλαβει τα δανεια του ΠΑΣΟΚ?
Οσο εχει μεγαλο ποσοστο η ΝΔ και παιρνει μεγαλη επιχορηγηση, δεν εχει προβλημα με την εξυπηρετηση των δανειων. Το προβλημα το εχει το ΠΑΣΟΚ που εχει πλεον μικρη επιχορηγηση.
Σωστα, υπαρχει μεγαλη ανισοτητα. Γι αυτο πρεπει να φερουμε τον κομμουνισμο και να ειναι ΟΛΟΙ εξαθλιωμενοι και οχι μονο το 15-20%.ναι χορτάσαμε ελευθερία για αυτό ένα μέρος του λαού ζεί κάτω από το όριο της φτώχειας μην έχοντας ούτε τα βασικά
όχι το δικαίωμα της επιλογής δεν έχουν ΟΥΤΕ τα βασικά για την επιβίωση τους
ναι καλα παραμυθια της χαλιμας
γιατι τωρα τι ειναι;
Θελεις τωρα να συζητησουμε τι θα γινει σε δεκα χρονια? Εισαι σοβαρος?και που ξέρει αν θα το έχει σε 10 χρόνια ας πούμε
η τα δάνεια που παίρνει θα αποπληρωθούν σε 10 χρόνια?
γιατί αυτο????
Α για ελα εδω εσυ που γελας. Ποια ειναι η θεση σου σχετικα με τη δηλωση Καμινη, οτι πρεπει ο νεος φορεας της κεντροαριστερας να αναλαβει τα δανεια του ΠΑΣΟΚ?
Μα τωρα σοβαρα, πεταχτηκες να γελασεις για τα δανεια της ΝΔ?
Εσυ? Ελεος.
Ζεις στην πραγματικοτητα?
Δηλαδη ειναι δικαιο καποιος που δεν πηρε δανειο να πληρωνει ενοικιο, και καποιος αλλος να πηρε σπιτι με δανειο που δεν αποπληρωνει? Τι αισθηση δικαιοσυνης ειναι αυτη?
Οι τράπεζες είναι υπεύθυνες για την ρευστότητα. Χωρίς ρευστό δεν υπάρχει οικονομία.
Ναι, μπραβο.Άδωνις Γεωργιάδης: Το χρέος της ΝΔ δεν είναι βιώσιμο, θα ζητήσω διαγραφή
ειπα τιποτα? νδ και πασοκ χρωστανε 1 μνημονιοΑ για ελα εδω εσυ που γελας. Ποια ειναι η θεση σου σχετικα με τη δηλωση Καμινη, οτι πρεπει ο νεος φορεας της κεντροαριστερας να αναλαβει τα δανεια του ΠΑΣΟΚ?
Μα τωρα σοβαρα, πεταχτηκες να γελασεις για τα δανεια της ΝΔ?
Εσυ? Ελεος.
Ζεις στην πραγματικοτητα?