troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
και τα παπακια να μας πει οταν ερθει σε κεφιπες και το καμπριολέ που πας για καφέ με την 5Ι
και τα παπακια να μας πει οταν ερθει σε κεφιπες και το καμπριολέ που πας για καφέ με την 5Ι
Εισαί τρολ ρε παπάρα?πας να κανεις σοβαρη κουβεντα με εναν πασοκο και γαμαει την κουβεντα η τριαδα του e-tv...μνημονια φορ εβερ
δεν μιλας καθολου σωσταπας να κανεις σοβαρη κουβεντα με εναν πασοκο και γαμαει την κουβεντα η τριαδα του e-tv...μνημονια φορ εβερ
ντροπηΕισαί τρολ ρε παπάρα?
συγνώμη λάθος μουντροπη
συγνώμη λάθος μου
ζητα τωρα και συγγνωμη απο τον τζονυντροπη
εγω?αυτος ειναι πασοκ!!ζητα τωρα και συγγνωμη απο τον τζονυ
ολοι κανουμε μικρα λαθη....μην εισαι σκληρος...εγω?αυτος ειναι πασοκ!!
ηρθα ηδη!!
Σου θυμίζουν τον πορνόπαπο?τα παπακια στη σειρα ...
παπαπαπα
τα χερακια τους κουνουν
το κεφαλι τους γυρνουν
σκουληκακια για να βρουν
παπαπαπα...
Kι εγω θα παω να ψηφισω στις εκλογες αυτες, θα ριξω Ανδρουλακη.Εγώ πάντως αν και φιλελεύθερος θα πάω να ψηφίσω στις εσωκομματικές εκλογές της κεντροαριστεράς - όπως πήγα και σε εκείνες της ΝΔ. Ως πολίτη με αφορά το ζήτημα.
Πρώτη κυριακή θα ψηφίσω ή Θεοδωράκη ή Ανδρουλάκη και δεύτερη τον όποιο αντίπαλο της Φωφάρας (την οποία θεωρώ απλή καπηλεύτρια της μνήμης του πατέρα της και τίποτα παραπάνω) αφού ελέγχοντας τον μηχανισμό του κόμματος σίγουρα θα περάσει στην δεύτερη φάση.
Εσύ ως κομματόσκυλος του βαθέως πασόκ τι γνώμη έχεις?
αυτον θες παρτενερ στην τσοντα?Kι εγω θα παω να ψηφισω στις εκλογες αυτες, θα ριξω Ανδρουλακη.
Είσαι μεγάλος μούργος θέλεις την τελική ισοπέδωση του ερειπίου.Kι εγω θα παω να ψηφισω στις εκλογες αυτες, θα ριξω Ανδρουλακη.
ντροπη....παλιΕίσαι μεγάλος μούργος θέλεις την τελική ισοπέδωση του ερειπίου.
Γιατί ρε παπάρα το πασοκ έχει καταντήσει σε ποσοστά κκε. :S :S :Sντροπη....παλι
δε μιλας ομορφαΓιατί ρε παπάρα το πασοκ έχει καταντήσει σε ποσοστά κκε. :S :S :S