redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
κατοσταρικο τυπε;Πλήρωσα σήμερα και τον ΕΝΦΙΑ...
κατοσταρικο τυπε;Πλήρωσα σήμερα και τον ΕΝΦΙΑ...
Είναι μερικοί ακόμη ρομαντικοί και πιστεύουν στους εθνοπατέρες μας και σωτήρες μας...
Τώρα το σκεφτήκανε πολλοί και τα ΑΤΜ άδειασαν, πιο πριν έπρεπε να είχε γίνει αυτό! ;)
Αρχίσανε τα πυρά εναντίων Σαμαρά. Η αρχή έγινε από το ΣΚΑΙ και σίγουρα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι...
Ξανάρχεται το Μητσοτακέηκο μάλλον...
Τρεξτε ολοι στα σουπερ μαρκετ... φουλαρετε τ αμαξια βενζινη!!! Παμε για εκλογες και καταστρεφεται η κατα τ αλλα τελεια ζωη μας... Πληροφοριες αναφερουν οτι ο Τζοκερ ετοιμαζει χτυπημα στην Αθηνα ενω ηδη ο Γκοτζιλα και ο Κινγκ Κονγκ πλησιαζουν τις ακτες του Πειραια ενω ταυτοχρονα αρκετοι εξωγηινοι συμμαχοι της συγκυβερνησης ειναι ετοιμοι για χτυπημα με πυρηνικα!!!
Εμενα ελεγε κλειστο λογο Συριζα...!Πάντως εγώ πριν λίγο που πήγα να σηκώσω λεφτά το βρήκα άδειο το ΑΤΜ. Τυχαίο ;
Παντα τυπε..ειδικα απο το 2010 βλεπω μονο θεατρο
Σινεφίλος?
Εμενα ελεγε κλειστο λογο Συριζα...!
Κάποια ήταν από χθες... :SΠάντως εγώ πριν λίγο που πήγα να σηκώσω λεφτά το βρήκα άδειο το ΑΤΜ. Τυχαίο ;
Πάντως εγώ πριν λίγο που πήγα να σηκώσω λεφτά το βρήκα άδειο το ΑΤΜ. Τυχαίο ;
Περίμενε γιατί θα είσαι τυχερός ( όλοι μας δηλαδή )...Παντα τυπε..ειδικα απο το 2010 βλεπω μονο θεατρο
Συνφωνώ τους εχει γινει η σουφρα...ναααααάρχισε η τρομολαγνεια απο Χατζηδακη-Μπάμπη!Ρε μαλάκες πως θα ψηφίσετε αυτά τα ζώα?Ο Παπαδημητριου,λέει οι επενδυτές αδειάζουν τα γραφεία τους...γαμημένο δημοσιογραφικο κατεστημένο!Μονο για το τόσο αγχος που έχουν και τον πόλεμο που δέχεται ο Τσίπρας,θα το ρίξω δαγκωτο.
άρχισε η τρομολαγνεια απο Χατζηδακη-Μπάμπη!Ρε μαλάκες πως θα ψηφίσετε αυτά τα ζώα?Ο Παπαδημητριου,λέει οι επενδυτές αδειάζουν τα γραφεία τους...γαμημένο δημοσιογραφικο κατεστημένο!Μονο για το τόσο αγχος που έχουν και τον πόλεμο που δέχεται ο Τσίπρας,θα το ρίξω δαγκωτο.
Υπαρχουν ακομα τετοιοι που πιστευουν και δεν ειναι λιγοι και ειδικα οι πιο μεγαλοι οχι γεροι εννοω μεσαιες ηλικιες και λες δεν γινεται ρε να πιστευουν ακομα σε παραμυθια.Είναι μερικοί ακόμη ρομαντικοί και πιστεύουν στους εθνοπατέρες μας και σωτήρες μας...
Διαφορετικά θα το έριχνες με το χέρι να υποθέσω τύπε;