ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
TO AN EINAI DIKA SOY...ALLI ISTORIA...
-----------
ΧΡΕΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ..
-----------
ΧΡΕΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ..
TO AN EINAI DIKA SOY...ALLI ISTORIA...
-----------
ΧΡΕΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ..
-------------------------------------------καλά και συ μην είσαι σίγουρος ότι ο πατέρας σου είναι αυτός που φαίνεται στο χαρτί...
και μην σκας για μένα τα έχω τακτοποιήσει όλα και δεν με κουνάει κανένας πολύ δε περισσότερο ένας μπάτσος της συμφοράς σαν και σένα
-------------------------------------------
δεν ειμαι μπατσος...
ειδικός φρουρός τότε ή ρουφιανάκι της ασφάλειας είσαι... και είσαι μπάτσος γιατί είπες πολλά που μόνο ένας μπάτσος μπορεί να τα ξέρει όπως για παράδειγμα "ξέρεις ρε μαλάκα ότι δεν έχουμε συσκευές αλκοτέστ",, εντάξει ρε δεν είναι και ντροπή να είσαι μπάτσος μια χαρά επάγγελμα είναι και ο μικρός μισθός συμπληρώνεται εύκολα με ψιλολαδώματα για τίποτε κλήσεις, καμμιά βούτα από κανένα βαποράκι κλπ κλπ κλπ... δεν σε παρεξηγεί κανένας γουρούνι
-------------------
γεννηθηκες φτωχος...
εισαι ενας τενεκες που απο τυχη επιασε λιγα λεφτα στα χερια του
δεν αντιλέγω ότι δεν γεννήθηκα από χρυσά αρχίδια... τιμή μου και καμάρι μου που ο συχωρεμένος ο γέρος μου ένας μικρουπάλληλος σε λογιστικό γραφείο κατάφερε να κάνει ότι έκανε και να σπουδάσει δυο παιδιά
από κει και πέρα το αν είμαι τενεκές ή όχι το κρίνουν αυτοί που με πληρώνουνε χοντρά πακέτα (γιατί τα έχεις δεί μέχρι και λογαριασμό τράπεζας έβαλα) και όχι ένας αποτυχημένος τίποτας σαν και σένα...
----------------------------------------------------------------------------
ΣΙΓΑ ΡΕ Μ@@@ ΜΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΙBAN ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...
Η ΧΑΖΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ...
Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ....
-----------------------------
στα αλκοομετρα εκανα ορθογραφικο λαθος.....
να σε βοηθησω...ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ...
με ψαξιμο..
μπορω να βρω τα παντα για σενα-
μπορω να σε γυρισω πισω...
ΜΠΟΡΩ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΖΟΡΙΣΩ ΠΟΛΥ..
----------------------------------------------------
ΕΙΣΑΙ ΗΣΟΥΝ ΠΕΙΝΑΛΑΣ...
ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΣ ΜΙΚΡΟ ΑΣΤΟΣ ΜΠΙΝΕΣ...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ...
-----------------------------------
Ρε παπάρα ξέρεις ποιόν μου θυυμίζεις τον ψηλό άγγλο που κάνει εκπομπή με αυτοκίνητα.μουνάκι θα μου κλάσεις τα αρχίδια... μια στρατιά δικηγόρων έχω για υποστήριξη λες να με κουράσει μια ψιλοκαταγγελία σου...
και που είσαι αυτό είχα βάλει ...
και για να μην κουράζεσαι να ψάχνεις μαλάκα...
Ο ΦΘΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟ....ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΤΛ..
προερχεται ΑΠΟ ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΙΠΟΤΕΝΟΙΥ ΠΕΙΝΑΛΑ...
ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΩΣ 60+ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...
ΠΑΝΤΑ θα πεινας μαλαξ...
εστω κ αν εισαι με γεματο στομαχι...
Ρε παπάρα ξέρεις ποιόν μου θυυμίζεις τον ψηλό άγγλο που κάνει εκπομπή με αυτοκίνητα.
Τώρα που το λές έχεις κάτι απο μίκΥ.πάλι καλά γιατί μερικοί λένε ότι μοιάζω στον Μίκη Θοδωράκη και τους ρίχνω σφαλιάρα...
Τώρα που το λές έχεις κάτι απο μίκΥ.
====Ποιος ειναι ο γυαλακιας;;;;;;