jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
δεν ψευγουν πλεον ετσι οι δαιμονες
χρειαζονται πιο αποτελεσματικα μεσα
Θυμαμαι και τον Γιωργο Καρατζαφερη που τον ψηφιζα επι χρονια, να λεει Θα πρεπει και ο τεμπελης, ο ακαματης, ο αχρηστος, να μπορει να εχει εξασφαλισμενο ενα ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα να μπορει να παρει αξιοπρεπως ενα καρβελι ψωμι. Συμφωνω. Τωρα βεβαια που τα βοηθηματα εφτασαν να ισοδυναμουν σχεδον με το μισθο ενος τετραωρου εργαζομενου, δε το φανταζοταν κανεις.πρέπει να γίνουν πιο αυστηρές οι προϋποθέσεις,
ο νικολάκης να αφήσει τα κρασιά και τα κορίτσια και να πάει για δουλειά.
να λεει Θα πρεπει και ο τεμπελης, ο ακαματης, ο αχρηστος, να μπορει να εχει εξασφαλισμενο ενα ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα να μπορει να παρει αξιοπρεπως ενα καρβελι ψωμι.
που ειναι ο νικολιος ρε παιδια
10 η ωρα
μηπως ειναι αρρωστος και δουλευει στα αληθεια;
Συμφωνώ.
Μαθηματικά θα κοπούν τα κεα σεα μεα
διότι σύντομα θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης που ψήφισε ο συριζα.
Κόπηκαν επιδοματάκια που πήγαιναν στους πραγματικά έχοντες ανάγκη,
τρίτεκνους,πολύτεκνους,χήρες
κόπηκε το εκασ που ήταν το γιαουρτάκι της φτωχής γριούλας.
Λέτε να συνεχίσουν τα τεμπελοεπιδόματα ? δεν νομίζω.
αυτο ειναι το λιγοτερο.
Εδω επιμενει πως οι οποιοι καραγκιοζηδες εχουν το δικαιωμα να κανουν αναμεταξυ τους δημοψημισμα κ οχι σε πανεθνικα κ βασει των ορεξεων τους η κεντρικη εξουσια να δεχτει οποια μαλακια αποφασισουν.
Το οτι ουτε καν το 50% των καταλανων συμφωνει με τους γραφικους,το κανουμε γαργαρα εξαρχης
σου έλλειψα
έκανα εργασία πέρα των αρμοδιοτήτων μου και παρέδωσα κάτι έγγραφα σ μια άλλη υπηρεσία διότι ο κλητήρας είχε ανναρωτική
φυσικά και πήρα 2 μέρες τιμητική για την εργασία μου
Μπα, δεν κατάλαβα, έγινες τώρα και προιστάμενός του και ελέγχεις πότε δουλεύει και τι κάνει;
Μπορεί να έχει πάει τίποτα υπηρεσιακά έγγραφα σε άλλη υπηρεσία αφού είναι φιλότιμος και κάνει πράγματα πέρα από τις υποχρεώσεις του.
άρα τι φοβούνται και δεν κάνουν δημοψήφισμα? με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες????
Κλαιω ρε νικολα, μονο την τιμητικη δεν προεβλεψα.
Γιατι το απαγορευει το συνταγμα της Ισπανιας Νικο μου.
αφού έκανα εργασία πέραν των αρμοδιοτήτων μου λογικό δεν είναι?
δηλαδή θες να μας πεις ότι το σύνταγμα της Ισπανίας απαγορεύει το δημοψήφισμα?? ωραία δημοκρατία
αφού έκανα εργασία πέραν των αρμοδιοτήτων μου λογικό δεν είναι?
ρε νικολιε γιατι τοση μανουρα για την καταλονια;
τι σε νοιαζει εσενα ;
Όχι φίλτατε,
ο τεμπέλης να προσφέρει μια κοινωνική εργασία για να λάβει βοήθημα,
εκτός εαν είναι ανάπηρος οπότε ναι να βοηθηθεί.
Τα βοηθήματα να δοθούν στους πραγματικά έχοντες ανάγκη
πχ σε ένα ζευγάρι με χαμηλό εισόδημα που έχει παιδί
ώστε να πάρουν την πάνα ,το νουνού για το παιδάκι.
Είναι παράλογο να συντηρείται η τεμπελιά με τον μανδύα του ψευτοευαισθησίας
και τα βοηθήματα να γίνονται μπύρες και μπάφοι.
δηλαδή θες να μας πεις ότι το σύνταγμα της Ισπανίας απαγορεύει το δημοψήφισμα?? ωραία δημοκρατία
ναι ρε γιατί με 200ε το μήνα για όσους μένουν μόοι τος δηλαδή συντηρούν σπίτι περισσεύουν για μπύρες μπάφου
με το ΚΕΑ ψωνίζω σούπερμάρκετ και πληρώνω δεη οτε ευδαπ κοινοχρηστα