jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Παραδέχεσαι ότι είναι καλύτερός σου ο κούλης;
How is that even possible?
εχει παθει γαλαζιοσανιαση
απο την υπερβολικη καταναλωση γαλαζιου σανου
Παραδέχεσαι ότι είναι καλύτερός σου ο κούλης;
Αν σου απαντησω επ' αυτου θα αρχισουμε μεγαλη συζητηση που δεν εχει νοημα.Παραδέχεσαι ότι είναι καλύτερός σου ο κούλης;
Αν σου απαντησω επ' αυτου θα αρχισουμε μεγαλη συζητηση που δεν εχει νοημα.
Σωστός τύπε,το μονο νοημα που υπάρχει οτι ο τσιπρας πάει αβαδιστα για 2+4 χρόνια ακόμα τουλάχιστον,το είπε και η Ευρώπη μέσω του ΓερούνΑν σου απαντησω επ' αυτου θα αρχισουμε μεγαλη συζητηση που δεν εχει νοημα.
Κοιτα. Απο τη στιγμη που δεν καταρρεει στο 3%, οπως θα ηταν και το απολυτα φυσιολογικο, πιθανον οι Ελληνες το ξανασκεφτονται κατα βαθος να του δωσουν αλλη μια ευκαιρια. Δεν θα εκπλαγω. Αφου κρατιεται ακομη και τωρα στο 15% ολα ειναι πιθανα. Και βεβαια δεν περιμενω απο την "κεντροαριστερα" να καταφερει να του παρει ψηφους.Σωστός τύπε,το μονο νοημα που υπάρχει οτι ο τσιπρας πάει αβαδιστα για 2+4 χρόνια ακόμα τουλάχιστον,το είπε και η Ευρώπη μέσω του Γερούν
Ψηφισες ΝΑΙ στο δημοψηφισμα και στην Ευρώπη και η Ευρώπη έρχεται και σε φτύνει με τον Γερούν,ακομα οι Ελληνες σου φταίνε εσένα?Ακομα δε πηρες μυρωδια τι εχει γινει εδω χάμου απο το 81 και μετά?Ακομα και ο Κουλίνιο το πήρε χαμπάρι και εξοργίστηκε για δευτερη φορά μετα την Δεθ με τους ευρωπέουςΚοιτα. Απο τη στιγμη που δεν καταρρεει στο 3%, οπως θα ηταν και το απολυτα φυσιολογικο, πιθανον οι Ελληνες το ξανασκεφτονται κατα βαθος να του δωσουν αλλη μια ευκαιρια. Δεν θα εκπλαγω. Αφου κρατιεται ακομη και τωρα στο 15% ολα ειναι πιθανα. Και βεβαια δεν περιμενω απο την "κεντροαριστερα" να καταφερει να του παρει ψηφους.
Ναι τύπε, δεν χωρει συζητηση επ' αυτου, οι Ελληνες μού φταινε. Γιατι αν το 2015 δεν ειχαν ριξει τον Σαμαρα, τωρα θα ημασταν εκτος μνημονιων και εκτος κρισης. Αντ' αυτού μπηκαμε σε νεα περιπετεια και τωρα ξαναγυρναμε στο 2013. Και δεν μπορει κανενας να μου αλλαξει αποψη. Ο Γερούν ψηφισε το 2015 ή οι Ελληνες?Ψηφισες ΝΑΙ στο δημοψηφισμα και στην Ευρώπη και η Ευρώπη έρχεται και σε φτύνει με τον Γερούν,ακομα οι Ελληνες σου φταίνε εσένα?Ακομα δε πηρες μυρωδια τι εχει γινει εδω χάμου απο το 81 και μετά?Ακομα και ο Κουλίνιο το πήρε χαμπάρι και εξοργίστηκε για δευτερη φορά μετα την Δεθ με τους ευρωπέους
η ψηφος των Ελληνων δεν εχει καμμια σημασια,στο απέδειξε ο Αλέξης ,τα λεφτά του Γερουν ειναι το μονο που εχει σημασια σε αυτη τη χωρα και αυτα που ανεβοκατεβαζουν κυβερνησειςΝαι τύπε, δεν χωρει συζητηση επ' αυτου, οι Ελληνες μού φταινε. Γιατι αν το 2015 δεν ειχαν ριξει τον Σαμαρα, τωρα θα ημασταν εκτος μνημονιων και εκτος κρισης. Αντ' αυτού μπηκαμε σε νεα περιπετεια και τωρα ξαναγυρναμε στο 2013. Και δεν μπορει κανενας να μου αλλαξει αποψη. Ο Γερούν ψηφισε το 2015 ή οι Ελληνες?
Και τι επρεπε να ψηφισω στο δημοψηφισμα, ΟΧΙ???
Ναι τύπε, δεν χωρει συζητηση επ' αυτου, οι Ελληνες μού φταινε. Γιατι αν το 2015 δεν ειχαν ριξει τον Σαμαρα, τωρα θα ημασταν εκτος μνημονιων και εκτος κρισης. Αντ' αυτού μπηκαμε σε νεα περιπετεια και τωρα ξαναγυρναμε στο 2013. Και δεν μπορει κανενας να μου αλλαξει αποψη. Ο Γερούν ψηφισε το 2015 ή οι Ελληνες?
Και τι επρεπε να ψηφισω στο δημοψηφισμα, ΟΧΙ???
Αριστεροι καρκινιαρηδες
Τι έγινε μωρή αγάμητη καριόλα; Βρήκες κάναν μακρυκάβλη πάκη και σου γράσαρε τη ροδέλα;
Στη πολυκατοικια μου, στη γειτονια μου, γνωστοι μου, γνωριζω οτι αλλος πηρε 4 καταναλωτικα δανεια αξιας 12.000 ευρω και δε γυρισε τιποτα πισω . Μηδεν. Δεν ειχε τιποτα στο ονομα του να τον κυνηγησουν. Ας προσεχαν και οι τραπεζες. Ομως πανε αυτα τα χρηματα. Αλλος πηρε δανειο εξωπραγματικο και απο τα Πατησια βρεθηκε στα Γλυκα Νερα, στη Παλληνη. Οικοπεδακι με μονοκατοικια. Με δανεικα φυσικα. Τα περισσοτερα. Αλλος πηρε για τη κορη του που παντρευοταν νεοδμητο οροφοδιαμερισμα αξιας 200.000 ευρω στο Ελληνικο. Να μεγαλωσουν τα παιδια στη Πλατεια Αττικης; Κριμα ειναι. Με δανεικα φυσικα. Χωρια το τι γινοταν με συνδικαλιστες, διορισμους, αποδοση δημοσιου τομεα. Γνωστα για οποιον εχει καποια ηλικια και εμενε στην Ελλαδα. Εσυ δηλαδη να καταλαβω, ποιο ειναι το αιτημα σου; Θελεις αυτος που εφυγε απο το δυαρι στα Πατησια των 20.000 ευρω και πηγε να μεινει στις 200.000 ευρω στο Γερακα η στον Αλιμο, να του τα χαρισουν; Αυτο θελεις; Αυτος ειναι ο αγωνας εναντιον των ξενοκινητων προδοτων;Τράβα πίσω στην τρύπα σου Αρτέμη Μάτσα, που έχεις το θράσσος να λοιδωρείς τους Έλληνες!
Βάλε στο γκρόβερ σου τα Ζάππεια, τα ελεύθερα wifi, τις πιτσαρίες του μαλάκα του Σαμαρά και την έξοδο από τα μνημόνια που τάζει από του χρόνου, ο κάθε μνημονιακός τζουτζές-πορδηπουργός!
Κυβερνηση του εκτελεστη του Δράκουλα με υπουργό τον Άδωνι του πουτανιδίου......