jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Πόση κάψα έχετε ρε πούστη μου να μην πετύχει αυτή η κυβέρνηση?Σας έχει σιχαθεί η ψυχή μου.
σε τι προκειται να πετυχει;
Πόση κάψα έχετε ρε πούστη μου να μην πετύχει αυτή η κυβέρνηση?Σας έχει σιχαθεί η ψυχή μου.
παρτο χαμπαρι το πασοκ πεθανε ψοφησε πεθανε πως να στο περιγραψω πιο απλα ανοιξε λιγο τα ματια σου
ειστε στο 4% και σε λιγο ουτε στη βουλη δεν θα μπαινετε καλα για ΓΑΠ τι να πεις εχει εξαφανιστει
οση καψα ειχαν και αυτοι για να πετυχαινε η προηγουμενηΠόση κάψα έχετε ρε πούστη μου να μην πετύχει αυτή η κυβέρνηση?Σας έχει σιχαθεί η ψυχή μου.
και ποιος σου ειπε πως αυτοι που ειχανε ρευστο στις τραπεζες δεν το εχουνε μετακινησει ηδη;
γιατι καψα ρε φιλενάδα;Πόση κάψα έχετε ρε πούστη μου να μην πετύχει αυτή η κυβέρνηση?Σας έχει σιχαθεί η ψυχή μου.
Toυς χαλασε η σουπα με τους ΑΝΕΛ. Νομιζαν πως δεν θα μπουν και θα αναγκαστουν να κανουν κυβερνηση με τον Βουρκο.Αυτο που κανεις αναλυτης δεν μπορει να προβλεψει ειναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ. Υπαρχει στο DNA μας η μαλακια (για αλλους το σωστο την τελευταια στιγμη) Μια χαρα τα πανε προς το παρων.Πόση κάψα έχετε ρε πούστη μου να μην πετύχει αυτή η κυβέρνηση?Σας έχει σιχαθεί η ψυχή μου.
Toυς χαλασε η σουπα με τους ΑΝΕΛ. Νομιζαν πως δεν θα μπουν και θα αναγκαστουν να κανουν κυβερνηση με τον Βουρκο.Αυτο που κανεις αναλυτης δεν μπορει να προβλεψει ειναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ. Υπαρχει στο DNA μας η μαλακια (για αλλους το σωστο την τελευταια στιγμη) Μια χαρα τα πανε προς το παρων.
Βεβαια, ειναι τοσο παραλογο να εχει ρευμα και να μην κρυωνει ο φτωχος,
Αυτο μας επεισε το πασοκ νδ, πεινατε κρυωνετε αυτοκτονατε γιατι ειναι φυσιολογικο.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ?
Θα την καταγγειλει τυπε γιατι η νοοτροπια του Ελληνα ειναι να πεθανει η κατσικα του γειτοναΑν δηλαδη η γειτονισα σου κρυωνει δεν θα της δωσεις καλωδιο με ρευμα?
Η μηπως δεν σας αφηνει ο σαμαρας γιατι θα εκτροχιαστει η οικονομια,
Μπορει να γινει νομος για φορολογηση κεφαλαιου ενος ποσου και ανω που μετακινηθηκε πχ απο 1/10/14 μεχρι σημερα τοτε να δουμε γελια.
Για ολα υπαρχουν τροποι αν θελει το κρατος
Βλέπεις έχουν πέσει με τα κομπιουτεράκια όλοι οι σούπερ ντούπερ εξυπνάκηδες οικονομολόγοι(σκατάδες άχρηστοι)του μπου και δεν τους βγαίνει ο προϋπολογισμός.Άιντε με τους ηλίθιους τους κομπλεξικούς εδώ μέσα.Toυς χαλασε η σουπα με τους ΑΝΕΛ. Νομιζαν πως δεν θα μπουν και θα αναγκαστουν να κανουν κυβερνηση με τον Βουρκο.Αυτο που κανεις αναλυτης δεν μπορει να προβλεψει ειναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ. Υπαρχει στο DNA μας η μαλακια (για αλλους το σωστο την τελευταια στιγμη) Μια χαρα τα πανε προς το παρων.
Βεβαια, ειναι τοσο παραλογο να εχει ρευμα και να μην κρυωνει ο φτωχος,
Αυτο μας επεισε το πασοκ νδ, πεινατε κρυωνετε αυτοκτονατε γιατι ειναι φυσιολογικο.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ?
Toυς χαλασε η σουπα με τους ΑΝΕΛ. Νομιζαν πως δεν θα μπουν και θα αναγκαστουν να κανουν κυβερνηση με τον Βουρκο.Αυτο που κανεις αναλυτης δεν μπορει να προβλεψει ειναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ. Υπαρχει στο DNA μας η μαλακια (για αλλους το σωστο την τελευταια στιγμη) Μια χαρα τα πανε προς το παρων.
ξέρεις αμα γίνει αυτό για πότε μας έχουνε πετάξει από την ΕΕ ?? με την μία και αν δεν μας πετάξουνε τέλος ΕΣΠΑ και λοιπές παπαριές λόγω παραβίασης θεμελιώδους συνθήκης της ΕΕ (ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων)…
χώρια τα πρόστιμα που θα πέσουνε από τα σχετικά δικαστήρια (αυτά που επικαλείται ο πορδόπαπος) όπως καλή ώρα με την περίπτωση της βασιλικής περιουσίας ..
και θα μου πείς δεν τα αναγνωρίζουμε ούτε αυτά …. να δούμε που θα προσφύγουμε για την ΑΟΖ τότε…. (εκτός αν έχει κανένα σχέδιο ο ΣΥΡΙΖΑ να την μοιράσει με τον Ερντογάν)… και πάει στο διάολο με την ΑΟΖ… να δούμε που θα προσφύγουμε για το κατοχικό δάνειο που τόσος ντόρος γίνεται…
σσσσσσσσσσσσσστττττ μην το δει ο τραμουντανας που εκραζε τη δουρου για το δωρεαν ρευμα στην περιφερεια
θεωρει φυσιολογικο ενας ανεργος με μηδεν εισοδημ να πληρωνει ρευμα με εκπτωση ασχετο αν δεν εχει εισοδηματα