pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ο τραμουντανα με τις μελιτζανες του μας το παιζει ιστορια ο μελιτζανας
ελα λαδακη να γελασεις
ελα λαδακη να γελασεις
Παλι ρε μαλακα ζητιανευες και εβγαλες δηθεν φωτο οτι ειναι δικες σου?νικολιό... εγώ σήμερα το μεσημέρι έφαγα αυτά στην παραλία... λίγο παραπάνω από την προπληρωμένη κάρτα σου βγήκε το μεσημεριανό...
Ποσο πολυ τα εχεις μπερδεψει ρε τύπε. Γιατι τα δικαιουσαι? Επειδη δεν δουλευεις? Να ησουν αρρωστος, αναπηρος, καθυστερημενος, ανημπορος, να καταλαβω οτι δεν ειναι επιλογη σου να εισαι απορος. Τωρα εισαι νεος, υγιης, με σπουδες, και εισαι απορος. Ε οχι ρε τύπε, επιλογη σου ειναι να εισαι απορος, ξεκάθαρα.από εσένα δεν θέλω τίποτα δεν μου δίνεις και τίποτε έτσι κι αλλιώς θέλω από εκεί που το δικαιούμαι . Να είναι υπεύθυνοι και να σκέφτονται καλύτερα και να φροντίζουν να μας παρέχουν ότι δικαιούμαστε
τι ειναι αυτα ρε κατι σαπια ψαρια σε μια ταβερνα που σου πιασανε τον κωλο και μας το καμαρωνεις κιολας
εγω τυπε προχθες το βραδυ ημουν καλεσμενος στο μεγαλη βρετανια αλλα δεν σου μοστραρω φωτο ,μαλιστα πηγα χωρις καν σακακι επειδη τωρα κουμαντο κανουμε εμεις
Ποσο πολυ τα εχεις μπερδεψει ρε τύπε. Γιατι τα δικαιουσαι? Επειδη δεν δουλευεις? Να ησουν αρρωστος, αναπηρος, καθυστερημενος, ανημπορος, να καταλαβω οτι δεν ειναι επιλογη σου να εισαι απορος. Τωρα εισαι νεος, υγιης, με σπουδες, και εισαι απορος. Ε οχι ρε τύπε, επιλογη σου ειναι να εισαι απορος, ξεκάθαρα.
Τυπε ομως αυτα θελουν ΟΥΖΑΚΙ οχι κρασακι...
Ποσο πολυ τα εχεις μπερδεψει ρε τύπε. Γιατι τα δικαιουσαι? Επειδη δεν δουλευεις? Να ησουν αρρωστος, αναπηρος, καθυστερημενος, ανημπορος, να καταλαβω οτι δεν ειναι επιλογη σου να εισαι απορος. Τωρα εισαι νεος, υγιης, με σπουδες, και εισαι απορος. Ε οχι ρε τύπε, επιλογη σου ειναι να εισαι απορος, ξεκάθαρα.
Παλι ρε μαλακα ζητιανευες και εβγαλες δηθεν φωτο οτι ειναι δικες σου?
Που να ειναι τιγκα στο μαζουτ μωρη τραβελογρια σαπια να ψοφησεις.
Τι να ζηλεψω ρε καραγκιοζη τις ψευτικες φωτο?ζουλεύεις μωρή γκιόσσα ???
Τι να ζηλεψω ρε καραγκιοζη τις ψευτικες φωτο?
καλά ... τράβα τώρα στο καρνάγιο να πάρεις καμμιά σαρδέλλα που λόγω πετρελαίου τις δίνουν τζάμπα για να φάς λιγούρη .. και τα κόκκαλα να τα κρατήσεις για προσάναμα στο μαγκάλι...
γιατι ρε
θα φαει τις σαρδελλες και με το πετρελαιο θα κανει εντριβες στην μεσουλα του
2 σε 1
κατσε εσυ τωρα με το φτωχοχταποδι
αυτο κανεις ρε κουφαλα κ το κρατας κρυφο?καλά ... τράβα τώρα στο καρνάγιο να πάρεις καμμιά σαρδέλλα που λόγω πετρελαίου τις δίνουν τζάμπα για να φάς λιγούρη .. και τα κόκκαλα να τα κρατήσεις για προσάναμα στο μαγκάλι...
αντε ντε...
λες να τις στύψει πριν τις ψήσει ??
Δικιο εχεις τυπε κ ας σου πουν οτι λαικιζεις.
Tι πιστευεις οτι δεν θα την σωσουν????Σιγά μην πούνε!!
Να μπουρδολογήσουν εαν τους πω
ότι τα λαμόγια οι πολιτικοί του πασοκ και της νδ
πρέπει να πληρώσουνε τα θαλασσοδάνεια που τσεπώνανε
απο τους κολλητούς τους τραπεζίτες αντί να κάνουν τα παγώνια ,
οι ξετσίπωτοι κομπιναδόροι που θα ξανασώσουνε τη χώρα
Tι πιστευεις οτι δεν θα την σωσουν????