orallover
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2017
- Like
- 294
- Πόντοι
- 21
Λογιστής δε δηλώνεις ρε συριζολαμόγιο; Τώρα έγινες ξαφνικά και τεχνικός υπολογιστών;
Τους εβαλε στο ψυγειο, στη συντηρηση
Λογιστής δε δηλώνεις ρε συριζολαμόγιο; Τώρα έγινες ξαφνικά και τεχνικός υπολογιστών;
τους φόρους σου όμως ξεχνάς να ους πληρώσεις φοροφυγά
Mισθωτος φοροφυγας στη Γερμανία;
Kαλό το ανέκδοτό σου.
Δυστυχως πληρώνω ΟΛΟΥΣ τους φορους μου,ταϊζοντας εσένα και τους λαθροφιλους σου.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Δυστυχως πληρώνω ΟΛΟΥΣ τους φορους μου,ταϊζοντας εσένα και τους λαθροφιλους σου.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
συγνώμη λάθος σε μπέρδεψα με τον τραμου
ο δήμος δεν έχεις πλέον δημόσιους υπαλλήλους να συντηρούν τους η/υ και το έχει αναθέσει σ ιδιωτική εταιρία με υψηλό κόστος μάλιστα. Επειδή το δημόσιο αργεί να πληρώσει τους προμηθευτές η εταιρία δεν επισκευάζει τους η/υ και πολλές εργασίες στο δήμο καθυστερούν εξαιτίας του προβλήματος. Επειδή κάτι ξέρω από υπολογιστές πρότεινα να δοκιμάσω να συντηρήσω κάποιους υπολογιστές. Έκανα κάποιο φορμάτ έστησα ένα τοπικό δίκτυο με ένα απλό ρούτερ φροντίζω τους εκτυπωτές άλλαξα και μερικούς σκληρούς δίσκους που από τη χρήση είχαν καεί έβαλα ανεμιστηράκια ψύξης σε επεξεργαστές σε μερικούς που τα είχαν φτύσει ε και για αυτές τις εργασίες ο προιστάμενος επειδή δεν μπορεί να με ανταμείψει χρηματικός μου δίνει τιμητικές άδειες. Ασε που κάποιες φορές κάνω και τον κλητήρα επειδή έχουμε μόνο έν και όταν αρρωσταίνει η έχει άδεια και επείγει να παραδοθούν έγγραφα εσωτερικώς μεταξύ υπηρεσιών [size=20pt]με βρήκε στο φιλότιμο[/size] και πάω και τα έγγραφα δηλαδή κάνω και τον κλητήρα
ο δήμος δεν έχεις πλέον δημόσιους υπαλλήλους να συντηρούν τους η/υ και το έχει αναθέσει σ ιδιωτική εταιρία με υψηλό κόστος μάλιστα. Επειδή το δημόσιο αργεί να πληρώσει τους προμηθευτές η εταιρία δεν επισκευάζει τους η/υ και πολλές εργασίες στο δήμο καθυστερούν εξαιτίας του προβλήματος. Επειδή κάτι ξέρω από υπολογιστές πρότεινα να δοκιμάσω να συντηρήσω κάποιους υπολογιστές. Έκανα κάποιο φορμάτ έστησα ένα τοπικό δίκτυο με ένα απλό ρούτερ φροντίζω τους εκτυπωτές άλλαξα και μερικούς σκληρούς δίσκους που από τη χρήση είχαν καεί έβαλα ανεμιστηράκια ψύξης σε επεξεργαστές σε μερικούς που τα είχαν φτύσει ε και για αυτές τις εργασίες ο προιστάμενος επειδή δεν μπορεί να με ανταμείψει χρηματικός μου δίνει τιμητικές άδειες. Ασε που κάποιες φορές κάνω και τον κλητήρα επειδή έχουμε μόνο έν και όταν αρρωσταίνει η έχει άδεια και επείγει να παραδοθούν έγγραφα εσωτερικώς μεταξύ υπηρεσιών με βρήκε στο φιλότιμο και πάω και τα έγγραφα δηλαδή κάνω και τον κλητήρα
Παιδί για όλες τις δουλειές ο νικολιός. Χαρά στη γυναίκα που θα τον πάρει.
Παιδί για όλες τις δουλειές ο νικολιός. Χαρά στη γυναίκα που θα τον πάρει.
σε εκατο χρονια που οι μισθοι δε θα ειναι πεινας, θα αγαπησει και θα κανει οικογενεια.ο νικολιος ειναι ταγμενος στην επανασταση του προλεταριατου
δεν εχει καιρο για ερωτες
Μονο μια;;;; Τρεις τον διεκδικουσαν!!!
Αν και ξεμεινε με τη φαλαινα... :S
Αλλη μια μερα κοπροσκυλιαζματος νικολιο;;;
Πως πηγε χτες η καφεδουμπα στο εξαρχισταν;
Ριξατε καμια μολοτοφ;;
Εγω ηπια τις μπιραρες μου εφαγα τις μεζεδαρες μου ειδα θρυλο με πληρωσε κι ο ιγουαιν ολακαλα ! ;)
πες τους γιατι ξεχνανε οτι τα εξαρχεια ηταν ενα ωραιο σημειο της πολης αλλα το πασοκ νδ το εκανε χωματερη της αθηνας.μια χαρά πήγε ο καφές στα εξάρχεια
δεν με διεκδικούσαν τα αισθήματα ήταν αμοιβαία για τις 2 με της 3 ήταν καθαρά σαρκικό
επίσης ο έρωτας και η επανάσταση δεν έχουν όρια
οι επαναστάτες ιδεολόγοι ζουν σε πάθη αγαπούν πολύ πράττουν ακόμα περισσότερο
πες τους γιατι ξεχνανε οτι τα εξαρχεια ηταν ενα ωραιο σημειο της πολης αλλα το πασοκ νδ το εκανε χωματερη της αθηνας.
Εδώ ο νικολιός και οι φίλοι του πίνουν ήρεμα το καφεδάκι τους στο Εξαρχιστάν.
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=1860871[/img[/URL]]
[/quote]
τι μας δείχνεις τους παρακρατικούς φίλους σου