barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.956
- Πόντοι
- 5.506
Δεν κάνει τύπε μου, είναι πλαστική.
Θέλει χάρτινη, αλλιώς κάνεις ξηροδερμία.
Εχουν τοσο ευαισθητα πωπουδακια οι αριστεροι;
Δεν κάνει τύπε μου, είναι πλαστική.
Θέλει χάρτινη, αλλιώς κάνεις ξηροδερμία.
Εχουν τοσο ευαισθητα πωπουδακια οι αριστεροι;
Πωπουδάκια, μέση και τένοντες.
Είναι πολυοργανική νόσος η αριστερά.
εχουμε πρωθυπουργο και μελη κυβερνησης που δηλωνουν κομμουνιστες
οπωτε να μιλας καλυτερα για το ανωτερο αξιωμα της χωρας που σε ταιζει
Ρώτησε εκεί τους πολίτες των εξαρχείων πόσο είναι το μεροκάματο για πεταγμα μολότωφ σε ματ, πόσο είναι σε πορειες 17 Ν , σπασιμο βιτρινών σε πατησίων ερμού κλπ.δικαίωμά μου τα λεφτά τα δούλεψα πλήρωσα φόρους φπα και ήπια το τσίπουρο μου
και σήμερα θα παω για καφέ εξάρχεια και θα πληρώσω 1,5ε τι πάει να πεί αυτό????
Κουμμουνιστες που επισκεπτονται τα ακριβοτερα ξενοδοχεια και καζινο του λονδινου
Eγω ομως Νικολιο μου ξερεεις τι θα κανω αποψε?
Θα παω να δω σε καφενε τον γαυρο και θα πιω τις ουζαρες μου, τις μπυραρες μου θα φαω τη μεζεδαρα μου ,θα κερασω και τη γκομενα και το κολλητο οτι θελουν, εχω παιξει και τις στοιχηματαρες μου.... (αν σκοραρει και ο ντυμπαλα η ο ιγουαιν η ερθει 5-1 βγαζω και φραγκακια! )
κανα 40αρι θα ρθει στο καφενε ο λογαριασμος + κανα 50αρι τα στοιχηματα, αντε και κανα 10αρι να φαω και κανα σουβλακι μετα κατα τις 2-3 που θα με κοψει παλι πεινα....
Νικολιο σημερα θα φαω ενα 100αρι επειδη γουσταρω κι εσυ κατσε να πιεις καφεδακι του 1.5 ευρω στα αναρχοαπλυτα εξαρχεια...
θα μου πεις γιατι δε τα δινεις αυτα τα 100 σε ενα στουντιο να γαμησεις 2 μελαχρινες μουναρες κολομβιανες....
θα σου πω δε θελω...αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο...
το θεμα ειναι οτι θα τα φαω γιατι αυτα τα λεφτα τα ΔΟΥΛΕΨΑ!
δε τα ΕΚΛΕΨΑ απο το αριστερο κρατος!
;)
Αν αναρωτιεσαι ποιος πολιτικος χρησιμοποιει το συγκεκριμενο αυτοκινητο, ειναι ο Αντωνης Σαμαρας που του εχει διαθεσει το υπουργειο προστασιας του πολιτη θωρακισμενη μερσεντες.Θυμιστε μου ποιο πουστροσπερμα πολιτικος άλλαξε λάστιχα αξίας 15.000 ευρώ; Και ποιος το πόσταρε εδώ; Johnny Εσυ ήσουν;
Θυμιστε μου ποιο πουστροσπερμα πολιτικος άλλαξε λάστιχα αξίας 15.000 ευρώ; Και ποιος το πόσταρε εδώ; Johnny Εσυ ήσουν;