arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γιατί εδωσες εξετάσεις ρε νικολιέ ?? ψευτομόρια και κωλογλύψιμο έκανες ...
ποιος στο είπε είχε μόρια
δεν έγλυψα κανένα
δικαιωματικά πέρασα στο πρόγραμμα
γιατί εδωσες εξετάσεις ρε νικολιέ ?? ψευτομόρια και κωλογλύψιμο έκανες ...
δηλάδη ο ο κόπος και ιδρώτας των ευρωπαίων εργατών να πηγαίνουν στους ντόπιους κεφαλαιοκράτες για να αυξάνουν τα υπερκέρδη τους
δηλάδη ο ο κόπος και ιδρώτας των ευρωπαίων εργατών να πηγαίνουν στους ντόπιους κεφαλαιοκράτες για να αυξάνουν τα υπερκέρδη τους
ποιος στο είπε είχε μόρια
δεν έγλυψα κανένα
δικαιωματικά πέρασα στο πρόγραμμα
έχεις δεί πολλούς να βγάζουν φωτοτυπίες καθιστοί???
έχεις δεί πολλούς να αρχειοθετούν σε φακέλους καθιστοί???
ΝΑΙ...
Kάποιος έγραψε αναλυτικά εδώ οτι τα μόρια σου δεν έφταναν με τίποτα και δεν του απάντησες ποτέ.
άρα μεγαλύτερη φτώχεια και εξαθλίωση για τους άπορους/κοινωνικά ασθενέστερους ωραία
να πάνε να δουλέψουνε για να μην έχουν φτώχεια...
μόνον οι ανίκανοι προς εργασίαν δικαιούνται πρόνοιας ... οι ικανοί προς εργασίαν να πάνε να δουλέψουνε...
για αυτό η ανεργία είναι στο 25%
δουλειές υπάρχουν... ανθρωποι να δουλέψουν δεν υπάρχουν...
η υπαιθρος βογγά για εργατικά χέρια...
θέλω να κάνω μια περίφραξη σε ένα οικόπεδο που αγόρασα πρόσφατα εδώ δίπλα στο εξοχικό και δεν βρίσκω εργάτες ... μόνο αλβανούς που δεν τους θέλω με τίποτε...
όχι διαφωνούμε με την διανομή του ΕΣΠΑ σε επιδόματα... και γιαυτό θα αλλάξουμε την κυβέρνηση και θα φέρουμε μία η οποία θα δώσει το ΕΣΠΑ στις επιχειρήσεις για να επεκταθούν και να αυξήσουν την κερδοφορία τους και όχι σε επιδόματα ΚΕΑ, εκπαιδευτικής αργομισθίας κλπ κλπ κλπ... αν δε καταφέρει να απολύσει και καμμιά κατοστή χιλιάδες δημόσιους τεμπέληδες τότε ακόμη καλύτερα
δηλαδή να του έβγαζα το χαρτί συμμετοχής στο πρόγραμμα?
Τα μόριά σου από ανεργία εντοπιότητα κλπ δεν φτάνουν την βάση. Στο είχε αποδείξει κάποιος και απάντησες και σε μένα ότι είχες κοινωνικά μόρια. Επειδή πολύτεκνος, προστάτης κλπ ΔΕΝ παίζει, μάλλον έκανες λαμογιά και χαρακτηρίζεσαι ΑμΕΑ.
αξιοκρατικά συμμετέχω στο πρόγραμμα κανονικά ηταν πολλές οι θέσεις και τα μόρια ανεργίας απόρου κοινωνικών κριτηρίων με κάλυψαν
εσύ δεν γκρίνιαζες ότι έχεις οικόπεδο όπου πάνε κατασκηνωτές και αράζανε στο οικόπεδο?
και σου έλεγα να το περιφράξεις και κλαιγόσουν για τα έξοδα
δεν είναι θέμα μάλλον αριθμού, αλλά ποιότητας, αξιοποίησης, κινήτρων.
Και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν γίνεται αξιολόγηση.
Αλλά από πάνω προς τα κάτω. Πρώτα οι γεν. διευθυντές, μετά οι διευθυντές, μετά τμηματάρχες, μετά υπάλληλοι.
Ώστε να αξιολογήσουν οι άξιοι.
Όχι σαν της προηγούμενης κυβέρνησης που αξιολόγησαν άνθρωποι που δεν είχαν τοποθετηθεί αξιοκρατικά και φυσικά ευνόησαν τους φίλους τους,
γιατί τέτοιοι είναι.
απλά γιατί κανένας δεν θέλει την αξιολόγηση
1. οι πολιτικοί γιατί θα επηρεαστούν τα βύσματα τους
2. οι δημόσιοι γιατί θα πρέπει να δουλέψουν και να κονομήσουν
3. ο κόσμος γιατί όσο υπάρχουν άχρηστοι τόσο ευκολότερα θα γίνονται λαμογιές με φακελάκι
δευτέρα τρίτη τετάρτη αναρρωτική
έχω λουμπάγκο
εγω πριν λίγο ξύπνησα
είχα βγει χτες
γιαυτο και ψηφιζουν νδ και τσυριζα