arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Θα χασουν και οι...Α,Β,Γ το γαμια τους!!!
η Γ πλέον δεν υφίστατε
η Β φευγει για 1 χρόνο στην επαρχία
πάλι με την Α κατέληξα και πάω για νέες ιστορίες
Θα χασουν και οι...Α,Β,Γ το γαμια τους!!!
Και ο ιδιοκτήτης είτε θα φωνάζει τα ΜΑΤ και θα σας πετάνε κλωτσηδον εξω είτε θα το κλείνει και δεν θα πληρώνει και αυτούς που θέλουν να δουλέψουν οπότε θα σας δέρνουν οι εργαζόμενοι
Α τραμπούκος δηλαδη. Που εμποδιζει αυτον που θελει να εργασθει. Κανονικος φασιστας.σε τόσες καταλήψεις έχω συμμετέχει σε δημόσιους χώρους στο πεζοδρόμιο έστηνα οδόφραγμα με το σώμα μου ώστε να μην περάσουν στο χώρο δουλειάς οι εργαζόμενοι
Σου εχει απαντησει ο Τζιμης Πανουσης. Οπως πολυ σωστα εχει πει, με αυτον τον τροπο κάνετε "δανεια" προς τον εργοδοτη, ο οποιος ετσι δεν πληρωνει μισθους αφου το μαγαζι δεν δουλευει.
Α τραμπούκος δηλαδη. Που εμποδιζει αυτον που θελει να εργασθει. Κανονικος φασιστας.
Τα κολπακια που μαθαινετε στην ΚΝΕ, να μην απαντατε σε αυτο που σας λενε και να το πάτε όπου σας βολευει, κατα κανονα με "ταμπελακια" και "συνθηματακια", οχι σε μενα, τα εχω μαθει.ο εργοδότης που απειλεί με απόλυση όσους κατέβουν σε απεργία τι είναι?
έτσι μας αντιμετωπίζουν τους εργάτες σαν σκουπίδια
πηξτε ψοφοδεξιοι και αριστερουληδες!!Σήμερα μόνο αυτό έχει σημασία
βρε μαλάκα ο τύπος το έκανε για να έχει χαρτί απόλυση και να πάρει ταμείο ανεργίας σαν εποχικός
αυτό το ότι εγώ δεν εργάζομαι και όλοι οι υπόλοιποι εργάζονται με ξεπερνάει
έτσι μας αντιμετωπίζουν τουςεργάτεςεκπαιδευόμενους στο Δήμο με πρόγραμα ΕΣΠΑ σαν σκουπίδια
Τα κολπακια που μαθαινετε στην ΚΝΕ, να μην απαντατε σε αυτο που σας λενε και να το πάτε όπου σας βολευει, κατα κανονα με "ταμπελακια" και "συνθηματακια", οχι σε μενα, τα εχω μαθει.
Τσιτωμένο σε βλέπω. Μάλλον θα κουράστηκες στο φωτοτυπικό. Να αιτηθείς πιο ελαφριά καθήκοντα.
Απαντώντας στην Αλβανική διάλεκτο "για να έχει χαρτί απόλυση" ενημερώνω οτι εάν η μη εκπλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεων εκ μέρους του εργαζομένου γίνεται κακοβούλως, δηλ. με αποκλειστικό σκοπό να εξαναγκάσει τον εργοδότη να τον απολύσει για να εισπράξει τη νόμιμη αποζημίωσή του, τότε η αξίωσή του για την καταβολή της τελευταίας θεωρείται και κρίνεται ως καταχρηστική.
Δεν αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση αλλά το αναφέρω μην πάρεις κανένα στον λαιμό σου.
Σήμερα μόνο αυτό έχει σημασία
1ον σήμερα δεν εργάστηκα είχα αναρρωτική λόγο μέσης
Μαλακα, πως δε σε εχουν πλακωσει στις φαπες ακομη εκει μεσα; ουτε ενας με φιλοτιμο;
σε τόσες καταλήψεις έχω συμμετέχει σε δημόσιους χώρους στο πεζοδρόμιο έστηνα οδόφραγμα με το σώμα μου ώστε να μην περάσουν στο χώρο δουλειάς οι εργαζόμενοι
1ον σήμερα δεν εργάστηκα είχα αναρρωτική λόγο μέσης
Όλοι εκεί μέσα του ιδίου στύλ ειναι ρε μπάροκΜαλακα, πως δε σε εχουν πλακωσει στις φαπες ακομη εκει μεσα; ουτε ενας με φιλοτιμο;