Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 173
- Πόντοι
- 16
θα είμαι με την β στη συναυλία να ακούσουμε μανο τσαο, γιαννη χαρούλη, σπύρο γραμμένο
θα είμαι με την β στη συναυλία να ακούσουμε μανο τσαο, γιαννη χαρούλη, σπύρο γραμμένο
Πες τώρα την αλήθεια, δε ζήλεψες λιγουλάκι αυτούς που άκουσαν Ρέμο-Ramazoti στο Nammos της Μυκόνου;
δεν μου αρεσει ο ρεμος
δεν εχω παει ποτε μυκονο
[size=30pt]δεν πινω ναμος[/size]
Εντομεταξυ τραγουδανε κιολα τα αριστερα αποβρασματα! Μποφιλιου δεληβοργιας παπακωσταντινου...
Ενας τσιχατιστης διαθεσιμος αποψε;;;;;;
Τι πίνεις νικόλα;
καμμένα μυαλά επειδή θα πάω σε μια συναυλία????Α ρε νικο.... κριμα να χεις τετοια καμμενα μυαλα νεο παιδι....
Πραγματικο ναυαγιο...
μπύρα και κρασί χύμα και κανα τσίπουρο
νάμος δεν πίνω
καμμένα μυαλά επειδή θα πάω σε μια συναυλία????
Καλά κάνεις.
Γιατί δεν κάνετε τη συναυλία στην παραλία της Βουλιαγμένης να φουλάρετε και τα παπάκια τζάμπα;
Καλά κάνεις.
Γιατί δεν κάνετε τη συναυλία στην παραλία της Βουλιαγμένης να φουλάρετε και τα παπάκια τζάμπα;
δεν έχουμε όλοι παπάκια
το πάρκο γουδι ειναι 400 μέτρα από το μετρό κατεχάκη και λειτουργεί μέχρι της 2 αν και η συναυλιά θα τειλώσει 5 το πρωί
για την ακρίβεια είμαι με αμοιβή εκπαιδευόμενος
Τι'ναι αυτά που λες τύπε; Αφού θα'χει συμπληρώσει το 8ωρο προηγουμένως και θα βρίσκεται εκεί για διασκέδαση.