tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
που ακριβώς για πες μας να σε κρίνουμε
Ρε σκουπιδι ρε βρωμό σκύλο ποιος είσαι γαμώ την φάρα σου που θα κρίνεις αυτούς που σου δίνουν ελεημοσύνη?
που ακριβώς για πες μας να σε κρίνουμε
Ενω ολοι εσεις εχετε το νικο με το σεις και με το σας.
Βρε άει στο διάολο συριζαίικο σίχαμα που θα μας κρίνεις κιόλας.
Και επειδή οι Ευρωπαίοι κάνουν μαλακίες και ταίζουν άχρηστα στόματα σαν και του λόγου σου θα πρέπει να τις κάνουμε και μεις? Τσακίσου ρε σκουπιδι να δουλέψεις ή ψόφα να ξεβρωμισει ο τοπος
Το να πεις τεμπέλη τον τεμπέλη τύπε μου, δεν είναι βρισιά. Μια πασίδηλη διαπίστωση είναι.
Σαν να λες οτι η γη είναι στρογγυλή. Ολοι το δέχονται εκτός από έναν-δύο μικρονοϊκούς που υποστηρίζουν οτι είναι επίπεδη.
Γιατί να μην τα χωσουμε στον τεμπέλη, το παράσιτο τον Νικολιό; Θα προσβληθεί; Σε ένα ανώνυμο φόρουμ;
Στην πραγματική ζωή λες να βιώνει κάτι διαφορετικό; Η μάνα του που τον χαρτζηλικώνει 33 χρονώ γομάρι λες οτι δεν τον λέει τεμπέλη;
Η γκόμενα δεν τον λέει κοπρόσκυλο που τον βλέπει να πηγαίνει από κρεβάτι σε καναπέ και τούμπαλιν;
Και η μητέρα του Κασιδιάρη δε θεωρεί το γιόκα της φασίστα.
οπότε εσύ από που και ως που με κρίνεις????
1εκ φορές στο έχω εξηγήσει τη φιλελέ ανοησία σαςΕσυ πληρωνεσαι βλακα (και) απο εμας. Εχει μια διαφορα που ο ανυπαρκτος εγκεφαλος σου δε μπορει να αντιληφθει.
Εγώ απλώς αντιπαθώ τους τεμπέληδες και τα παράσιτα σαν του λόγου σου ανεξαρτήτως χρώματος.
1εκ φορές στο έχω εξηγήσει τη φιλελέ ανοησία σας
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
και γιατί με κρίνεις σαν τεμπέλη?
εσύ με τι ασχολείσαι? που εργάζεσαι? τι παράγεις?
για πες για να σε κρίνουμε
Και 800 εκ φορες να πεις τη μαλακια σου παλι τα κρατικα ταμεια γεμιζουν απο τα λεφτα μας βλακα.
Εμας μαλακα μας κρινουν τα αφεντικα, συνεργατες, πελατες μας. Εσενα σε κρινουμε εμεις.
με τα λεφτά ΟΛΩΝ ΜΑΣ
δηλαδή όλων των φορολογούμενων πολιτών
όπως με τα δικά μου και τα δικά σου και ολων
Ρουφιάνος είσαι και θες να σου πω τα στοιχεία μου;
Να'σαι σίγουρος πάντως πως εκεί που δουλεύω δε θα σε παίρναμε ούτε για να καθαρίζεις τις χέστρες, σκατοκέφαλο ανδρείκελο.
και εμένα με κρίνουν προιστάμενοι υπεύθυνοι διευθυντές δήμαρχος
οπότε γιατί φοβάστε να αποκαλύψετε της επαγγελματική σας ιδιότητα?
επίσης ποιος σου δίνει το δικαίωμα να με κρίνεις?
Πότε πλήρωσες φόρους στη ζωή σου ρε μουνόπανο; Έχεις παράξει κάτι, έχεις περιουσία στ'όνομα σου;
Ναι, με τα 80€ ενφια που πληρωσες.
Πως το βλεπεις να σταματησουμε να πληρωνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ φορους; Γαματο;
ρουφιάνος είσαι εσύ και το μπαρόκ το φιλαράκι σου που ήθελε να μάθει για τον προιστάμενο της υπηρεσίας μου
δεν ζήτησα τα στοιχεία σου είναι τόσο απόρρητο να μας πείς που εργάζεσαι ολημερίς και ποστάρεις στο μπου? τι παράγεις? για να ασκήσουμε κριτική????
Ναι μουνοπανα, ξερουμε. Γι αυτο εχετε λυσσαξει για την αξιολογηση στο δημοσιο.
Αντε παραπερα σε κανενα παιδακι αυτα βλακα.