barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.410
- Πόντοι
- 5.506
λαμόγιο επειδή απασχολούμε σε πρόγραμμα του οαεδ?
Λαμογιο επειδη καταναλωνεις το οξυγονο μας και το στερεις απο χρησιμους οργανισμους του οικοσυστηματος.
[size=20pt]Στις 27 Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
Διαθέσιμα στους δικαιούχους θα είναι την επομένη μέρα
[/size]
Την μεταφορά πίστωσης ύψους 63.796.674,70 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει η καταβολή της πληρωμής μηνός Σεπτεμβρίου 2017 του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους δικαιούχους, ενέκρινε το υπουργείο Εργασίας.
Το σύνολο των δικαιούχων ανέρχεται σε 273.913 άτομα.
Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης τα χρήματα θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς στις 27 Σεπτεμβρίου και θα είναι διαθέσιμα στους δικαιούχους την επομένη (28/9/2017) όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
πηγή
Ετσι μπραβο, να τα βαζεις αυτα γιατι σε λιγο δε θα υπαρχουν τετοιες δυσαρεστες ειδησεις, να ζησεις να τα θυμασαι.
εσύ σκασμός
Αντιμιλάς κιόλας ρε σαπρόφυτο; Βούλωσε το γιατί αν σταματήσουμε να πληρώνουμε βλέπω να βρωμάει το χνώτο σου από την πείνα.
εσύ σκασμός
αν δεν έβγαινε στο 8ωρο μου θα απευθυνόμουν στον προιστάμενο/γενικό διευθυντή/πρόεδρο ΑΕ η γενικότερα στον ανώτερό μου και θα μεταβίβαζα το υπάρχον πρόβλημα ότι μετά το πέρας του 8ώρου εργασίας μου να αναλάβει η εταιρία την ευθύνη
Αντιμιλάς κιόλας ρε σαπρόφυτο; Βούλωσε το γιατί αν σταματήσουμε να πληρώνουμε βλέπω να βρωμάει το χνώτο σου από την πείνα.
Οταν έχεις το χέρι απλωμένο για επαιτεία δεν είναι έξυπνο να μιλάς έτσι.
Ρώτα και την Β να στο επιβεβαιώσει.
Οταν έχεις το χέρι απλωμένο για επαιτεία δεν είναι έξυπνο να μιλάς έτσι.
Ρώτα και την Β να στο επιβεβαιώσει.
ΕΣΥ εσαι ο υπευθυνος μισθοδοσίας ρε αχρειε!!!! Εσύ εχεις την ευθύνη!!!!
Δουλειά σου είναι καθε μηνα να βγαλεις σωστη μισθοδοσία και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.
Αυτη την ευθυνη στην αναθετει η εταιρεία.
Μπορείς να εγγυηθείς στους 500+ εργαζομένους ότι καθε 30 του μηνος θα πληρώνεστε όλοι κανονικά στην ώρα σας;
Η Β τυπε αν περασει ενας καλοντυμενος κεφαλαιοκρατης και της ριξει ενα 50ευρω θα το δωσει πισω.
η Β θα έβριζε με χειρότερο τρόπο
1ον παρέχει παρέχει την τέχνη της δεν μιλάμε για επαιτεία
2ον για ποιο λόγο να το επιστρέψει
3ον τι σχέση έχει με την επαιτεία???
αν τελείωνε το 8ωρο εργασίας μου θα μεταβίβαζα την ευθύνη στον ανώτερο μου τι δεν καταλαβαίνεις?
Δεν υπαρχει ανώτερος για την μισθοδοσία ρε νικολα....απο εσενα περιμενουν οι 500+ να πληρωθουν, θα το καταλαβεις ότι ΔΕΝ μπορεις να κρυφτεις πισω από αλλον, ΕΣΥ πρεπει να τρεξεις!!!!
Λοιπον θα πληρωθουν οι εργαζομενοι αν δουλεψεις παραπάνω αλλιώς ΟΧΙ!!!
Και προσεξε αυτό το γνωρίζουν ολοι τους.
Τι θα κανεις;
αν δεν έχω ανώτερο σημαίνει ότι είμαι πρόεδρος της ΑΕ τούβλο
άρα δεν θα ήμουν υπάλληλος βάση του σεναρίου σου