diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
στις προηγουμενες δηλαδη τον ψηφισες;βρε ζωων στις τελευταίες εκλογές δεν το ψήφισα
στις προηγουμενες δηλαδη τον ψηφισες;βρε ζωων στις τελευταίες εκλογές δεν το ψήφισα
Μαλακα, αν δεν ειμασταν "προτεκτορατο" απο που θα επαιρνες κεα και εσπα;
Εκτος απο βλακας εισαι και αυτοκαταστροφικος.
βρε ζωων στις τελευταίες εκλογές δεν το ψήφισα
ετσι λεει το προτυπο μαδουρο
πιστεύω εις εν λαό κυρίαρχο της μοίρας του, αφέντη της γής και του μόχθου του, και κριτή δικαίων και αδίκων. Ες μιαν ελευθερία πανανθρώπινη στην ειρήνη και την φιλία των λαών επί της γής. Εις μια κοινωνία δίκαιη που θα σπάσει τα δεσμά της σκλαβιάς του ανθρώπου απ τις ανάγκες του, ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ. Προσδοκώ ανάσταση ταξικών συνειδήσεων και ζωής του μέλλοντος αμήν
σωστός ρε καρανίκα αλλά μην ξεχάσεις και το στα τσακίδια τσίπρα προδότη της αριστεράς. Οπως και στα τσακίδια κ.λάτση από την τσιμεντοποίηση του ελληνικού
Καρανίκας: Στα τσακίδια Eldorado Gold
«Να μην στεριώσεις πουθενά» γράφει ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού στο Μέγαρο Μαξίμου
τα δικαιούμαι δεν μου τα χαρίζουν
και δεν λύνουν κάποιο πρόβλημα το ΚΕΑ ψίχουλα είναι ούτε καν τη βασική διαβίωση δεν σου προσφέρει
όσο αφορά το εσπα εργάζομαι και παράγω και δεν μου δίνει και στην ώρα μου μισθό μου
Μαλακα, αν δεν ειμασταν "προτεκτορατο" απο που θα επαιρνες κεα και εσπα;
Εκτος απο βλακας εισαι και αυτοκαταστροφικος.
ναι ρε έκλασε ο μαδούρο και βγήκε ο τσίπρας
εκδοθηκε και η δευτερη αδεια της εταιρειας για την ολυμπιαδαΣτα τσακίδια Eldorado Gold!
Πάρε και τις άδειες και σήκω φύγε μακρυά από το υπουργείο!
αληθεια ρε καρανικολιο
με τους πορδεμος τι εγινε;
σας ροχαλιασαν και αυτοι;
αυτούς τους ψάχνουν με το ερώτημα της χρηματοδότησης από Μαδούρο.
κάτι που πρέπει να γίνει και εδώ κάποια στιγμή...
Και ΤΕΒΑ τύπε μου.
Την ευρωπαική ενίσχυση ανέργων σε κονσέρβες ξεχνάς.
Για την μάσα ο Νικολιός γίνεται πιό ευρωπαίος και από τον Γιουνκέρ!
τα δικαιούμαι δεν μου τα χαρίζουν
και δεν λύνουν κάποιο πρόβλημα το ΚΕΑ ψίχουλα είναι ούτε καν τη βασική διαβίωση δεν σου προσφέρει
όσο αφορά το εσπα εργάζομαι και παράγω και δεν μου δίνει και στην ώρα μου μισθό μου
όχι μονο κονσέρβες και άλλα είδη
αλλά δεν τα κλέβουμε από κανένα τα ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΑΙ
ρε γελοίε αν το επίδομα κάλυπτε τις βασικές ανάγκες διαβίωσης θα είχες κανέναν λόγο να πας να δουλέψεις ???
εδώ ρε τεμπελόσκυλο δεν πας να δουλέψεις τώρα που λες ότι δεν καλύπτει θα πήγαινες αν τις κάλυπτε..
ουστ σκουπίδι ψόφα...