barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.382
- Πόντοι
- 5.506
Μάλλον η γυναίκα του barock δεν θα λέει τον άντρα της κοπρόσκυλο...
Η Α ή η Β;
Μάλλον η γυναίκα του barock δεν θα λέει τον άντρα της κοπρόσκυλο...
Η Α ή η Β;
Γιατί εγώ είμαι χρήσιμος και παραγωγικός άνθρωπος, εσύ είσαι ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
Ο σκύλος και το τσιμπούρι είναι το ίδιο;
Τι σχέση έχει αυτό με την ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που κάνει η ΔΕΗ και ΔΕΝ κάνει η εξόρυξη του χρυσού;
για πες μας λοιπόν τι παράγεις και που?
μπορείς να το διευκρινίσεις?
[size=20pt]τι ακριβώς παράγεις?[/size]
Φυσικά και πληρώνω φόρους αφου εργαζομαι εδώ, απλά εχω δραστηριότητα και εξω, μικρή αλλά την ανεβάζω νικόλα.
Εννοείται πως θα μειωσω τα εσοδα μου στην Ελλαδα και θα τα αυξησω στο εξωτερικό.
Μονο που η μειωση των φορων που αποδίδω ισως σε πονεσει, κάποια στιγμή....
η δεη είναι δημόσια υπηρεσία όπου προσφέρει ρεύμα που είναι αναγκαίο αγαθό ο χρυσός δεν ειναι αναγκαίο αγαθό
τρώς χρυσό? τον χρησιμοποιείς στη παραγωγή? σου προσφέρει κάτι? όχι
Το έχεις γράψει χίλιες οκτακόσιες τριάντα μία φορές.
Σου απάντησαν χίλιες οκτακόσιες τριάντα δύο, οτι ένα αρχίδι δικαιούσαι.
Προφανώς λοιπόν δεν το επαναλαμβάνεις για να πείσεις το φορουμ αλλά τον εαυτό σου.
Να μην σου χαλάσω την ψυχολογία αλλά ετοιμάσου μετά την Α να σε πει "κοπρόσκυλο" και η Β.
Χρήσιμος θα ήσουν εσύ αν έπαιρνες πίπες. Αλλά ούτε για αυτό δεν είσαι κατάλληλος. Αντε στο κόμμα και καμάρωνε για την μάχη που δίνεις εδώ μέσα εναντίων της πλουτοκρατίαςεξυπηρετώ τους πολίτες και είμαι χρήσιμος για την υπηρεσία μου σε ότι κάνω
Έχεις πάρει τσουγκράνα για να ξύνεις τα παπάρια σου από το καθισιό μωρή λινάτσα;
η δεη είναι δημόσια υπηρεσία όπου προσφέρει ρεύμα που είναι αναγκαίο αγαθό ο χρυσός δεν ειναι αναγκαίο αγαθό
τρώς χρυσό? τον χρησιμοποιείς στη παραγωγή? σου προσφέρει κάτι? όχι
Χρήσιμος θα ήσουν εσύ αν έπαιρνες πίπες. Αλλά ούτε για αυτό δεν είσαι κατάλληλος. Αντε στο κόμμα και καμάρωνε για την μάχη που δίνεις εδώ μέσα εναντίων της πλουτοκρατίας
εξυπηρετώ τους πολίτες και είμαι χρήσιμος για την υπηρεσία μου σε ότι κάνω
εξυπηρετώ τους πολίτες και είμαι χρήσιμος για την υπηρεσία μου σε ότι κάνω
Όλα σου τα χρόνια στο bou και με το προηγουμενο nickname σου,
ΟΛΟΙ σε θεωρούν μαλάκα,στις ψηφοφορίες ΚΑΛΠΑΖΕΙΣ
και ούτε ΕΝΑΣ από τους λαθρόπουστες συντρόφους σου,
δεν σε έχει υποστηρίξει γιατί ακόμη και αυτοί οι ΜΑΛΑΚΕΣ,
αναγνωρίζουν ότι είσαι πιο ΜΑΛΑΚΑΣ από αυτούς.
Στα μπουρδέλα δεν πας.
Τον αγοραίο έρωτα τον αποδοκιμαζεις,όπως και εμάς μιας και εσύ γαμάς δωρεάν αξύριστες χοντρες όρκες.
ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ 24/7 ΡΕ ΚΟΠΡΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ;
Λιγη τσίπα δεν έχεις να ξεκουμπιστείς από ένα forum που σε βρίζουν ΟΛΟΙ;
ΟΛΟΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
ΟΛΟΙ
Ρε Νικόστρατε έχεις δει καμιά δημόσιο υπάλληλο που να μην είναι ξυνόμουνα??? Επειδή έτυχε να μπλέξω κατά καιρούς με κάποιες δημόσιες υπηρεσίες, δεν υπήρχε τίποτα χειρότερο από το να συνεργαστώ με παρανοικές αγάμητες δημοσίους. Οπότε μη περιμένεις να φέρουν λεφτά με το ξυνό μουνί τους.Μιας κι είπατε για πίπες, Έχω μία απορία:
Η συμπατριώτισσές μας, ειδικά αυτές που δουλεύουν στο δημόσιο αλλά όχι μόνο τούτες, όταν πλέον γίνουμε Μολδαβία, μη πω πως και με τους Αλβανούς που 'χουμε μέσα ετοιμάζεται κι Ουκρανοποίηση, θα μπορούσαν να φέρουν λεφτά πίσω στη χώρα με τις προσωπικές τους ικανότητες; Ή τόσο άχρηστες έχουν που ούτε γι' αυτό κάνουν...
Ναι προσφέρει κάτι:
Ωραία κοσμήματα:
http://s14-eu5.ixquick.com/cgi-bin/serveimage?url=http%3A%2F%2F[URL unfurl="true"]www.familysealrings.com%2Fengraving%2Fschool%2Fschool-signet-ring.jpg&sp=37861452499c86f3a67cd86a2ba40f63[/img[/URL]]
Είναι απαραίτητος εφόσον θέλεις να τυπώσεις χρήμα με κάποια αξία πέραν του αέρα
και
Εφόσον πουληθεί φέρνει ρευστό, που αν ήταν για να "εργάζεστε" εσείς δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα με την επένδυση.
[/quote]
όταν πεινάσουμε θα φάμε κοσμήματα η θα ζεσταθούμε ανάβοντας φωτιά με χρυσό???
τι λες ρε μαλάκα ?? ο υπολογιστής που γράφεις τώρα τις μαλακίες σου παίζει να έχει και ένα γραμμάριο χρυσού μέσα του... το κινητό σου παίζει να έχει και 0.25 γραμμάρια χρυσό στις επαφές του...
ηλίθιε...