ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.200
- Πόντοι
- 7.786
δεν κανει να εισαι τεμπελης
Δεν γνωριζω τι γινεται στην Αγγλια, την Ολλανδια και τη Γερμανια τύπε, ούτε κι εσυ θα επρεπε να αναλώνεις χρονο για να μαθαινεις τι κοινωνικα επιδοματα δινονται σε καθε χωρα της ευρωπης. Τον ιδιο χρονο επρεπε να τον αφιερωνεις στο να αυξανεις τις δεξιοτητες σου και να γινεσαι ανταγωνιστικος γιατι το μέλλον σου ειναι ζοφερο.
Τύπε, μου ειναι αδιαφορο ως κριτηριο επιτυχιας ενος πολιτικου το τι θα κανει με τα κοινωνικα επιδοματα. Ούτε εσενα επρεπε να ενδιαφερει. Μιλας σαν οκταχρονο. Αντι να σε νοιαζει αν ο Κουλης θα ασκησει τετοια πολιτικη ωστε να ανοιξουν οι δουλειες και να βρεις δουλεια να ζησεις, αναρωτιεσαι αν θα κοψει τα επιδοματα. Εχεις επιδοματοποιηθει πληρως, οπως ιδρυματοποιουνται οι φυλακισμενοι και οι εγκλειστοι. 33 ετων ανθρωπος και αντι να σε νοιαζει πώς θα ανοιξουν οι δουλειες, σε νοιαζει τι θα γινει με τα επιδοματα. Εχεις πεταξει τη ζωη σου στα σκουπιδια. Και θεωρεις οτι εισαι και ιδεολογος αγωνιστης κιολας.αν δεν ξέρεις τι γίνεται στα υπόλοιπα ευρωπαικά κράτη γιατί σκούζεις με νύχια και με δόντια να μείνουμε στο ευρώ και στην ΕΕ??
δηλαδή ο κούλης δεν θα μας κάνει ένα ανεπτυγμένο ευρωπαικό κράτος? σκοπός του θα είναι η κατάργηση των κοινωνικών επιδομάτων?
τα παπάρια μου θα πάρετε... τα έχω ρυθμίσει σε 24 δόσεις... μόλις φτάσει η δεύτερη δόση θα την σκάσω και θα ξαναρυθμίσω σε άλλες 24 δόσεις ...
και εν τω μεταξύ δεν θα έχει μείνει περιουσιακό στοιχείο στην Ελλάδα στο όνομα μου και θα έχετε λαμβάνειν... μέχρι και οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα είναι στα ονόματα άλλων
Αν σου ελεγα πριν επτά χρονια οτι θα γινει πρωθυπουργος ο Τσιπρας πώς θα σου φαινοταν?
Που νομίζεις ότι ζω;
Στο Κουκάκι;
Απο τη στιγμή που μεταναστεύω Γερμανία,δηλώνω τη νέα διευθυνση κατοικιας και δηλώνομαι επίσημα στο τοπικό δημαρχείο,δεν ειμαι πολίτης Γερμανίας;
Παρ'όλα αυτά,αν δεν έχω συμπληρώσει:
Α.Ενα χρόνο συνεχόμενης εργασίας στον ιδιο εργοδοτη
Β.Πέντε χρόνια παραμονής στη χώρα
ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.
Και αν βρεθω στο δρομο,χωρίς να έχω ειτε το Α είτε το Β προαπαιτουμενο που προανέφερα,το κράτος δεν είναι υποχρεωμένο να με βοηθήσει.
Ξέρεις πόσος κόσμος κοιμάται έξω στη Γερμανία;
Οπότε να μιλάς για πραγματα που ξέρεις,γιατί από Γερμανία εχεις μαύρα μεσάνυχτα.
Τύπε, μου ειναι αδιαφορο ως κριτηριο επιτυχιας ενος πολιτικου το τι θα κανει με τα κοινωνικα επιδοματα. Ούτε εσενα επρεπε να ενδιαφερει. Μιλας σαν οκταχρονο. Αντι να σε νοιαζει αν ο Κουλης θα ασκησει τετοια πολιτικη ωστε να ανοιξουν οι δουλειες και να βρεις δουλεια να ζησεις, αναρωτιεσαι αν θα κοψει τα επιδοματα. Εχεις επιδοματοποιηθει πληρως, οπως ιδρυματοποιουνται οι φυλακισμενοι και οι εγκλειστοι. 33 ετων ανθρωπος και αντι να σε νοιαζει πώς θα ανοιξουν οι δουλειες, σε νοιαζει τι θα γινει με τα επιδοματα. Εχεις πεταξει τη ζωη σου στα σκουπιδια. Και θεωρεις οτι εισαι και ιδεολογος αγωνιστης κιολας.
Αντι να σε νοιαζει αν ο Κουλης θα ασκησει τετοια πολιτικη ωστε να ανοιξουν οι δουλειες και να βρεις δουλεια να ζησεις,
300 φορές στο έχω πεί εκποίησε όλη την περιουσία σου και στο καλό μην μας πρήζεις τα συκώτια στο καλό και από το πεζοδρόμιο πούλα όλα τα σπίτια σου τις επιχειρήσεις σου και στο καλό
προς το παρόν σκασμός ξεκίνα να πληρώνεις ενφια και φόρο εισοδήματος ο Σεπτέμβριος είναι καλός μήνας γιατί πληρώνονται ταυτόχρονα και φόρος εισοδήματος και ενφια
κοίτα αν θεωρείς δουλειά μια 12 ωρη εργασία με μισθό 500€ και αν χωρίς εργασιακά δικαιώματα εγώ το θεωρώ δουλεΊα και όχι δουλειά
ωστόσο σαν υπέρμαχος που είσαι στο κούλη μπορείς να μας πείς πιο σχέδιο έχει και τι θα εφαρμόσει στο κοινωνικό κράτος?
λάθος... δεν θα εκποιήσω τίποτε... έχω στήσει σκηνικά φοροαποφυγής που δεν μπορείς να φανταστείς και καθημερινά τα βελτιώνω... σε τέσσερις μήνες από σήμερα θα ζητήσω και εγώ το επίδομα ΚΕΑ όχι για κανέναν άλλον λόγο για να το στερήσω από ένα σκουπίδι από τα πολλά που το παίρνουν σήμερα...
και φυσικά δεν πρόκειται να πληρώσω τίποτε... ρύθμιση 24 δόσεων με καταβολή της πρώτης δόσης και τον επόμενο μήνα ρύθμιση των υπολοίπων σε 24 πάλι δόσεις ... και μόλις βγούν οι 12 δόσεις ένταξη σε αυτές...
και πάει λέγοντας... μέχρις ότου να φύγει αυτή η πανούκλα από πάνω μας να ψοφήσουν καμμιά δεκαπενταριά χιλιάδες σκουπίδια σαν και σένα και αρχίσει να ορθοποδεί η ελλάδα και πληρώνει αυτά που χρωστάει..
και πάει λέγοντας... μέχρις ότου να φύγει αυτή η πανούκλα από πάνω μας να ψοφήσουν καμμιά δεκαπενταριά χιλιάδες σκουπίδια σαν και σένα και αρχίσει να ορθοποδεί η ελλάδα και πληρώνει αυτά που χρωστάει..
μπορείς να αντιληφθείς τη διαφορά της γερμανικής υπηκοότητας από το να πας σαν Ευρωπαίος πολίτης στη Γερμανία?
το κοινωνικό κράτος είναι υποχρεωμένο να στηρίζει τους κοινωνικά αδύναμους όπως π΄χ του άνεργους μέχρι να βρούνε το δρόμο τους
έτσι γίνεται στα ευρωπαικά κράτη που τόσο αγαπάς
θες παραδείγματα από
αγγλία? ολλανδία? δανία? γερμανία?γαλλία?σουηδία?νορβηγία?
στην Ελλάδα είμαι Έλληνας πολίτης και λαμβάνω τις παροχές σαν Έλληνας πολίτης
στη Γερμανία ξέρεις τι βοήθεια λαμβάνουν οι Γερμανοί πολίτες σαν άνεργοι?
η μερκελ εκοψε τα επιδοματα για ευρωπαιους πολιτες αν δεν εργαζονται
Εσυ μπορει να θεωρεις και το 6ωρο με 1.000 ευρώ δουλεία, μου ειναι αδιαφορο. Ο καθενας μπορει να βρει ενα σωρο δικαιολογιες για να μην εργαζεται. Οπως επισης ο καθενας εχει και την αξιοπρεπεια που θεωρει οτι του αναλογεί, ζητιανευοντας την ελεημοσυνη του κρατους ενω ειναι νεος και υγιης.κοίτα αν θεωρείς δουλειά μια 12 ωρη εργασία με μισθό 500€ και αν χωρίς εργασιακά δικαιώματα εγώ το θεωρώ δουλεΊα και όχι δουλειά
ωστόσο σαν υπέρμαχος που είσαι στο κούλη μπορείς να μας πείς πιο σχέδιο έχει και τι θα εφαρμόσει στο κοινωνικό κράτος?
επισης δεν μου απαντάς αν θεωρείς οτι δεν γνωρίζεις τι γίνεται στα υπόλοιπα κράτη της ΕΕ(όσο αφορά την κοινωνική πολιτική) γιατί σκούζεις να μείνουμε στο ευρώ και στην ΕΕ?
Εννοεις το ενα δεκατο των συμβασιουχων που ειχατε φορτωσει το 2004 στο δημοσιο? Δικοι σας ηταν. Θελεις να απολυθουν?και οταν φυγουν αυτα τα σκουπιδια
σειρα εχουν τα αλλα σκουπιδια που διορισε ο πακης