Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Κρίμα ρε πουστη μου καίγονται τα δεντράκια και τα ζωάκια.
Πάει θα καει όλο το δάσος το βράδυ.
Πάει θα καει όλο το δάσος το βράδυ.
Εχει μπει στη μαχη η Δουρου τυποι.
Οι φωτιες δεν εχουν πλεον καμια τυχη.
Αληθεια, εχω να κατεβω κατι χρονια Ελλαδα και εχω χασει σημαντικα επεισοδια, εχει συνταχθει το εθνικο κτηματολογιο η ακομη καταγραφουνε?
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMDgvMTQva3MvZG91cm91LTAuanBn&t=0&w=1000&h=1000[/img[/URL]]
[/quote]
Εκείνο με το γεφύρι της Άρτας το θυμάσαι;
Εκείνο με το γεφύρι της Άρτας το θυμάσαι;
τον κόσμο αυτό οι μεγάλοι τον έκαναν σκατά
και αυτοι οι ηλιθιοι κυβερνουν την χωρα
ακου λεει μπερδεψε το καυτο με το κρυο νερο
υπαρχουν και χειροτερα απο πιτσαδορο και μπουχεσα
Αληθεια, εχω να κατεβω κατι χρονια Ελλαδα και εχω χασει σημαντικα επεισοδια, εχει συνταχθει το εθνικο κτηματολογιο η ακομη καταγραφουνε?
Ζωή Γεωργαντά: Το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν… 3,9% ένα από τα χαμηλότερα στην ΕΕ. Ο Γεωργίου το μαγείρεψε κα το πήγε στο 15,6. Έτσι μας έβαλαν στα Μνημόνια και παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία.
... αυτή θα την μαζεψει κανας εισαγγελέας?
με 5700 τον μήνα αγοράζω τρείς αγρότες και μου παράγουν ότι γουστάρει η καρδιά μου...
Όσο την πιστεύουν τα χάπατα δεν την ακουμπάει κανείς.
Πάντως τα 600 εκατομμύρια ο Συμιτης τα έσκασε κανονικά στους Εβραίους της Goldman Sachs για τους μαϊμού ισολογισμουςυπαρχουν χαπατα και χαπατα
Νέα Δημοκρατία: Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ “φούσκωσε” σκόπιμα και αυθαίρετα το έλλειμμα του 2009
Πάντως τα 600 εκατομμύρια ο Συμιτης τα έσκασε κανονικά στους Εβραίους της Goldman Sachs για τους μαϊμού ισολογισμους
Εξυπνάδες...'Αγοράζω' βλέπεις τους ανθρώπους σαν δούλους σου επειδή έχεις λεφτά; Το να σε δηλητηριάσουν χωρίς να πάρεις χαμπάρι από που σου ήρθε δεν σου περνάει από το μυαλό Δεν το έκανε το Qatar θα το κάνεις εσύ;
νικολιο δουλευεις σημερα;
σαφώς και εργάζομαι η υπηρεσία δεν κλείνει οι μόνιμοι έχουν πάρει άδεια και εμείς οι νέοι μείναμε στην υπηρεσία