Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 199
- Πόντοι
- 66
Κρίμα ρε πουστη μου καίγονται τα δεντράκια και τα ζωάκια.
Πάει θα καει όλο το δάσος το βράδυ.
Πάει θα καει όλο το δάσος το βράδυ.
Εχει μπει στη μαχη η Δουρου τυποι.
Οι φωτιες δεν εχουν πλεον καμια τυχη.
Αληθεια, εχω να κατεβω κατι χρονια Ελλαδα και εχω χασει σημαντικα επεισοδια, εχει συνταχθει το εθνικο κτηματολογιο η ακομη καταγραφουνε?
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMDgvMTQva3MvZG91cm91LTAuanBn&t=0&w=1000&h=1000[/img[/URL]]
[/quote]
Εκείνο με το γεφύρι της Άρτας το θυμάσαι;
Εκείνο με το γεφύρι της Άρτας το θυμάσαι;
τον κόσμο αυτό οι μεγάλοι τον έκαναν σκατά
![]()
και αυτοι οι ηλιθιοι κυβερνουν την χωρα
ακου λεει μπερδεψε το καυτο με το κρυο νερο
![]()
![]()
![]()
υπαρχουν και χειροτερα απο πιτσαδορο και μπουχεσα
Αληθεια, εχω να κατεβω κατι χρονια Ελλαδα και εχω χασει σημαντικα επεισοδια, εχει συνταχθει το εθνικο κτηματολογιο η ακομη καταγραφουνε?
Ζωή Γεωργαντά: Το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν… 3,9% ένα από τα χαμηλότερα στην ΕΕ. Ο Γεωργίου το μαγείρεψε κα το πήγε στο 15,6. Έτσι μας έβαλαν στα Μνημόνια και παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία.
... αυτή θα την μαζεψει κανας εισαγγελέας?![]()
με 5700 τον μήνα αγοράζω τρείς αγρότες και μου παράγουν ότι γουστάρει η καρδιά μου...
Όσο την πιστεύουν τα χάπατα δεν την ακουμπάει κανείς.
Πάντως τα 600 εκατομμύρια ο Συμιτης τα έσκασε κανονικά στους Εβραίους της Goldman Sachs για τους μαϊμού ισολογισμουςυπαρχουν χαπατα και χαπατα
Νέα Δημοκρατία: Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ “φούσκωσε” σκόπιμα και αυθαίρετα το έλλειμμα του 2009
Πάντως τα 600 εκατομμύρια ο Συμιτης τα έσκασε κανονικά στους Εβραίους της Goldman Sachs για τους μαϊμού ισολογισμους
Εξυπνάδες...'Αγοράζω' βλέπεις τους ανθρώπους σαν δούλους σου επειδή έχεις λεφτά; Το να σε δηλητηριάσουν χωρίς να πάρεις χαμπάρι από που σου ήρθε δεν σου περνάει από το μυαλόΔεν το έκανε το Qatar θα το κάνεις εσύ;
νικολιο δουλευεις σημερα;
σαφώς και εργάζομαι η υπηρεσία δεν κλείνει οι μόνιμοι έχουν πάρει άδεια και εμείς οι νέοι μείναμε στην υπηρεσία