από αμπελόκηπους γλυφάδα πληρώνεις διόδια?
αφού ζείς μόνιμα στο εξωτερικό τι λογαριασμούς πληρώνεις?
η ιδιωτική ασφάλιση όμως πληρώνεται από το ταμείο ασφάλισης σου ένα ποσό για κάθε νοσηλεία σου
πληρώνω για τα σπίτια που έχω (το διαμέρισμα μου στην Αθήνα και το εξοχικό μου) λογαριασμούς ΔΕΗ που μέσα τους έχουν δημοτικά τέλη τα οποία πληρώνουν για τους δρόμους...
και πληρώνω κανονικά ΔΕΗ, τηλεπικοινωνίες, νερό και στα δύο (στα άλλα τα πληρώνουν οι νοικιάρηδες) τους περισσότερους μήνες το πάγιο βέβαια χωρίς να κάνω χρήση (και ΥΚΩ βεβαίως βεβαίως)...
η ιδιωτική μου ασφάλιση δεν παίρνει τίποτε από κανέναν ... παίρνει τα ετήσια ασφάλιστρα κάθε χρόνο (που για τα τέσσερα άτομα της οικογένειας μου ανέρχονται σε 4.800 ευρώ τον χρόνο) και έχουν υποχρέωση να μου καλύπτουν νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με μόνους περιορισμούς ότι το κόστος του δωματίου (εξαιρουμένης της εντατικής) δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 200 ευρώ την μέρα (αν κάνει παραπάνω που σημαίνει στις περισσότερες χώρες του κόσμου μονόκλινο και σε πολλές σουίτα) και ότι αποζημειώνει φάρμακα αξίας άνω των 5 ευρώ ανα συνταγή με 10% συμμετοχή...
ούτε ΕΦΚΑ ούτε τίποτε δεν ασχολούμαι με πουστιές του ελληνικού κράτους που μου παίρναν έναν σκασμό λεφτά για να έχω το ίδιο επίπεδο περίθαλψης με τον κάθε βρωμιάρη σαν και σένα... ακόμη και σε κρατικό νοσοκομείο σε μονόκλινο θα πάω και κατά προτεραιότητα θα πάρω σειρά (γιατί και εκεί πληρώνει)...
όμως 4.800 τον χρόνο νικολιέ... με εγγύηση όμως ότι δεν θα είμαι στο ίδιο δωμάτιο με 45 άλλους βρωμύλους και 200 συγγενείς να κλαίνε πάνω από το κεφάλι τους... και αν χρειαστώ εγώ και η οικογένεια μου αποκλειστική φροντίδα πάλι πληρώνει εφόσον το νοσοκομείο δεν μπορεί να την παράσχει και μάλιστα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ...
κατάλαβες την διαφορά μας νικολιέ... εγώ σε πέντε λεπτά εργασίας μπορώ να παράγω έργο σε αξία ίσο με το όσο παράγεις εσύ σε δέκα χρόνια οκτάωρης εργασίας...