ο καπιταλισμός γεννάει την αδικία ο καπιταλισμός λειτουργεί χωρίς την ισότητα ο καπιταλισμός οδηγεί στην εξαθλίωση και τη συγκέντρωση πλούτου στους λίγους
οι διακοπές δεν τελείωσαν πάω στο κτήμα αργίες σκ αλλά όλο δουλειές κάνω όλο και κάτι φτιάχνω έχω φτιάξει χτιστή ψησταριά τώρα θέλω να φτιάξω ξυλόφουρνο και μαζεύω μπουκάλια γυάλινα γιατί στο πάτο του ξυλόφουρνου όταν καλουπώσω και ρίξω το μπετό πρέπει να περάσω μια στρώση γυαλί μέσα στο μπετό για μόνωση για τη θερμότητα ο θόλος δεν ξέρω αν θα μου βγει και πώς θα τον κάνω έχω πάρει πυρότουβλα αλλά δεν ξέρω αν θα μου βγει καλός (με την κλίση και τον θόλο δεν ξέρω αν θα μου βγεί)
στο Λαγονήσι δεν είμαι κοντά το εξοχικό είναι κοντά στη λεωφόρο αγίας μαρίνας σύνορα αγίας μαρίνας με κορωπί γενικά δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με την πυρκαγιά
το μποστάνι πήγε πολύ καλά βάζω και την κοπριά από τα κουνέλια ανανέωσα και το χώμα και πήγε πολύ καλά έβγαλα και ντομάτες και αγγούρια και πιπεριές και μελιτζάνες και κολοκυθάκια περιμένω να βγάλω λάχανα μαρούλια και σπανάκι οι κότες μου δίνουν τα αγουλάκια τους και τα κουνέλια μου ζευγαρώνουν πολύ καλά έχω καλέ κουνελομάνες (νέας ζηλανδίας)
Σύντροφε ότι ο Καπιταλισμός είναι κακός το ξέρουμε. Το είπε ο σύντροφος Κάρολος πριν 150 χρόνια (του χρόνου γιορτάζουμε 200 χρόνια από τη γέννηση του).
Το θέμα είναι ότι στα κολχόζ που τόσο θαυμάζεις το μποστανάκι θα σου το είχαν κολλεκτιβοποιήσει. Να μην σου πω ότι θα σε είχαν κατηγορήσει και για κουλάκο.
Κακός ο καπιταλισμός αλλά αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχες κουνέλια από τη Νέα Ζηλανδία.
Διότι, ας το παραδεχτούμε σύντροφε, τα κουνέλια δεν ξέρουνε ακόμη κολύμπι για να έρθουν στο Λαγονήσι από την Οκλάνδη.
(Όταν πέσει ο καπιταλισμός μπορεί και να μάθουνε με τα εξελιγμένα μοντέλα που θα παράγει η αταξική κοινωνία).
ΥΓ. Σύντροφε, τελικά ο καπιταλισμός σε έχει κάνει τελειομανή. Τι σημασία θα έχει να βγει και λίγο στραβός ο θόλος;